Има ли такава програма

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Има ли такава програма

Мнение от Chenko93 »

здравейте колеги постоянно чета форума но не съм пускал наскоро тема.Съжалявам че започвам с питане. Та въпроса ми е има ли програма чрез която да мога да слагам преки пътища в долния край на екрана като на картинката. Аве нещо като на виста само дето аз съм с уиндолс. Предварително благодаря за отговорите!!! :wink: :wink: :wink:
Изображение
Изображение
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Има ли такава програма

Мнение от Chenko93 »

аз знам че тези програми бавят компа но бих искал да пробвам. ако се сещаш за името и били ми казал :wink:
Изображение
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

monilom написа:
Chenko93 написа:аз знам че тези програми бавят компа но бих искал да пробвам. ако се сещаш за името и били ми казал :wink:
Ми ето Това мисля че бях сложил.НО те предупреждавам че ще ти сбъгяса компа моя го направи до толкова че чак се наложи да си го преинсталирам. Дано ти нямаш проблем.
Само да ти кажа , че всяка 2ра програма от Замундата е с троянски кон ;) !! ПОздрави

Chenko ето ти сайт , от където можеш да си разкрасяваш ОС с разни работи ;) - http://www.crystalxp.net/
Туй риболова не е за мен :D
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Програмата е Pack-vista-inspirat-2.1.0 .Прави ти компа от Хр да изглежда като Виста !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

Ако искаш само тази лента , програмата се казва ROcket DOck ;)
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

" Програмата е Pack-vista-inspirat-2.1.0 .Прави ти компа от Хр да изглежда като Виста !!!"

Значи , това е облика на Макинтош Леопард, а не Виста ( не им е за първи път на Майкрософт да пооткрадват идей). На Ейпъл софтуера е доста хубав като графичен дизайн , но също така и доста по-производителен от досегашния УЙндоус :) Има го вече хакнат - Хакинтош Леопард , но за го подкараш ти е нужен процесор поддържащ AMD/Intel SSE2/3 :) Новия Windows 7 ( 32-битова версия) сега го тествам и мога да кажа, че е доста добре към момента. Направо си сложи него ако искаш :)
Моя съвет е да не си слагаш подобен туулбар - бързо ще ти омръзне и ще си сдухаш компа :)
Успех
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Марко,какво не ти харесва на Вистата :shock: Аз съм доволен и нямам почти никакви забележки с много малки изключения.Иска доста рам за да работи и двуядрен процесор.Иначе как да се кефят хората като са с каруци на по 100 години и нямат ресурса да подкарат програмата както трябва.на всичкото отгоре,ако Вистата е пиратка,естественно че няма да работи както трябва и ще се оплакват.Това е моето мнение и не ангажирам никой с него.Кой-каквото си иска това да си инсталира :lol: :lol: :lol: :wink:

tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

monilom написа: Това е много правилно казано.А що се отнася до троянци програмата няма порсто си е БОКЛУК!
Аз ти казвам да внимаваш и приятелски те съветвам от там да не дърпаш ;) Аз понеже не ползвам антивирусни и затова от Замунда НЕ !!
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

Някои гледат интерфейс , други производителност , въпрос на личен избор :) !!! Аз даже си трия доста от XP-to , И всичко ненужно , кефи ме да ми е някво опростено и изчистено :) !Ама не може да имаш 1 гб рам и да си слагаш ВИста , то може де , ама не знам друго освен вистата как ще върви :!: :?:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Marco Polo написа:... Ненужни усложнения, уж направени да ти улеснят живота...
Магарко , зарад тия ти просветления от време на време ама ногу си те обичкам :D Кофтито е че при тебе са само просветления тип моментни и не им обръщаш многу внимание :wink:

Мони Ломският написа:...в смисъл че примерно до като отвориш WORD трябва да минеш през суматия други работи за да го отвориш...
Тва са го решили ведна след Правец 16 ама него не го помниш :wink: Изкарваш Лордо като прек път на монитора и не минаваш от никъде да го търсиш :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Марко - Windows 98 ?! Не съм го очаквал от теб ! Няма такава пумия ! Седиш си и опа - син екран ! Фатал еррор ! После Критикал ерор ! Преинсталирай пак по нощите .. Ужас ! Дори след секънд едишъна !
За Виста пак не съм сигласен - с АМД двуядрен процесор, с АТИ 1950 ГТ , 2 Гб ( двуканална) съм и мога да кажа,че надута яко с Аирото ми върви доста бързо !
Тук видях, че един колега нещо споменава пиратските копия ? Каква е разлиакта между оРгиналния и пачнатия Уйндоуз измерено в производителността ? :) :) :)
За да няма проблеми и да не се тормозите ето го и вашето решение - http://www.microsoft.com/windows/window ... nload.aspx
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Свали я от Дата.бг но гледай да е 27.7мв нито повече,нето по малко.Има ли повече мегабайти от това,значи е пипано по нея.Ако е 27.7 МВ сваляй смело и инсталирай но /PackVista inspirant 27.7 ВМ 2.1.0/

Маркони,аз съм с 2 гб рам и с ДуалКор и нямам проблем.Що се отнася до визията и подобренията си ги има и са по добри от ХР.Свикнали сте на ХР и се държите за него като удавници :lol: :lol: :lol: Я се размърдай и върви напред и стига с тия глюпости за 98 УЙН,егати и шибаната работа,като включех компа да се зареди,отивах правех си една ножка,минавах през спалнята и тогава зареждаше :lol: :lol: :lol: :lol:

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Сандиста,разликата е огромна.Постоянно трябва да внимаваш да не пропуснеш да си свалиш актуален пач всеки месец.Както изпрати веднъш операционната система сигнал че е пиратско копие и се почва згомнясването.Това го говоря от собствен опит и нещата които пишете са толкова неверни че няма на къде повече.Оригиналната програма си е оригинална и един път закупена не ти трябва да се правих на хакер и постоянно да преинсталираш,освен ако сам не згомнясаш системата.Това имам да кажа,всичко друго е просто невярно.Не че не върви операционната система но се преебава бързо и ако ти прави кеф да преинсталваш постоянно е това е друг въпрос !!!

tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Сандиста,разликата е огромна.Постоянно трябва да внимаваш да не пропуснеш да си свалиш актуален пач всеки месец.Както изпрати веднъш операционната система сигнал че е пиратско копие и се почва згомнясването.Това го говоря от собствен опит и нещата които пишете са толкова неверни че няма на къде повече.Оригиналната програма си е оригинална и един път закупена не ти трябва да се правих на хакер и постоянно да преинсталираш,освен ако сам не згомнясаш системата.Това имам да кажа,всичко друго е просто невярно.Не че не върви операционната система но се преебава бързо и ако ти прави кеф да преинсталваш постоянно е това е друг въпрос !!!
Тук съм съгласен ! Аз съм с оригинално Xp и Грешка няма , а съм имал случаи с пиратка ,която се поебава нежно :) !!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

monilom написа:А ето това са параметрите на един друг приятел и рибар с който ходиме по Дунав и той се отказа от вистата щото не му харесва. Asus P5Q Deluxe P45 | Core 2 Quad Q6600+Xigmatek HDT Achilles S1284C | 2x2GB DDR2 1066MHz Corsair Dominator | Asus EAH4850+AC Accelero S1 Rev.2 + 2x120mm NB XL1 | 320GB Seagate, SATA2 | 470W Thermaltake RealPower, Silent | 22" ASUS VW222S 1680x1050 |
Монка,вземи се в ръце бе момче !!! Казвам ти че нямам проблем с вистата и си върви хайванчето без никакъв проблем.Това че твоите приятели не искат да се учат на доста нови неща и разместени,това е съвсем друго нещо.И аз в началото когато започнах да я разучавам ми беше трудно и гадно но свикнах и сега вече няма разделяне докато не излезе нова операционна система :idea: :idea: :idea: Що се отнася до това какви компове имат твоите приятели,просто с тези параметри,Вистата ще пее и ще работи - факт :!: :!: :!:

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”