Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Има ли такава програма
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Има ли такава програма
здравейте колеги постоянно чета форума но не съм пускал наскоро тема.Съжалявам че започвам с питане. Та въпроса ми е има ли програма чрез която да мога да слагам преки пътища в долния край на екрана като на картинката. Аве нещо като на виста само дето аз съм с уиндолс. Предварително благодаря за отговорите!!!

-
- ще става разбирач
Re: Има ли такава програма
аз знам че тези програми бавят компа но бих искал да пробвам. ако се сещаш за името и били ми казал 

Само да ти кажа , че всяка 2ра програма от Замундата е с троянски конmonilom написа:Ми ето Това мисля че бях сложил.НО те предупреждавам че ще ти сбъгяса компа моя го направи до толкова че чак се наложи да си го преинсталирам. Дано ти нямаш проблем.Chenko93 написа:аз знам че тези програми бавят компа но бих искал да пробвам. ако се сещаш за името и били ми казал

Chenko ето ти сайт , от където можеш да си разкрасяваш ОС с разни работи

Туй риболова не е за мен 

- krokibg
- учете се от него
Програмата е Pack-vista-inspirat-2.1.0 .Прави ти компа от Хр да изглежда като Виста !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Ако искаш само тази лента , програмата се казва ROcket DOck 

Туй риболова не е за мен 

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
" Програмата е Pack-vista-inspirat-2.1.0 .Прави ти компа от Хр да изглежда като Виста !!!"
Значи , това е облика на Макинтош Леопард, а не Виста ( не им е за първи път на Майкрософт да пооткрадват идей). На Ейпъл софтуера е доста хубав като графичен дизайн , но също така и доста по-производителен от досегашния УЙндоус
Има го вече хакнат - Хакинтош Леопард , но за го подкараш ти е нужен процесор поддържащ AMD/Intel SSE2/3
Новия Windows 7 ( 32-битова версия) сега го тествам и мога да кажа, че е доста добре към момента. Направо си сложи него ако искаш
Моя съвет е да не си слагаш подобен туулбар - бързо ще ти омръзне и ще си сдухаш компа
Успех
Значи , това е облика на Макинтош Леопард, а не Виста ( не им е за първи път на Майкрософт да пооткрадват идей). На Ейпъл софтуера е доста хубав като графичен дизайн , но също така и доста по-производителен от досегашния УЙндоус

Моя съвет е да не си слагаш подобен туулбар - бързо ще ти омръзне и ще си сдухаш компа

Успех
- krokibg
- учете се от него
Марко,какво не ти харесва на Вистата
Аз съм доволен и нямам почти никакви забележки с много малки изключения.Иска доста рам за да работи и двуядрен процесор.Иначе как да се кефят хората като са с каруци на по 100 години и нямат ресурса да подкарат програмата както трябва.на всичкото отгоре,ако Вистата е пиратка,естественно че няма да работи както трябва и ще се оплакват.Това е моето мнение и не ангажирам никой с него.Кой-каквото си иска това да си инсталира

Аз ти казвам да внимаваш и приятелски те съветвам от там да не дърпашmonilom написа: Това е много правилно казано.А що се отнася до троянци програмата няма порсто си е БОКЛУК!

Туй риболова не е за мен 

Някои гледат интерфейс , други производителност , въпрос на личен избор
!!! Аз даже си трия доста от XP-to , И всичко ненужно , кефи ме да ми е някво опростено и изчистено
!Ама не може да имаш 1 гб рам и да си слагаш ВИста , то може де , ама не знам друго освен вистата как ще върви

Туй риболова не е за мен 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Магарко , зарад тия ти просветления от време на време ама ногу си те обичкамMarco Polo написа:... Ненужни усложнения, уж направени да ти улеснят живота...

Тва са го решили ведна след Правец 16 ама него не го помнишМони Ломският написа:...в смисъл че примерно до като отвориш WORD трябва да минеш през суматия други работи за да го отвориш...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Марко - Windows 98 ?! Не съм го очаквал от теб ! Няма такава пумия ! Седиш си и опа - син екран ! Фатал еррор ! После Критикал ерор ! Преинсталирай пак по нощите .. Ужас ! Дори след секънд едишъна !
За Виста пак не съм сигласен - с АМД двуядрен процесор, с АТИ 1950 ГТ , 2 Гб ( двуканална) съм и мога да кажа,че надута яко с Аирото ми върви доста бързо !
Тук видях, че един колега нещо споменава пиратските копия ? Каква е разлиакта между оРгиналния и пачнатия Уйндоуз измерено в производителността ?
За да няма проблеми и да не се тормозите ето го и вашето решение - http://www.microsoft.com/windows/window ... nload.aspx
За Виста пак не съм сигласен - с АМД двуядрен процесор, с АТИ 1950 ГТ , 2 Гб ( двуканална) съм и мога да кажа,че надута яко с Аирото ми върви доста бързо !
Тук видях, че един колега нещо споменава пиратските копия ? Каква е разлиакта между оРгиналния и пачнатия Уйндоуз измерено в производителността ?

За да няма проблеми и да не се тормозите ето го и вашето решение - http://www.microsoft.com/windows/window ... nload.aspx
- krokibg
- учете се от него
Свали я от Дата.бг но гледай да е 27.7мв нито повече,нето по малко.Има ли повече мегабайти от това,значи е пипано по нея.Ако е 27.7 МВ сваляй смело и инсталирай но /PackVista inspirant 27.7 ВМ 2.1.0/
Маркони,аз съм с 2 гб рам и с ДуалКор и нямам проблем.Що се отнася до визията и подобренията си ги има и са по добри от ХР.Свикнали сте на ХР и се държите за него като удавници
Я се размърдай и върви напред и стига с тия глюпости за 98 УЙН,егати и шибаната работа,като включех компа да се зареди,отивах правех си една ножка,минавах през спалнята и тогава зареждаше

Маркони,аз съм с 2 гб рам и с ДуалКор и нямам проблем.Що се отнася до визията и подобренията си ги има и са по добри от ХР.Свикнали сте на ХР и се държите за него като удавници

- krokibg
- учете се от него
Сандиста,разликата е огромна.Постоянно трябва да внимаваш да не пропуснеш да си свалиш актуален пач всеки месец.Както изпрати веднъш операционната система сигнал че е пиратско копие и се почва згомнясването.Това го говоря от собствен опит и нещата които пишете са толкова неверни че няма на къде повече.Оригиналната програма си е оригинална и един път закупена не ти трябва да се правих на хакер и постоянно да преинсталираш,освен ако сам не згомнясаш системата.Това имам да кажа,всичко друго е просто невярно.Не че не върви операционната система но се преебава бързо и ако ти прави кеф да преинсталваш постоянно е това е друг въпрос !!!
Тук съм съгласен ! Аз съм с оригинално Xp и Грешка няма , а съм имал случаи с пиратка ,която се поебава нежноЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Сандиста,разликата е огромна.Постоянно трябва да внимаваш да не пропуснеш да си свалиш актуален пач всеки месец.Както изпрати веднъш операционната система сигнал че е пиратско копие и се почва згомнясването.Това го говоря от собствен опит и нещата които пишете са толкова неверни че няма на къде повече.Оригиналната програма си е оригинална и един път закупена не ти трябва да се правих на хакер и постоянно да преинсталираш,освен ако сам не згомнясаш системата.Това имам да кажа,всичко друго е просто невярно.Не че не върви операционната система но се преебава бързо и ако ти прави кеф да преинсталваш постоянно е това е друг въпрос !!!

Туй риболова не е за мен 

- krokibg
- учете се от него
Монка,вземи се в ръце бе момче !!! Казвам ти че нямам проблем с вистата и си върви хайванчето без никакъв проблем.Това че твоите приятели не искат да се учат на доста нови неща и разместени,това е съвсем друго нещо.И аз в началото когато започнах да я разучавам ми беше трудно и гадно но свикнах и сега вече няма разделяне докато не излезе нова операционна системаmonilom написа:А ето това са параметрите на един друг приятел и рибар с който ходиме по Дунав и той се отказа от вистата щото не му харесва. Asus P5Q Deluxe P45 | Core 2 Quad Q6600+Xigmatek HDT Achilles S1284C | 2x2GB DDR2 1066MHz Corsair Dominator | Asus EAH4850+AC Accelero S1 Rev.2 + 2x120mm NB XL1 | 320GB Seagate, SATA2 | 470W Thermaltake RealPower, Silent | 22" ASUS VW222S 1680x1050 |