Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Сопот
Модератор: sapuna
яз. Сопот
Здравейте колеги,разбрах че са зарибили яз.Сопот с 10 000 унгарски шарана,10 000 толстолоба и 2 000 амура.Вярно ли е?
Най-голямата риба е изпуснатата

Re: яз. Сопот
Ако е вярно мога да направя самоassv написа:Здравейте колеги,разбрах че са зарибили яз.Сопот с 10 000 унгарски шарана,10 000 толстолоба и 2 000 амура.Вярно ли е?

в-к'Народен глас'бр.38/19.05.2009
зарибяване яз."Сопот" -10000 унгарски шарани , 10000 толстолоба,2000 бял амур
предстои
яз 'Сопот' -20000 пъстърви сивен
яз.'Александрово' и 'Бибора"-50000 шарана
р.Златна Панега, р.Костина, р.Заводана -50000 балкански пъсрърви
информацията е от д-р Йордан Найденов началник на ИАРА-Ловеч
Риболовците са два вида: едните гледат на риболова като на спорт, а другите успяват нещо да уловят ...
brokera написа:в-к'Народен глас'бр.38/19.05.2009
зарибяване яз."Сопот" -10000 унгарски шарани , 10000 толстолоба,2000 бял амур
предстои
яз 'Сопот' -20000 пъстърви сивен
яз.'Александрово' и 'Бибора"-50000 шарана
р.Златна Панега, р.Костина, р.Заводана -50000 балкански пъсрърви
информацията е от д-р Йордан Найденов началник на ИАРА-Ловеч
Да точно в този вестник

Просто ми е мъка каква сеч на маломерни рибета ще се заформи от мегарибарите 

Не знам защо но и аз имам такива подозрения но дано не съм прав все пакtihoho написа:Просто ми е мъка каква сеч на маломерни рибета ще се заформи от мегарибарите

Цецо дано да не си правceco65 написа:Не знам защо но и аз имам такива подозрения но дано не съм прав все пакtihoho написа:Просто ми е мъка каква сеч на маломерни рибета ще се заформи от мегарибарите

- Диканаров
- кандидат преподавател
Щом е д-р Йордан Найденов, значи е на 100% вярно! Той и неговите колеги от ИАРА Ловеч редовно проверяват водоема!И аз и сина и зет ми сме проверявани в различно време. Има завишен контрол от времето на ниската вода! Колко мрежи само извадиха и унищожиха хората! Но трябва да им се подава достоверна информация за бракониерите! Ако им помагаме ще оцелеят и шаранчета и амурчета и пъстървички! Вярно е и това, че на много хора доста дребосък им мре в живарниците! Като му направиш забележка, че с 50 грамово рибе неможеш и да си замезиш, все отговарят:- ми до задника нагълтало бе и какво да мре във водата ли? Да го ядат кормораните ли бе? Да ненаситна е лакомията! Но ние си имаме една поговорка, която е много вярна!- Лаком г.з, кръв се.е! Ако ги набарат Доктора или Йоско ще им прилошее!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Батко Емо
- разбира нещата
Диканаров е прав трябва да се помага на такива а на другите ''колеги'' 

Колега не мога да ти вярвам/за д-р............ /защото отивах на яз. Крапец и ИАРА с лодката си тръгваха когато аз пристигнах на язовира и с очите си видях как хората ловиха с кепчета зашеметена риба бита от ток /най вероятно през нощта/ на брега а те си тръгнаха с лодката като че НИЩО не се е случило.С мои приятели все повече се замисляме дали да си вадим билет догодина да пълниним джобовете на служителите или да ходим от сега нататък само на платени.Така че не вярвам на това зарибяване.
Вярвам на зарибяването на колеги които показват клипове как хващат риба от едно място и я пускат на друго Е В А Л А.
Просто от година
на година нямам думи.
Яд ме е да пиша повече..................
Вярвам на зарибяването на колеги които показват клипове как хващат риба от едно място и я пускат на друго Е В А Л А.
Просто от година
на година нямам думи.
Яд ме е да пиша повече..................
If we each do a little, we can all do a lot