Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Транспортиране на въдица?
Модератор: dantho.mihov
Транспортиране на въдица?
Колеги, ще пътувам със самолет и искам да си взема и въдицата с някое такъмче с мен.
Знам че са забранени пренасяне на ости предмети и така нататък.
Някой случвало ли му се е такова нещо?
Знам че са забранени пренасяне на ости предмети и така нататък.
Някой случвало ли му се е такова нещо?

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Транспортиране на въдица?
За Нова година бях в Испания , взех си въдица с макара , която бях сложил в багажа , който се чекира. И нямах никакъв проблем. Общо взето ако пътуваш за държава от ЕС , няма да имаш никакви пречки . Само един съвет пакетирай много добре багажа защото момчетата хвърлят много здраво. Е оттървах се само с един счупен водач. Надявам се , че съм ти бил полезен. 

-
- и господ не е толокова добър
Какъв проблем да има,нали състезателите обикалят цял свят със самолети 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
И състезателите по спортна стрелба обикалят цял свят със самолет, но мен едва ли ще ме пуснат с флоберката на тате на борда:lol:
за едно шишенце парфюм ми правиха проблем последния път и за това се замислих за въдици, воблери, клатушки и разни други екстри.Благодаря за мненията, ще се обадя и на авиокомпанията която ще позлвам да ги питам и тях.
Ако науча нещо интересно и ново ще пиша

Ако науча нещо интересно и ново ще пиша

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ами за да не се тормозиш си взимаш едно телескопче ( примерно ДАМ Черна пантера на 2.10м. ) , оборудваш го с неква Дайва и го мушкаш в багажа как казва ilian_nikolai70 и си свиркаш . Друг е варианта да покетираш гегата в отделен по-дебелшък тубос , да я уплътниш добре с вестници и стереопори и пак там , в оня багаж и тъй .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
отиди на летището час по-рано от планираното като си пакетирал въдиците в предпазен тубус, че ония изобщо не ги интересува какво хвърлят. попитай на информация, има спецялна лента за извънгабаритен товар, там трябва да го сложиш и да им кажеш за кой полет... така си транспортирах дънарките от Шипхол(амстердам) до софия...

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI