Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Какъв Фидър да си взема
Модератор: sapuna
Какъв Фидър да си взема
Здравейте колеги въпроса ми е какъв фидър да си взема в рамките на 250-60 лв ще ловя главно по реките насочил съм се към Тика и Гарболино а за макара Риоби Ехция или нещо такова беше имам я на Мач-а 2 години вече и няма проблеми и мисля да си взема само че модел 3000 чакам предложенията ви 

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Какъв Фидър да си взема
Здрасти колега искам да споделя моите впечатления от скоро закупения от мен фидер ма е доста по евтин . Та зех си Maver Thor 3.90m 120gr акция и съм доста доволен и за приемливите 120лв върви с 4 върха -2 стъклопласт и 2 карбон ,но се пак нека експертите те посаветват
успех .

Дните прекарани на риба Господ не ги брои...
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега дано не ти дам многозначен отговор но за тези пари ако говориш само за фидъра можеш да си вземеш уникално бойно уражие което ще ти върши прекрасна работа !
Насочвам те да погледнеш Следната тема в нея има много и различни фидъри,но забележи кои са най-масовите и кой от кой фидър е най-доволен!
Колегата добре те е насочил ....
Аз съм с Zoom Feeder Medium Heavy на 3.60м. може и на 4.20м. доволен съм издържа на шарани и дебели закачки без грешка има хубав строй и съм доволен от него.....
Насочвам те да погледнеш Следната тема в нея има много и различни фидъри,но забележи кои са най-масовите и кой от кой фидър е най-доволен!
Колегата добре те е насочил ....
Но ако ти е първи фидър не се исхвърляй чак с толкова пари ... вземи си някой евтин който да ти послужи за убочение пък,като се научиш си вземи нещо хубавоbrankovdsc написа:......Та зех си Maver Thor 3.90m 120gr акция и съм доста доволен и за приемливите 120лв върви с 4 върха -2 стъклопласт и 2 карбон.....
Аз съм с Zoom Feeder Medium Heavy на 3.60м. може и на 4.20м. доволен съм издържа на шарани и дебели закачки без грешка има хубав строй и съм доволен от него.....

Без риболов няма любов !
колеги става на въпрос прът+макара за тези пари
та днес обиколих магазините и нищо не ми хвана окото предлагат ми еврохолд мичели но нещо калпави ми се виждат 

-
- вече хвърля и на тежко
На фидер ловя с байтрънър макара, страхотно удобно е. Можеш да пробваш и ти.
А колкото до самия фидер, аз мисля, че най-важното което трябва да гледаш е да има повечко върхове. Така ще си подготвен за всякакви ситуации и риби.
А колкото до самия фидер, аз мисля, че най-важното което трябва да гледаш е да има повечко върхове. Така ще си подготвен за всякакви ситуации и риби.
здр колега днес си взех фидър на Мило и макара на Мило довечера ще пусна снимки 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Къкви са му данните? надявам се макарата не ти е под 3000 защото сам се убедих,че по-малък размер от 3000 е безполезен ! давам ти и още един съвет да си вземеш някое мачово влакно 0.20 до 0.22 с почти никаква разтегливост !NITro`bE написа:здр колега днес си взех фидър на Мило и макара на Мило довечера ще пусна снимки
а колегата както казва да си търсиш с 4-ри върха мисля,че в българия трудно ще намериш такъв а пък върхове се продават от 10 до 25 лв ....

Без риболов няма любов !
значи фидъра е Milo prosystem feeder 12' Lihht action Recommended By World campion Steve Gardener
пръчката е със 4 върха абе страхотна е и е доста лека макарата е пак на Мило Ryokan series 9 лагера S-Stroke system 1 резервна шпула модела е 400 събира 0.30 195 метра
аванска и е страхоен в магазина ми казаха че е копие на Риоби и понеже имам 2 риобита и съм страшно доволен си я взех

-
- вече хвърля и на тежко
Честито колега хубав прът и се големи да ги вадиш с него 

Дните прекарани на риба Господ не ги брои...
-
- вече хвърля и на тежко
Според мен макарата като не е байтрънър, поне да беше със заден аванс.
Но щом на теб ти е удобно така, със здраве и големи.

Но щом на теб ти е удобно така, със здраве и големи.

макари със заден аванс необичам и смятам че предния аванс е по добър от заднияtomik написа:Според мен макарата като не е байтрънър, поне да беше със заден аванс.
Но щом на теб ти е удобно така, със здраве и големи.![]()
Здравейте колеги днес си взех нова макара за фидъра марката е Мило модела е Гинза или нещо такова много хубава макара е 10 лагера и много добре реди влакното http://www.milobrno.cz/novinky-2009/navijak-milo-ginza ето я и нея