Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Леново 03.05.200г
яз.Леново 03.05.200г
Здравейте , току ще се върнахме от язовир Леново . Докато стигнем до него малко се окаляхме но си заслужаваше. Времето беше разкошно , атмосферата чудесна, наоколо имаше много колеги . Още със първото хвърляне и каракудките започнаха да се обаждат. Аз съм от рибарките които обичат да кълве постоянно ,дори и да е дребна рибата. Не обичам да чакам цял ден за един шаран.Така ,че днес много ми хареса риболова. Аз налових около 4 кг каракуда , а мъжът ми около 5 кг. Кълвеше дори на царевица . Хвърляхме и на дънни ,но нищо.Много се надявах да се покаже и някой друга рибка за разнообразие , но уви ....

Последно промяна от DANI65 на Пон Май 04, 2009 4:45 pm, променено общо 2 пъти.
-
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: яз.Леново 03.05.200г
Браво Дани,пробваи да ни пуснеш и снимков материал за удоволствието да е на МАКС 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Имам снимка , но нещо не може да се прикачи
-
- разбира нещата
-
- сериозен играч
Сложи ги в снимка http://www.snimka.bg и после дай линкаDANI65 написа:Имам снимка , но нещо не може да се прикачи
Успех

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
На Леново хванахме с мой приятел доста каракудяци и 5-6 риби подобни на червеноперка - мисля,че това му казват карабалък,в никакъв случай не е платика де,не я знам каква е точно,но се хванаха на пшеничка
Иначе ври от уклей...

Мистър Воблер--разрешава проблеми всякакви!
Здравейте!Аз съм малко пишман рибар и съм новобранец.Веднъж съм ходил на Леново,преди 2-3 г.,но тогава един колега ни прати май за зелен хайвер защото там кадето искахме да застанем каза,че не кълве и ни прати на другия край,а той си седеше там.Та вапроса ми е къде според вас са добрите места на Леново,защото мисля тази седмица да ходя там.Благодаря предварително!