Как е на яз. Леново ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

emiliano2009
новобранец
новобранец

Как е на яз. Леново ?

Мнение от emiliano2009 »

Ако някой скоро е ходил натам нека сподели дали си струва да се направи непретенциозен излет и колко е таксата и условията ? Мерси предварително
sezar71
новобранец
новобранец

Re: Как е на яз. Леново ?

Мнение от sezar71 »

5лв. такса , ако се кефиш на дребна риба става.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

5 лв. такса,рибата не се заплаща.Излизат каракуди шамар и чат пат някоя по-едричка.Освен нея се лови и много дребен чаушан,карабалък,кефал и тук таме излиза по някой приличен костур.Каракудата кълве почти на всичко.
TICA FAN
emiliano2009
новобранец
новобранец

Мнение от emiliano2009 »

а някаде другаде около Пловдив да ми препорачате ? Не съм ходил много по платени и затова нямам много лични наблюдения.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

На път за село Войводиново преди завоя за прелеза от дясно има един гьол излиза шаран от 1 кг до 2 и чат пат някоя каракуда...
Таксата е 10 кинта включва един шаран и 2 кила каракуда
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

На Стрелци такса 6 лева излиза прилична каракуда и шаран
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

nedved3 написа:На Стрелци такса 6 лева излиза прилична каракуда и шаран
скоро никой не се е похвалил от там а и не вярвам скоро да се похвали някой :wink: освен с някоя хубава щука
Изображение
Без риболов няма любов !
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Точно колегата Недвед беше направил добър улов на Стрелци скоро.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 91#p345191
TICA FAN
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Може да се разходиш до Първенец-новия водоем.Той е малко след стария.Шаран до 8кг и каракуда.Такса 3лв,шарана 5,5лв.Вчера изкарах 6бр само за 3ч.Кълве на едър земен червей на дъно.Наслука.
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Да Сони е прав на миналия месец бях там сега на 4 също отидох и резултатите бяха подобни дори и малко по добръ не мога да кача снимките в никакъв сайт в момента и затова не съм ги пуснал.А екстази да те попитам кой трябва да се похвали за да разбереш че язовира държи прилично количество риба а и излизат добри екземпляри
emiliano2009
новобранец
новобранец

Мнение от emiliano2009 »

а някой да знае къде точно се отбива за леново. Аз скоро минавах покрай село Червен(след Асеновград) нагоре отбивката за Белинташ. Някаде там имаше табела "спортен риболов" или нещо такова но никога не съм ходил и не съм сигурен, че това е водоема тъй като от горе се виждат няколко.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

nedved3 написа:Да Сони е прав на миналия месец бях там сега на 4 също отидох и резултатите бяха подобни дори и малко по добръ не мога да кача снимките в никакъв сайт в момента и затова не съм ги пуснал.А екстази да те попитам кой трябва да се похвали за да разбереш че язовира държи прилично количество риба а и излизат добри екземпляри
Да кажем,че си имам вила там и всяка събота съм там арендоторът живее до нашата вила и като отидем на вилата първата ми работа е да вида кой и къкво е прави на язовира (говоря има ли хора хващат ли на къкво хващат) по обяд пак ходя и следобяд преди да си тръгна пак минавам от там еми скоро време никой не ми се е похвалил от 2-3 каракуди не по-големи от шамар.... и тук там някоя щука ама може да са хващани все в неделя знаеш ли :roll:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Да и аз имам къща там и за това редовно ходя еми не са само в неделя,този вторник също имаше шарани и каракуди с прилични размери,щом арендатора живее до вас го питай :D :D :D Просто язовира държи прилично количество риба а също така не са и редки случеите в които можеш да изкараш и някой голям екземпляр,миналата година там изкарах сом който тежеше над 10 килограма имам го в галерията.Този язовир не можеш да го сравняваш със басейните които предлагаш за риболов
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Еми виж сега колегата искаше нещо наблизо "уловисто" казах къде има а този водоем е просто приказка но след време ще стане ад слушай ми думата :) щуката вътре е толкова много а за кустура и слънчевите риби да не говорим хщникът с извинение ще е*е майката на всичко не,че няма вътре шарани по 10-15 кила и сомове по 30-40 а множе и по-големи самия гьол пресъздава просто перфектна дива обстановка и ако се изчисти от боклуци и шавари и се направят едни хубави полянки за къмпинг ще стане нещо от сорта на яз.Кастел ама човека,като знае що за напаст сме българите и че ще дойде някой да кампингува и ще шльопне мрежата вътре..... както и да е можеби другата седмица ще съм там имам една великолепна идея за този язовир която искам да пробвам
Изображение
Без риболов няма любов !
DANI65
новобранец
новобранец

Мнение от DANI65 »

Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”