Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на тежко
naRiba.com

Форум

На този сигнализатор какъв оптегач му се слага
Модератор: sapuna
На този сигнализатор какъв оптегач му се слага
Колеги, съжелявам за тъпия въпрос, но вчера си взех един сигнализатор за 8 лв за да експериментирам и се чудя дали му треа некакъв оптегач
Ето го и него
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2559 ... 648461.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2877 ... 837192.JPG
Аз лични го правя така http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1892 ... 197863.BMP и се получава доста сполучливо и чувствително, някой да има др предложение ?
Ето го и него
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2559 ... 648461.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2877 ... 837192.JPG
Аз лични го правя така http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1892 ... 197863.BMP и се получава доста сполучливо и чувствително, някой да има др предложение ?
Последно промяна от Brash на Вто Май 12, 2009 7:33 pm, променено общо 3 пъти.
Re: На този сигнализатор какъв оптегач му се слага
Колега,нищо се невиди. 

ее, как бе треа ти отваря снимкитеСЪНДИ написа:Колега,нищо се невиди.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Па отвара ги,ама ако мое и по малки ги направи...
-
- ще става разбирач
Струва ми се,че се монтират директно на тоягата 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не ти трябва обтегач..закрепяш на въдицата поставяш влакното в канала и си готов.
- djokoriboloveca
- разбира нещата
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
- dimitarkosev
- новобранец
сигнализатора се слага директно на пръчката м/у водачите и влакното на ролката на сигнализатора, но е добре да имаш някаква тежест зад сигнализатора , за да може да отчита и кълването , когато "дърпа" към брега, т.е. отчитане при отпускане и опъване на влакното.....имах такъв сигнализатор , но никак не бях доволен и след първото кълване(празно) и вадене го хвърлих
Sutor, ne supra crepidam !(Обущарю, не отивай по горе от обущата!) - или с други думи казано "Не говори за неща, които не разбираш!"
Колега извинявай,че ще те разочаровам,но този вид сигнализатори за нищо не стават,по-добре си купи стандартни,па макар да са и от по-евтините!
- carpsliven2
- сериозен играч
Нямаше ли някой по ефтин ?
Има едни машинки за врата по 1 лев .. сложи си от тях другия път и ги прехвани с тиксо
Има едни машинки за врата по 1 лев .. сложи си от тях другия път и ги прехвани с тиксо

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- CERRUTI
- сериозен играч
Колеги не се подигравайте....Поинтересувайте се за какво се ползват тея сигнализатори....По принцип ги дават за роболов на хишни риби-като бяла на дъно,за шаран са пълен ташак,но я се замислате как се лови бяла на дъно и ще видите че не е чак толкова бесполезен такъма......

-
- и господ не е толокова добър
Тези сигнализатори като принцип с супер за реки.Въпроса е че няма качествени на нашия пазар. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Колеги, когато позволи бюджета ще си купя от стандартните ама ся сме в криза дават ми по 2лева на ден кат сабера парички банкет ши прая.Абе то най- важното е риба да има ама вече ибаха мамата на водоемите около Шумен. Ако искаш си напраиш кефа треа одиш на частен, но има един язовир около Шумен който всички които са ходили хвалят- яз.Кьолевча. Смятам да го посетя и да тествам сигнализатора

- CERRUTI
- сериозен играч
Колега,в София се продава следната комбинация-сигнализатор+телескопична стойка=10лв.

Аз си взех един за проба и да ти кажа колегата Любо(lmm) ползва на Шекспир кадето ги беше взимал за над 20лв.парчето(само сигнализатор) и почти не открих разлика м/у двата(даже Шекспира при по силен вятър пиюка...)моя си отчиташе много прилично....само предполагам че не е водуостойчив....но за 10лв.толкова...
Ако имаш път към София или някой твой познат,ще ти кажа каде се продават да си вземеш.....аааа аз онзи ден си взех още един да има...не че съм много по дънния риболов но знае ли се

Аз си взех един за проба и да ти кажа колегата Любо(lmm) ползва на Шекспир кадето ги беше взимал за над 20лв.парчето(само сигнализатор) и почти не открих разлика м/у двата(даже Шекспира при по силен вятър пиюка...)моя си отчиташе много прилично....само предполагам че не е водуостойчив....но за 10лв.толкова...
Ако имаш път към София или някой твой познат,ще ти кажа каде се продават да си вземеш.....аааа аз онзи ден си взех още един да има...не че съм много по дънния риболов но знае ли се

-
- научил се да хвърля
то и в Шумен ги има към 12-15 лв сигнализатора и 3-5лв беше стойката, но на него този също му върши добра работа

FCSH - isianty !