Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Инфо за Casio Fishing Gear
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Инфо за Casio Fishing Gear
Колеги,преди няколко дни ми беше рождения ден.Един от подаръците беше въпросният часовник.Питането ми е-някой има ли наблюдения? На дисплея има лунни фази,термометър и 4 рибки.Когато 2 или повече рибки се оцветят в черно ми изписа на дисплея-fishing.Има ли нещо вярно или е търговски приом за по-големи продажби?
На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци.Чарли Чаплин
Re: Инфо за Casio Fishing Gear
Има нещо вярно, но не му се доверявай много...така де, ако ти показва четири рибки днес в 06.40часа, 13.40часа, 21.20часа и земеш че не хванеш нищо в тези часове, не значи че часовника лъже, ама и риба няма тъ явно и други фактори, освен фазите на луната влияят на риболова....

Последно промяна от Jechev на Пон Май 18, 2009 11:31 pm, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- разбира нещата
Абе...Carlo написа:Има ли нещо вярно или е търговски приом за по-големи продажби?

Не разчитай особено на показаните рибки.Това е свързано с лунните фази,има от тази серия и ловджийски-с едни курешки показани.Там пък как ще вържат авджиите,не знам.Иначе часовникът е читав,можеш да си се чипкаш с него,по спомен издържаше на 10 бара налягане,само избягвай солена/морска/вода,ако все-пак се топнеш в нея след излизането го премий със сладководна такава,в противен случай след някоя друга годинка е възможно да береш ядове.
Ако имаш още въпроси за часовници-питай

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
-
- научил се да хвърля
Благодаря колеги.Утре ще правя излет и ще сверявам часовника 

На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци.Чарли Чаплин
-
- сериозен играч
Колега,пиши в четвъртък колко рибки ще показва,че тогава мисля да ходя за риба? 

ала-бала е : сварзано е с фазите на луната. не му е много за вярване -но все пак има нещо. първо за да ти показва требва да си сложиш координатите кадето го ползваш - в уъатването е описано как става това
-
- вече хвърля и на тежко
riibok написа:Абе...Carlo написа:Има ли нещо вярно или е търговски приом за по-големи продажби?![]()
Не разчитай особено на показаните рибки.Това е свързано с лунните фази,има от тази серия и ловджийски-с едни курешки показани.Там пък как ще вържат авджиите,не знам.Иначе часовникът е читав,можеш да си се чипкаш с него,по спомен издържаше на 10 бара налягане,само избягвай солена/морска/вода,ако все-пак се топнеш в нея след излизането го премий със сладководна такава,в противен случай след някоя друга годинка е възможно да береш ядове.
Ако имаш още въпроси за часовници-питай
Аз пък се гмуркам с моя и нямам никакви ядове вече 4 години.Много е як,ама тва за рибата не е вярно

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
А аз мисля ,че темата е за часовникарския сайт.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Неуместни коментари на чужди мнения отиват на луната,да видят лунните фази.
-
- разбира нещата
Мнооого си духовит

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
По мое мнение темата е по-удачно да е в разни,не мисля ,че има много колеги които имата такива часовници.А пък ако ги гледаш и ти дават ,кога е подходящо да се ходи за риба,по-добре стойте по къщите си.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
дайте някоя снимка на тези часовници бре и кажете г/д колко струват че искам да си взема 

-
- разбира нещата
http://www.cenite.com/search/results.ph ... ategory=-1NITro`bE написа:дайте някоя снимка на тези часовници бре и кажете г/д колко струват че искам да си взема
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- krokibg
- учете се от него
Аз имам Касио ПроТрек-Трипъл Сензор и съм много доволен.Няма изоставане,няма мокрене и т.н.Има си автоматичен компас,атмосферно налягане, над морска височина,автоматично включване на дисплея нощно време да свети и още куп неща които сега не ми идват на акъла.Хубави са и съм доволен.Ако обче очаквате че като покаже високо атмосферно налягане и ще хванете риба,това си е направо смехория.Достатъчно е да знаете че рибата се активизира в даден момент повече от обикновенно и шансовете да е гладна и да хванете са по-големи.Също така ще сте в час че рибата се вдига от дъното и има движение

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!