Майстор за изв-бордов ДВГ за София

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
zmejsky
новобранец
новобранец

Майстор за изв-бордов ДВГ за София

Мнение от zmejsky »

Търся да закупя извънбордов двигател за лодка , попаднах на меркури 8 кс , та ми трябва майстор да го прегледа и евентуално да го запали , за София , по възможност западната част
Аватар
kabaero
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Майстор за изв-бордов ДВГ за София

Мнение от kabaero »

На мен ми е помагал един майстор от Панчерево , много е добър . Кофти че беше преди 3 години и не помня как се казваше , но ако питаш на гребната база ще ти кажат всички го знаят и много хора ходят при него. Не е в западната част ама с това мога да ти помогна. :oops:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Миналата година ми дадоха телефона на този майстор- Ради-0889430649,бил някъде в района на Захарна фабрика,но не стигнах до него,помогнах си сам за сега :)
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
promarine
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от promarine »

Йосиф Йосифов

София, с. Кокаляне, ул. Самоковско шосе 12А

Тел. +359888509860
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
vladislavista
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vladislavista »

в неделя бях при Йоско.Работи бързо и е добър
pantera
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pantera »

MITKO70 написа:Миналата година ми дадоха телефона на този майстор- Ради-0889430649,бил някъде в района на Захарна фабрика,но не стигнах до него,помогнах си сам за сега :)
да сме по точни с.Долни лозен стопанския двор най лесно се стига по Цариградско .За Меркури по добър от Ради няма(това не е само мое мнение)
ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ТРУДНО СЕ ХВАЩА ГОЛ ШАРАН
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

pantera написа:За Меркури по добър от Ради няма(това не е само мое мнение)
И мен ме прати човек с два такива мотора,въпреки ,че моя не е такъв.Това е добро уточнение ,къде е сега точно.
Изображение
zmejsky
новобранец
новобранец

Мнение от zmejsky »

Обадих се на човека от долни Лозен , но имал много работа , и може да помогне чак след понеделник .
А сега дали може малко да съдействате тъй като го взех вече и ще се опитам да го запаля сам . Двигателя по първи впечатления е двутактов 2 цилиндъра 8 кс . освен двутактово масло в горивото , къде още се налива масло , разбрах че някъде трябва да се налее и в редуктора но не можах да открия пробка. Какво масло се налива , двигателно или диференциално и колко , как се мери до къде да се налее . Може ли за малко да се запали без да е потопен във вода или е опасно ..... чк. да си отговоря сам . Пробката е едно винтче на корпуса долу при винта /перката/ . мотора се обръща на обратно и се налива докато изтече. Не се пали без вода щото тия п...си са направили турбинката на водната помпа от гума и ако не се охлажда с вода гумата се вулканизира за корпуса на помпата и става 100 тина лв. ремонтче .
...................................................................................................................................................
ПП. Тоя ради се оказа несериозна работа , съжалявам че си е имал лични проблеми , но след уговорка с клиент от предния ден, сериозноя майстор , ще си направи труда ако не може да дойде лично , да изпрати някой от помощниците си , Работа по тел. за 15-20 сек. Въртях се от 11 до 12 ч пред заключената врата , телефона не отговаря , в 12,15 го избрах , и след като го попитах спомня ли си за уговорката , ми отговори "ти нещо караш ли ми се " . Влизам му в положението , имал си е проблеми , караше някого за "пирогоф" , но и аслед като го чаках още един час , да дойде ми заяви че си имал работа и може да ми обърне внимание чак в сряда , и то след като се бяхме разбрали за вторник предварително , а аз взимам двигателя са един ден и вечерта трябва да го върна ако не го искам , явно си има достатъчно работа в момента , е колегата му от Панчерево , прибра 50-те лв. за да запали моторетката за час , час и половина . Ми какво да ви кажа при ради няма да стъпя повече , а вие си правете сметката като се уговаряте с него .
...................................................................................................................................................
Последно промяна от zmejsky на Вто Юни 02, 2009 5:15 pm, променено общо 5 пъти.
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

zmejsky написа:Обадих се на човека от долни Лозен , но имал много работа , и може да помогне чак след понеделник .
Стопанския двор се пада в долни Лозен , като на последната спирка на автобуса се завива на ляво и се спускаш на долу , доколкото си спомням.
А сега дали може малко да съдействате тъй като го взех вече ище се опитам да го запаля сам . Двигателя по първи впечатления е двутактов 2 цилиндъра 8 кс . освен двутактово масло в горивото , къде още се налива масло , разбрах че някъде трябва да се налее и в редуктора но не можах да открия пробка. Какво масло се налива , двигателно или диференциално и колко , каксе мери до къде да се налее . Може ли за малко да се запали без да е потопен във вода или е опасно .
"този майстор- Ради-0889430649,бил някъде в района на Захарна фабрика" човека е в долни Лозен вече.

здравей марко е абсалютно прав ,
не знам за кви пари си го взел но не ги хвърляй.Съдейки от въпросите които задаваш явно ти е за сефте ,първо сменя се редукторното масло то е специално и не става от друго ,второ разбери пропорцията на маслото в бензина иначе ще цапа свещите казах свещи та се сетих смени ги и ако си решил все пак да го палиш никога на сухо намери стойка или нещо друго на което да закрепиш мотора срежи варел или бидон и го напълни свода така че мотора да се потопи до хоризонталтата планка на ботуша
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

И аз имам проблем с моторетката.
Не ще да пали кошницата дърта. Ако запали върви като часовник :lol:

Та къде мога да отида да се оправи проблема без да ми разбазикват целия мотор и да стане максимум за две седмици.
Става въпрос за мотор Ямаха :oops:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

zmejsky написа:"този майстор- Ради-0889430649,бил някъде в района на Захарна фабрика" човека е в долни Лозен вече.
Това го уточнихме малко по на горе ,колегата даде точно инфо,аз имах само ориентировъчно ,тогава беше там .Важно е ,че го знаеме къде е при нужда. :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”