Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Гърлата-Ямбол
-
- научил се да хвърля
Гърлата-Ямбол
Днес реших да проверя какво е положението на гърлата и 7,30 вече бях там.Целта беше платиката.Първо доста трудно достигнах до там тъй-като един самоуправец е разорал всички подстъпи и трябва да си тренирал ориентиране за да се оправиш/простащка работа/до 8,30 пренасях багажи но нали исках да ловя с щека та който е запознат с това знае колко багажерии има.Неочаквано за мен рибата си вземаше много-добре и се влияеше от подаване на захранка+бял червей /бисквита,мляно кюспе,филстар-платика и 200гр.бял/,плуфка 0.5гр.основно0.12,повод0.10,кука 18номер.За около пет-шест часа -10кг.риба която после бе пусната да си свърши природното задължение.Единствения проблем бе че сам си запилял някаде фотото и неможах да го заснема за което съжалявам.Моля всички колеги тъй като платиката е пълна с хайвер и най-вероятно скоро ще го хвърли да не вземат рибата.
Re: Гърлата-Ямбол
Браво колега , аз там ходя само за щука и костур
!. От коя страна ги ловиш , че може някой път да си потопя и плувките
!?

Туй риболова не е за мен 

Браво колега, а големи ли бяха платиките и ако може да споделиш на каква дистанция и дълбочина лови

-
- научил се да хвърля
Имаше три около килограм,а другите кам 400-500гр.Застанах на високия бряг,но си правих място за стола че то много извратено там/стръмнож/Лових на 11.50м
Добре де докога ще продължава това немога да разбера ???Хем гърлата не е взета на концесия и е пусната като водоен с възможен риболов по време на забрана, хем има бариера и никои неможе да пристъпи там как стават тези работи незнам .Няма ли закони ,няма ли полиция и още една сюрия структори които вземат заплати и е от тяхната компетенция да разрешат този проблем ,немислите ли колеги че това е незаконно?Отделно пук ония от Екатерината изкопал една голяма канавка и на практика няма достъп до водата
Последно промяна от Gan4eff на Пон Май 04, 2009 6:18 pm, променено общо 1 път.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Там е работата колега, че това не е проблем за тях, а за насняма ли полижия и още една сюрия структори които вземат заплати и е от тяхната компетенция да разрешат този проблем ,

Тва дължината на щеката , а боят какъв бешеjaaako написа:Имаше три около килограм,а другите кам 400-500гр.Застанах на високия бряг,но си правих място за стола че то много извратено там/стръмнож/Лових на 11.50м

Туй риболова не е за мен 

- YordanDanev
- сериозен играч
Есента аз лично с лопатата заравях канавката на Екатерината (мотела) и минавах с колата и след десетина дена беше пак изкопана но вече повече 

- Local
- учете се от него
Хм, това са интересни данни, благодаря колега!
Отличен риболов си направил за това време на годината. Успехи занапред!

Клавиатура риба не лови!!!
-
- научил се да хвърля
Здравейте ,днес отново реших да посетя водоема и отново понадърпах доста платички само че този път нямаше толкова интензивно калване ,а и бяха по-дребни.Местото на което бях се отчете с две прилично големи и около двадесет по-малки платички.Незнам защо но големите се бяха изнесли нанякъде или не търсиха да вземат стръфта.Този път включих в действие седмицата понеже неми се разнасяше панаира,но и така останах доволен.
-
- ще става разбирач
И ние в неделя бяхме тама ама освен едни костурчета по педя друго не хванахме.Тебе те видяхме как ги вадеше платиките 

-
- научил се да хвърля
ае колега аи другия път пусни и малко снимки,че все на прехвалени ягоди с голям кошник отиваме и в краина сметка,кошника си остава празен.jaaako написа:Здравейте ,днес отново реших да посетя водоема и отново понадърпах доста платички само че този път нямаше толкова интензивно калване ,а и бяха по-дребни.Местото на което бях се отчете с две прилично големи и около двадесет по-малки платички.Незнам защо но големите се бяха изнесли нанякъде или не търсиха да вземат стръфта.Този път включих в действие седмицата понеже неми се разнасяше панаира,но и така останах доволен.

уникат-без дубликат!!!
-
- научил се да хвърля
Аз споменах,че фотото се прецака но специално за теб ще видя какво мога да направя.А Роско що несе обадихте.
-
- научил се да хвърля
колега не че не вярвам,и аз съм хващал там платики по 500,600, и до кило.jaaako написа:Аз споменах,че фотото се прецака но специално за теб ще видя какво мога да направя.А Роско що несе обадихте.

уникат-без дубликат!!!