Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум

Мале какво направих!
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мале какво направих!
фанах 2 скумрии ма не от лъвов мост,не от Дунава а от магазина!
Докато са леко смръзнали ги филетосах и одрах,става по лесно в това състояние.Получих 8 филенца ,педя на 2 пръста, костиляците ги дадох на входното куче МЕЦА! филетата намазах яко с масло и пасиран чесън,посолих и почерних,разходих лъжичка горчица от тази с целите синапени зърна,навих ги на охо бохо,с клечки за зъби фиксирах произведението,намазах охлюва със салца(въпреки че слушах метъл!)става и от домати! метнах ги във скаричката тип:всяко семейство я има живяло по времето на Бай Тошо! и...............верижни ядрени реакции!!!!! няма лиги на този свят ! НЕМА!
Докато са леко смръзнали ги филетосах и одрах,става по лесно в това състояние.Получих 8 филенца ,педя на 2 пръста, костиляците ги дадох на входното куче МЕЦА! филетата намазах яко с масло и пасиран чесън,посолих и почерних,разходих лъжичка горчица от тази с целите синапени зърна,навих ги на охо бохо,с клечки за зъби фиксирах произведението,намазах охлюва със салца(въпреки че слушах метъл!)става и от домати! метнах ги във скаричката тип:всяко семейство я има живяло по времето на Бай Тошо! и...............верижни ядрени реакции!!!!! няма лиги на този свят ! НЕМА!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ми аз и греяната я пия с лед, мани майтапа ,сичко на скалите ,дет се викаdoko написа:стига че кат чета ми се прияде и на мен. А що се отнася до сливовата то ся е времето на греяната не на ракия с много лед. И един съвет от мен на риба ходи и бяло вино от мен да го знаеш то и без туй е баш сезона особено ако е домашна много добре.![]()
![]()
![]()
![]()

-
- новобранец
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
абе незнам коя напитка по му пасва, според мен добрата напитка за това глезене за 3 лева, е тази която имаш! Иначе има в този форум хора дето ме познават и могат да потвърдят че след бутилка текила се минава на ракия после вино ,бира,водка ~, ЖЕНАТА!,и си допивам в някоя кръчма до сабахлем!Понякога си мисля да откажа алкохола, защото неми действа!!!само рибарски пари се трошат!даже в момента съм с 600мл. чаша коктейл ВиК с преобладаваща В! НАЗДРАВЕ!!!!

риболовна кухня
Еииииииииии,сладък моабет.И аз имам нещо интересно.Бях хванал един шаран около 2кг,но от затворен водоем-намирисва на тиня.Жена ми го турила във фризера и е стоял почти 6месеца.Та решила най-после да го сготви по рецепта на една комшийка-на фурна.Обаче преди да го сложи да се пече,взела,че го поляла с гроздова ракия.Ефекта беше невероятен-няма и следа от миризмата,само дето предварително и се накарах,че ми е дала ракията на шарана.Наслука.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
много поркаш бе брато
по нещо много ми приличаш на мене:)) рибар,пияница и метьл,златното тройно правило
ние,като трьгваме на риба,неколко дена преди това УТОЧНЯВАМЕ кой ще е щофьора
и пак се случва да нема такьв на врьщане....или е некьв рисков фактор 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".