Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Здравейте,и аз имам питане за надуваема лодка.
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Здравейте,и аз имам питане за надуваема лодка.
Съжалявам,че повтарям темата,но искам да питам и аз за лодка с моторче!
Изчетох доста и все пак да питам,може ли в морето с лодка 3м и мотор 2,5 кс?!?!
Аз съм тия дето искам да ми се побира в багажника и да мога да я нося и сам.
Ще я ползвам покрай брега при хубаво време
Колегата Тедо-Промарин да направи някоя добра оферта на лс,ако може!?
Изчетох доста и все пак да питам,може ли в морето с лодка 3м и мотор 2,5 кс?!?!
Аз съм тия дето искам да ми се побира в багажника и да мога да я нося и сам.
Ще я ползвам покрай брега при хубаво време

Колегата Тедо-Промарин да направи някоя добра оферта на лс,ако може!?

-
- ще става разбирач
Re: Здравейте,и аз имам питане за надуваема лодка.
Sitalk написа: ...Колегата Тедо-Промарин да направи някоя добра оферта на лс,ако може!?

Колега Sitalk, нещо си ги умешал ми се струва

Тедо внася и продава ZANDER

Promarine са друга марка (ф. Плодекс), но не знам как се казва колегата, той си пише под ник promarine.
Успех с покупката и каквато и лодка да си вземеш много риби да дърпаш с нея

п.п. Иначе за морето според мен ще ти е по добре с лодка 3,6 м и по мощно моторче стига да можеш да си ги позволиш.
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
Усетих се аз,ама карай!
С тоя мерак и нерви от снощните търгове в ебей е нормално!
Мерси за пожеланието,скоро ще я приключа тая одисея!
Прав си колега, относно размера,ама ми е много голяма 3,60 лодка,за нея си трябва ремарке!
Както съм писал с тая ще прохождам,нека видя как е,пък ще го мислим после,няма да е първия път в който съм се набутал!

Прав си колега, относно размера,ама ми е много голяма 3,60 лодка,за нея си трябва ремарке!
Както съм писал с тая ще прохождам,нека видя как е,пък ще го мислим после,няма да е първия път в който съм се набутал!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ако ще я ползваш и обслужваш сам, може 2.6 моторче, дори и с по-малка лодка 250-270см... тъкмо и аз разглеждах в е-бей един зодиак 250см 24кг
но не беше с алуминиево дъно а с летвички, които не се махат, а всичко се навива на роло... Надуваемото дъно също е добър вариант - 330см тежи по-малко от 270 с алуминиево дъно...

Твърдо съм решил вече,лодката от тук!И ще кажа защо,щото понатрупах опит в ебей:)
Та,значи цените на лодка маркова с мотор отскачат над 900 евро,а не са първа младост!
Повечето и нещат и да чуят за пращане до България и с право,като се има предвид колко тежи една лодка трябва спедиторска фирма,а това си е разправия за тях.
А,да не говорим колко ще струва до БГ, някъде по мои груби изчисления 180-300 евро.
Дано съм бил полезен на някой,че бая време отделих на тоя ебей и отделно ангажирах други хора да превеждат и тн.
Сега да дилемата е коя да е марката от тук,колегите Тедо и Промарин им благодаря много за бързите предложения и отговори!
Та,значи цените на лодка маркова с мотор отскачат над 900 евро,а не са първа младост!
Повечето и нещат и да чуят за пращане до България и с право,като се има предвид колко тежи една лодка трябва спедиторска фирма,а това си е разправия за тях.
А,да не говорим колко ще струва до БГ, някъде по мои груби изчисления 180-300 евро.
Дано съм бил полезен на някой,че бая време отделих на тоя ебей и отделно ангажирах други хора да превеждат и тн.
Сега да дилемата е коя да е марката от тук,колегите Тедо и Промарин им благодаря много за бързите предложения и отговори!