Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отивам на Охридското езеро
Модератор: Кърцата
-
- ще става разбирач
Отивам на Охридското езеро
На 02.04.09 и 03.04.09 отивам до Охрид. Разрешен ли е риболова по това време на годината и имам ли
право и аз да ловя.Какви риби мога да хвана и евентоално с каква стръв да се подготвя от България.
Предварително благодаря на всички.
право и аз да ловя.Какви риби мога да хвана и евентоално с каква стръв да се подготвя от България.
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Отивам на Охридското езеро
02.04 и 03.04 са отдавна в историатаetiketa написа:На 02.04.09 и 03.04.09 отивам до Охрид. Разрешен ли е риболова по това време на годината и имам ли

А и така Охридското Езеро е вече трета година под целосна забрана заради вастановиаване на прочутата Охридска Пастрва.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
Точно така грешката с датата е вярна,благодаря за информацията.
Значи ще си взема само фотоапарата

Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
-
- новобранец
Вземи си и въдица!Реката,която изтича от Охридското езеро е 90% разрешена,а и се лови риба.Все пак нека Никола внесе повече яснота по въпроса!etiketa написа:Точно така грешката с датата е вярна,благодаря за информацията.

-
- научил се да хвърля
Вчера се върнах от там, лови си се без проблем, попитах местните казаха ми че само мрежи са забранени, а и никой от риболовците не се криеше
Ловяха маломерни кленчета, езерото е супер и има много риби. На реката на Свети Наум пък беше просто фрашкано със риба, имаше и един мераклия дето безуспешно се опитваше да хване. Може да пусна и някоя снимка по-късно. Поздрави 

-
- научил се да хвърля
требваше да пробваш да хванеш лох несmoholovka написа:Вчера се върнах от там, лови си се без проблем, попитах местните казаха ми че само мрежи са забранени, а и никой от риболовците не се криешеЛовяха маломерни кленчета, езерото е супер и има много риби. На реката на Свети Наум пък беше просто фрашкано със риба, имаше и един мераклия дето безуспешно се опитваше да хване. Може да пусна и някоя снимка по-късно. Поздрави