Счупих си любимия прът...

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Пинко

Счупих си любимия прът...

Мнение от Пинко »

Здравейте колеги.Днес си счупих пръта по най глупавия начин-бях се засилил към една въдица на дъно че кълвеше и стъпих без да искам върху директния си телескоп-тика адвенчър 7 метра оборудвана с ластик на 3-то коляно при което втората секция се пречупи на 2-само ластика я държи :evil: .Някой знае ли продават ли се секции за такава въдица и евентуално цената им-дали ще мога да намеря из магазините или чрез поръчка.Благодаря ви
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Счупих си любимия прът...

Мнение от Ivak »

http://fishermanbg.com/index.php

Виж телефоните тук. Ако си от София мини да си го вземеш коляното от там направо :wink:
20-30 лв ще струва, няма да има нужда да чакаш :wink:
Пинко

Мнение от Пинко »

Мдааа, друго си е, когато не пестиш информация откъде си - получаваш много по-точни отговори... ;) Съжалявам-не съобразих :oops: -от Казанлък съм...благодарности на Ivak
zorod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zorod »

Защо първо не попиташ из магазините . Аз април счупих второ коляно на Робинсъна на малката , на Абаята човека ми го смени за 10 мин / специални благодарности /.
Аватар
Drago
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Drago »

Ами ако го нямат тва коляно а имаш пъ към софия можеш да пробваш в диемфишинг, има едно момче Юри мисля беше на мен на спининга ми залепи едната секция и съм много доволен някъде към 12лв мисля ми взе. верно че пръчката сериозно не съм я натоварвал от тогава ма метах с нея едни катмастери около 15 гр при условие че горната граница на сопата е 12 гр и не се строши :?:
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Здравейте колеги.За да не пускам нова тема реших да пиша тук.Та на въпроса.По молба на мой колега от фирмата който си е счупил деректния питам ,къде може да се намери първо звено(връх) и трето звено.Става въпрос за OKUMA 7м.KARBON-XTF.В нашият град Русе не е намерил нужните елементи и са му обяснили че този модел не е взаимозаменяем с другите директни поради градуса на конуса или нещо такова.С две думи трябва да е от същата марка.Ако някой от колегите има имформация моля да сподели тук в темата или на лични.Ако може и цена.Благодаря предварително.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”