Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Негован-платеното
- CERRUTI
- сериозен играч
Негован-платеното
Вчера след кратък сбор решихме за днес дестинацията да е платеното на Негован.Казано-сторено.Тръгване в 5:00,в 5:40 бяхме на портала....първи

Както знаят посещавалите го,гйола отваря в 7:00...До 6:30 колите пред портала ваче бяха 30....и тълпата пред портала чакаше стартовия сигнал на арендатора да атакуват гйоловете
:

За там трябва да си изградите добра стратегия за да влезете с първите и да хванете хубави места...Ние бяхме трима-един отиде да плаща на касата докато двамата паркирахме колите и занесохме багажа на хубавите места
Основния план беше първо да търсиме пъстървите до 9:00 после сомчета и да завършиме с шаран....
Пъстървите се отчетоха добре...аз 6,Иво 10,Любо(lmm) 3......Сомчетата ги нямаше никакви....а шаранчетата се отчетоха с 2 за мен и 1 за Любо.
Като цяло риболова беше добър и дет се вика избих 10-те лв. за пръчката
ето това са моите риби:

И сега нещо много лошо което се случи на гйола.....
Един колега почина пред очите ни-младо момче 81-ви набор:С карбонов директен 7-ца беше заел място под ел.кабели високо напрежение-И се случи каквото се случи......
п.п.-Колеги пожелавам ви да не виждате такова нещо,камоли да ви сполети,но моляви имайте едно наум когато тръгвате със скъпите карбонови пръти на риболов,евтиното фибростъкло може да ви спаси живота......аз съвсем сериозно се замислих да разкарам всички карбонки...По добре скромна въдица и да съм жив,отколкото скъпа лъскава и изпържен!!!!

Както знаят посещавалите го,гйола отваря в 7:00...До 6:30 колите пред портала ваче бяха 30....и тълпата пред портала чакаше стартовия сигнал на арендатора да атакуват гйоловете

За там трябва да си изградите добра стратегия за да влезете с първите и да хванете хубави места...Ние бяхме трима-един отиде да плаща на касата докато двамата паркирахме колите и занесохме багажа на хубавите места

Основния план беше първо да търсиме пъстървите до 9:00 после сомчета и да завършиме с шаран....
Пъстървите се отчетоха добре...аз 6,Иво 10,Любо(lmm) 3......Сомчетата ги нямаше никакви....а шаранчетата се отчетоха с 2 за мен и 1 за Любо.
Като цяло риболова беше добър и дет се вика избих 10-те лв. за пръчката

И сега нещо много лошо което се случи на гйола.....

п.п.-Колеги пожелавам ви да не виждате такова нещо,камоли да ви сполети,но моляви имайте едно наум когато тръгвате със скъпите карбонови пръти на риболов,евтиното фибростъкло може да ви спаси живота......аз съвсем сериозно се замислих да разкарам всички карбонки...По добре скромна въдица и да съм жив,отколкото скъпа лъскава и изпържен!!!!
Последно промяна от CERRUTI на Пон Май 18, 2009 4:07 pm, променено общо 1 път.

-
- ще става разбирач
Re: Негован-платеното
Браво за излета но 2-а новина е направо....
Мислех да спестя малко за един карбон боло ама засега няма да купувам.
Лека му пръст!!

Мислех да спестя малко за един карбон боло ама засега няма да купувам.
Лека му пръст!!
Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

-
- вече хвърля и на тежко
жалко ......с тези карбонови пръти под тези далекопроводи е много рисковано трагичните случаи не са рядкост за жалост
Последно промяна от bobi_rad на Пон Май 18, 2009 3:15 pm, променено общо 1 път.
- Николай Неделков
- учете се от него
Много лоша новина
Закрива блясъка от иначе добрия излет.
Дано повече не се чуват такива лоши вести.

Закрива блясъка от иначе добрия излет.
Дано повече не се чуват такива лоши вести.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Доста добре си се справил,а за момчето,мир на пръста му. Аз там като съм ходил(хвърлях ан дъно и закачих хранилката на жизата ебати изпукването се получи) ,текаче имиайте 1 на ум.
-
- новобранец
Мир на праха му 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Трагедиа рибарска 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Нали сме им на територията,да мислят не само за пари

Гадна работа,мамка му

Много си прав,поне няколко табели да сложи,да предупреди,а който не се съобрази...Нямам думи!петко стоянов написа:..А ш...ния арендатор неможе ли да направи нещо за безопасността на КЛИЕНТИТЕ си???Да изолира мястото,нещо да предприеме
...или десетака е по-важен
![]()
Нали сме им на територията,да мислят не само за пари![]()
Гадна работа,мамка му
-
- и господ не е толокова добър
Лошо,много лошо

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Нелепа смърт на млад човек
Мир на праха му