Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Въпросче относно временен билет за Стара Загора
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Въпросче относно временен билет за Стара Загора
Здравейте колеги,въпросчето ми е следното: аз съм от Стара Загора но от години живея в Италия.Имам си италиански билет,но когато се върна в България и искам да отида за риба ми трябва билет нали така? Та от къде мога да си набавя билет да речем за 2 седмици?
Благодаря предварително
Благодаря предварително

- dimitarkosev
- новобранец
Re: Въпросче относно временен билет за Стара Загора
от клона на ИАРА в Ст. Загора....ако ходиш на платено не ти трябва, ако не се лъжа скоро зарибиха езерото "Загорка" (мисля така се казваше)...но може и да отидеш в някой риболовен магазин и там да питаш къде може да ходиш около/в Ст. Загора
Sutor, ne supra crepidam !(Обущарю, не отивай по горе от обущата!) - или с други думи казано "Не говори за неща, които не разбираш!"
-
- сериозен играч
Виж Тук
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В магазин "Практис"от входа в дясно..И в почти всеки риболовен магазин.niki_kolev написа:Здравейте колеги,въпросчето ми е следното: аз съм от Стара Загора но от години живея в Италия.Имам си италиански билет,но когато се върна в България и искам да отида за риба ми трябва билет нали така? Та от къде мога да си набавя билет да речем за 2 седмици?
Благодаря предварително
- malkia_joro
- разбира нещата
И за платените трябва билет!Не подвеждайте човека!dimitarkosev написа:....ако ходиш на платено не ти трябва.....
Красотата на живота е в това,че продължава.

- dimitarkosev
- новобранец
броят се на пръсти платените водоеми, където искат риболовен билет и дори на тях не винаги искат да им го покажеш..билета за таксата която си платил се явява "риболовен билет"...по-принцип риболовен билет се иска за водоеми , които се "стопанисват" от ИАРА
Sutor, ne supra crepidam !(Обущарю, не отивай по горе от обущата!) - или с други думи казано "Не говори за неща, които не разбираш!"
-
- новобранец
Благодаря на всички за инфотоjordanmarkov написа:Виж Тук

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Докажи ми го!dimitarkosev написа:..билета за таксата която си платил се явява "риболовен билет"...по-принцип риболовен билет се иска за водоеми , които се "стопанисват" от ИАРА

- CERRUTI
- сериозен играч
Бъркаш!!!Дори платен да е язовира билета е задължителен......билета не е такса-вход за водоемите...билета е "разрешително" да риболовстваш по водоемите били те свободни или платени!!!!dimitarkosev написа:броят се на пръсти платените водоеми, където искат риболовен билет и дори на тях не винаги искат да им го покажеш..билета за таксата която си платил се явява "риболовен билет"...по-принцип риболовен билет се иска за водоеми , които се "стопанисват" от ИАРА