В опит да "убия" мъката

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

В опит да "убия" мъката

Мнение от Николай Неделков »

Предполагам , че повечето от Вас знаят за невероятно лошия каръшки късмет , който ме споходи буквално часове преди да тръгна за НС 5 :cry:
И така през тази нощ докато бях нощна смяна какви ли не мисли ми минаха през главата , какво ли тръшкане не беше заради тази среща , направо се чувствах като обладан от зли духове.
Място не можех да си намеря от яд и разочарование.
Но в опитите си как да се посъвзема малко , нищо смислено не можех да измисля и тогава реших , че щом свърша работа директно заминавам на най-близката локва да си лекувам душевните терзания.
Така и стана.
Не спал , не ял , не е*ал , веднага след нощна смяна в 8:30 бях на Утайника заедно с баща ми.
Имаше доста хора , но си намерохме място. Лошото е , че нищо на никой не кълвеше , само един човек беше хванал 1-2 рибета.
Но аз така и така бях решил да се утешавам и не се вълнувах много дали ще кълве.
Но резултта не закъсня:

Изображение

След няколко празни кълванета , първата риба бе на лице.
Последваха няколко едри уклея:

Изображение

Записахме и два костура около , дори над полвинка всеки :D
Вече бях малко по-спокоен и към 11:30 си тръгнахме , защото задуха силен вятър и директно към KAUFLAND за KAMENITZA и сега утешавам мъката в бира.
Ха наздраве и на никой да не се случва мойта каръшка история преди такъв важен и дългоочакван момент.
Ето снимка на всичките риби:

Изображение
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: В опит да "убия" мъката

Мнение от drebens »

Това е като фишингтерапия.Кофти е така като си искал да ходиш а нещо ти е попричило.
П.С. Аз довечера съм на могилата.
Аватар
lina
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lina »

Колега, напълно те разбирам. И на нас, с мъжът ми много ни се ходеше, но уви... за НС-6 обаче няма сила която дас ни спре :D
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Има за какво да съжаляваш,но си направи риболовче :lol: :lol: :drinkers: :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от borislavvasilev »

snegk написа:Има за какво да съжаляваш,но си направи риболовче :lol: :lol: :drinkers: :drinkers:
Наистима за какво да се сажалява който не е пресъствал
Изображение
БАЙ-100-ЯН
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

Колега днес ходих до НС-5 на Езерово запознах се доста колеги от форума, но жалко ,че мойте градски колеги си бяха отишли ,а аз срещнах Велчев-62 и той си тръгваше,че утре ще е на работа.Нашите колеги и приятели си прекарват прекрасно и се забавляват добре макар да имат някои много изморен вид.Иначе много :drinkers: :drinkers: :drinkers: се излива и налива ама нали сме за риба ,а там два пъти повече. :drinkers: :drinkers: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :smt026 :smt026 :smt026
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

:axe: ...Тея коли :evil: ...Н.Н.,требе да минаваме на ВЕРТОЛЕТИ-по-сигурни са :wink:
:drinkers:
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Ники и аз така се мъча. Бях си обещал да съм на тая среща, ама и на мен ми се размина. да се надявам, че за НС 6 ще бъда на ход. Иначе и аз така се утешавам, къде успешно, къде не. :drinkers: Полей мъката за да я усетиш по малко.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”