Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

въпрос за лодка
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
въпрос за лодка
Как да стабилизирам руска алуминиева лодка/бидонка/?
Re: въпрос за лодка
С водка. Много водка!
-
- ще става разбирач
Добре дошъл!........можеше първо да се представиш
дай сега подробности и снимки 

-
- вече хвърля и на тежко
направи кила по голям
откъде да ги взема и как да ги монтирам?Marco Polo написа:С балони отстрани.
с водка провах и се захлупихinnlov написа:С водка. Много водка!
outsider 59 написа:Добре дошъл!........можеше първо да се представишдай сега подробности и снимки
нещи не успях да кача снимка - съжалявам, нов съм... и рибар, и във форума.outsider 59 написа:Добре дошъл!........можеше първо да се представишдай сега подробности и снимки
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Имаш ли въжможност за снимка на лодката.
Или и дай поне размерите,
и как искаш да я стабилизираш.
Или и дай поне размерите,
и как искаш да я стабилизираш.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Здравейте на всички,имам един въпрос-някой ползвал ли е руска лодка "Романтика" за морето и ако да ,моля за Вашите мнения 

Хора,плашите ме никой ли не е влязъл в морето с такова чудо "руска алуминиева лодка "Романтика""или ако е влязъл не е излязъл и сега не може да пише
пп.поне да ме откаже някой ,че мисля да влизам

пп.поне да ме откаже някой ,че мисля да влизам

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе влизай,после пиши какви са били емоциите.
Даже и не съм виждал тези лодки.Само съм чувал за тях.
Даже и не съм виждал тези лодки.Само съм чувал за тях.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
мисля че не си прав лодките особено по новите сеправят от алумениеви сплави нещо подобно на дуралумина и не корозиратMarco Polo написа:Романтиката е алуминиева, морето е солено...
Двете неща не се обичат, затова няма да видиш алуминиеви лодки по морето, а и хора, които да ти дадат акъл - надали някой е пробвал такава комбинация.
п.с. поне така пише в каталозите
може ако не му е за хвърляне лодката по добре да не пробваMarco Polo написа:Романтиката е модел отпреди повече от 20 години.
сега като се замисля всички стари алуминиеви лодки които се ползват по морето са облечени със съкропласт що ли
Колеги ,благодаря за мненията,лодката ми е подарък не знам колко е годишна .Миналата събота и неделя се занимавах с нея разглобих я, изчистих старата боя, грундирах я с грунд за алуминий и после след уплътняване с полиуретани,силикони,я изпръсках с автомобилна боя.Иначе материала е дуралуминий /все пак съм бивш авиотехник/те са произвеждани като "шир потреба"в някой голям завод от авиоиндустрията на СССР.
Така, че колкото искара мисля че добре я защитих,а и имам възможност след всяко "плаване "да я измивам със сладка вода,мен ме притеснява повече как ще се държи в морето като корито, мисля след няколко излета ако всичко е наред да и взема и едно двигателче за което очаквам Вашите препоръки и мнения
Сега като довърша скарите и пейките ще пусна и снимки да го видите "кораба".
пп.В нета чета ,че в задните ъгли фабрично имали стиропорени блокчета,мойта няма сигурно са заминали нанякъде ,моля колеги които притежават такива лодки да споделят дали наистина имат даже мисля че и в носа са поставяли.ай
на всички
Така, че колкото искара мисля че добре я защитих,а и имам възможност след всяко "плаване "да я измивам със сладка вода,мен ме притеснява повече как ще се държи в морето като корито, мисля след няколко излета ако всичко е наред да и взема и едно двигателче за което очаквам Вашите препоръки и мнения

пп.В нета чета ,че в задните ъгли фабрично имали стиропорени блокчета,мойта няма сигурно са заминали нанякъде ,моля колеги които притежават такива лодки да споделят дали наистина имат даже мисля че и в носа са поставяли.ай

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
голямата щерка е фенка на сериала "Русалки" - там момчето кара алуминиева лодка с 15 коня мотор в Океана (33 промила сол - не като черно море с 14/00)... и (естествено) не я мие след всяко каране, а даже стои на кея...