Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

КАЛИМАНЦИ 2
- явор филипов
- научил се да хвърля
КАЛИМАНЦИ 2
Всичко започна отново към 5.00ч.

Язовира ме посрещна подобаващо

След малко подготовка, работното място беше готово.

Тозо път захранката беше единственно пилети и царевица.

Към 17.00 ч. приключих риболова.

На последната снимка едни "колеги" се опитват да скрият големия улов
По информация от собсттвенника на 18.05.09 са пуснати 250 шарана м-у 1-1,5 кг. и 50 толупа от по 3 кг.
А също така разбрах че Николаевка вече е държавен и на него не се дължи такса за риболов.Последния път като бях там мина едно лапе с бял голф и взимаше такса от рибарите.Незнайно тогава за мен,не ми взе такса.Така че око ходите там и ви искат пари.......?
Наслука на всички колеги.

Язовира ме посрещна подобаващо

След малко подготовка, работното място беше готово.

Тозо път захранката беше единственно пилети и царевица.

Към 17.00 ч. приключих риболова.

На последната снимка едни "колеги" се опитват да скрият големия улов

По информация от собсттвенника на 18.05.09 са пуснати 250 шарана м-у 1-1,5 кг. и 50 толупа от по 3 кг.
А също така разбрах че Николаевка вече е държавен и на него не се дължи такса за риболов.Последния път като бях там мина едно лапе с бял голф и взимаше такса от рибарите.Незнайно тогава за мен,не ми взе такса.Така че око ходите там и ви искат пари.......?
Наслука на всички колеги.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: КАЛИМАНЦИ 2
Браво за чудесния излет! Все така и даже по-добре да се представяш! Да те помоля за подробна информация, по отношение на такси и правила.
Браво,колега!Чудесен излет си направил и си се накефил на макс 

- явор филипов
- научил се да хвърля
Таксата е 15лв.-три пръчки.На този излед, всичките шаранчета ги взех на мач.На фидера се вадеха само каракуди.Риба до 3кг.-бр. може да се вземе.По големите се заплащат или пускат.От 18-ти насам,според мен добрите места са вече по далече от папура,поради факта че са пуснали толостолоп.Както знаете тои се храни с водната растителност,и плаши шарана.В рибарника има и много раци, затова лично аз предпочитам да ловя на плувка на дълбочина малко (до 5см.)над дъното.Използвам мач-4.20м.,стационарен ваглер(3+1:4+1) поради малката дълбочина(от 40 см.в папура да 2м. на стената),основно 0.18,повод-0.8:0.10,и кука 16.Зада избегна слънчевката,не ползвам само бял и пинки.Комбинирам го с царевица.А вече дава добре и само на царевица.На монтаж(на косъм) все още нямам взета риба на този водоем.tatkoogi написа:Браво за чудесния излет! Все така и даже по-добре да се представяш! Да те помоля за подробна информация, по отношение на такси и правила.
Дано съм бил полезен.
-
- сериозен играч
-
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво колега.Супер излет 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- разбира нещата