"Поцърненци"Пълно капо!

Модератори: bobopeli, sapuna

Tеди
сериозен играч
сериозен играч

"Поцърненци"Пълно капо!

Мнение от Tеди »

Здравеите колеги,днеска със още четирима колеги решихме да посетиме гюлчето след доста разногласните мнения за там.Във седем часа вече бяха опънати два фидера,три мача,и един директен.За наше най-голямо съжаление се започна със досадното кълване на дребни слънчаци!И така почти до обяд,не само при нас на язовирчето бяхме поне 25-30 човека,никои не извади и една каракудка дори!При последвалото събиране от наша страна"Арендаторът"дойде и доста учуден попита"Момчета зашто си тръгвате.Риба има ама вие не може да си хванете"Ако наистина беше прав поне една щеше да скочи или някои колега да извади!Не зная но за оставените от нас 36лв.,всеки се надяваше да се утеши със по някое шаранче.Дали има или не,дали можем или не виe преценете!Поне прескочихме до "Бушляк"та си хванахме по 1-2кг. уклей.Наслука на всички! :smt023
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
leonardo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: "Поцърненци"Пълно капо!

Мнение от leonardo »

Колега и аз чух подобни отзиви от там. Нищо, на следващия риболовен излет.... по-голяма сполука :smt023
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
jokolino
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jokolino »

И аз ходих там миналата сряда и положението беше абсолютно същото.Явно тактиката им е да пуснат някакви риби докато се разчуе,а после чакат да спадне интереса.Няма как-ще изчакаме още един месец.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

jokolino написа:И аз ходих там миналата сряда и положението беше абсолютно същото.Явно тактиката им е да пуснат някакви риби докато се разчуе,а после чакат да спадне интереса.
То ,на всякъде по платените това е тактиката :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

Как да няма риба :D :D :D ,арендатора отвори садката и напълни язовирчето с 10 шаранчета по 400-500гр :evil: :evil: :evil: а шесте по голями амура си ги запази щал да си ги яде :evil: :evil: :evil: да му е сладко и дано не се задави,че май много хора го ................ :lol: :lol: аз там няма да стъпя повече.
Изображение
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Колеги,нямам никакъв интерес да защитавам тая локва,но там,риба има.Просто нормалните начини на ловене,не всеки път дават резултат.През деня се лови само на царевица на педя от шавара,но не точно пред вас,а по на страни,хвърля се успоредно на брега,като постояно се дохранва с по няколко зърна .Сутрин ипривечер,са доста редовни набезите на добри амури.Аз,обаче не съм хващал :oops: ,а и почти не ходя там.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

Здрасти Бисо,избщо не става въпрос за защитаване на нечии интереси.И на царевица имаше опити като едната голяма консерва отиде за захранка върху безмълвните ваглери!Няма какво да се лъжеме предполагам че си бил на други платени яз.и си хващал доста шарковци.Един пример преди седмица до Пловдив предполагам че си видял темата"Куртово конаре26.04"забрана е и човек очаква като си даде парите съответно да изпита некъв кеф.На Поцърненци риба се лови но е рядко когато("пусне по някоя броика")!
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
sme6ko83
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sme6ko83 »

Мнениеот tedy на Пон Май 04, 2009 12:04 pm
Здрасти Бисо,избщо не става въпрос за защитаване на нечии интереси.И на царевица имаше опити като едната голяма консерва отиде за захранка върху безмълвните ваглери!Няма какво да се лъжеме предполагам че си бил на други платени яз.и си хващал доста шарковци.Един пример преди седмица до Пловдив предполагам че си видял темата"Куртово конаре26.04"забрана е и човек очаква като си даде парите съответно да изпита некъв кеф.На Поцърненци риба се лови но е рядко когато("пусне по някоя броика")!
Прав си колега!Маи знаеш къде да отидеш другия път!Тези са от вчера!
Изображение
Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Доброто старо Куртово и неговите прословути шарани :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
todoman
новобранец
новобранец

Мнение от todoman »

Вчера и аз бях на Поцърненци точно срещу Вас, седях до 14,00 часа и НИЩО. Към обяд се извадиха 1,2 сомчета и едно шаранче, а арендатора само обикаля и разправя лакърдии, ка всеки път когато отида и все предният ден бил пускал риба. И аз повече забравям за дестинация Радомирско.
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

:smt102 ....неам какво да кажа,но където и да отидете,от мен успех :smt023
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
zinkpower
новобранец
новобранец

Мнение от zinkpower »

Днес на ,,Поцърненци'' от 7:00 до 15:00 три шаранчета на шарен червей на плувка.Имаше около 30 човека и аз поне невидях друг да вади риба, с изключение на един колега ,който си цъкаше уклей и едно момче, дето хвърляше зад мрежата до фургона. Не се имам за особен майстор та само аз да съм хванал , а другите да не могат. Хората хвърляха на фидер ,на пружина, на плувка . Просто си обяснявам, че са пуснати около 50 бр шарани, изловени за 3-4 дни и сега няма риба.А Бисо е прав че кълве особено.И трите удара бяха на около 1-1.5 метра от брега,когато най-малко очаквах. Но днес и на ,,Слаковци'' е било мъртвак.
zinkpower
новобранец
новобранец

Мнение от zinkpower »

Опа забравих да кажа ,че като ни взеха таксата ни казаха ,,вчера ги скъсаха,направо ги помляха '' :D Така че не се оправдавайте :D
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

zinkpower написа:Днес на ,,Поцърненци'' от 7:00 до 15:00 три шаранчета на шарен червей на плувка.Имаше около 30 човека и аз поне невидях друг да вади риба, с изключение на един колега ,който си цъкаше уклей и едно момче, дето хвърляше зад мрежата до фургона. Не се имам за особен майстор та само аз да съм хванал , а другите да не могат. Хората хвърляха на фидер ,на пружина, на плувка . Просто си обяснявам, че са пуснати около 50 бр шарани, изловени за 3-4 дни и сега няма риба.А Бисо е прав че кълве особено.И трите удара бяха на около 1-1.5 метра от брега,когато най-малко очаквах. Но днес и на ,,Слаковци'' е било мъртвак.

Колега а колко са голями шаранчетата :?: А колкото до вчерашното скъсване,да му скъсат на него :butthead:
Изображение
zinkpower
новобранец
новобранец

Мнение от zinkpower »

2 бр около 1кг и 1 бр около 1.5 кг,да не казвам 2 кг.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”