Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Майстор за изв-бордов ДВГ за София
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- новобранец
Майстор за изв-бордов ДВГ за София
Търся да закупя извънбордов двигател за лодка , попаднах на меркури 8 кс , та ми трябва майстор да го прегледа и евентуално да го запали , за София , по възможност западната част
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Re: Майстор за изв-бордов ДВГ за София
На мен ми е помагал един майстор от Панчерево , много е добър . Кофти че беше преди 3 години и не помня как се казваше , но ако питаш на гребната база ще ти кажат всички го знаят и много хора ходят при него. Не е в западната част ама с това мога да ти помогна. 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Миналата година ми дадоха телефона на този майстор- Ради-0889430649,бил някъде в района на Захарна фабрика,но не стигнах до него,помогнах си сам за сега 

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Йосиф Йосифов
София, с. Кокаляне, ул. Самоковско шосе 12А
Тел. +359888509860
София, с. Кокаляне, ул. Самоковско шосе 12А
Тел. +359888509860
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
-
- научил се да хвърля
в неделя бях при Йоско.Работи бързо и е добър
-
- ще става разбирач
да сме по точни с.Долни лозен стопанския двор най лесно се стига по Цариградско .За Меркури по добър от Ради няма(това не е само мое мнение)MITKO70 написа:Миналата година ми дадоха телефона на този майстор- Ради-0889430649,бил някъде в района на Захарна фабрика,но не стигнах до него,помогнах си сам за сега
ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ТРУДНО СЕ ХВАЩА ГОЛ ШАРАН
- MITKO70
- кандидат преподавател
И мен ме прати човек с два такива мотора,въпреки ,че моя не е такъв.Това е добро уточнение ,къде е сега точно.pantera написа:За Меркури по добър от Ради няма(това не е само мое мнение)

-
- новобранец
Обадих се на човека от долни Лозен , но имал много работа , и може да помогне чак след понеделник .
А сега дали може малко да съдействате тъй като го взех вече и ще се опитам да го запаля сам . Двигателя по първи впечатления е двутактов 2 цилиндъра 8 кс . освен двутактово масло в горивото , къде още се налива масло , разбрах че някъде трябва да се налее и в редуктора но не можах да открия пробка. Какво масло се налива , двигателно или диференциално и колко , как се мери до къде да се налее . Може ли за малко да се запали без да е потопен във вода или е опасно ..... чк. да си отговоря сам . Пробката е едно винтче на корпуса долу при винта /перката/ . мотора се обръща на обратно и се налива докато изтече. Не се пали без вода щото тия п...си са направили турбинката на водната помпа от гума и ако не се охлажда с вода гумата се вулканизира за корпуса на помпата и става 100 тина лв. ремонтче .
...................................................................................................................................................
ПП. Тоя ради се оказа несериозна работа , съжалявам че си е имал лични проблеми , но след уговорка с клиент от предния ден, сериозноя майстор , ще си направи труда ако не може да дойде лично , да изпрати някой от помощниците си , Работа по тел. за 15-20 сек. Въртях се от 11 до 12 ч пред заключената врата , телефона не отговаря , в 12,15 го избрах , и след като го попитах спомня ли си за уговорката , ми отговори "ти нещо караш ли ми се " . Влизам му в положението , имал си е проблеми , караше някого за "пирогоф" , но и аслед като го чаках още един час , да дойде ми заяви че си имал работа и може да ми обърне внимание чак в сряда , и то след като се бяхме разбрали за вторник предварително , а аз взимам двигателя са един ден и вечерта трябва да го върна ако не го искам , явно си има достатъчно работа в момента , е колегата му от Панчерево , прибра 50-те лв. за да запали моторетката за час , час и половина . Ми какво да ви кажа при ради няма да стъпя повече , а вие си правете сметката като се уговаряте с него .
...................................................................................................................................................
А сега дали може малко да съдействате тъй като го взех вече и ще се опитам да го запаля сам . Двигателя по първи впечатления е двутактов 2 цилиндъра 8 кс . освен двутактово масло в горивото , къде още се налива масло , разбрах че някъде трябва да се налее и в редуктора но не можах да открия пробка. Какво масло се налива , двигателно или диференциално и колко , как се мери до къде да се налее . Може ли за малко да се запали без да е потопен във вода или е опасно ..... чк. да си отговоря сам . Пробката е едно винтче на корпуса долу при винта /перката/ . мотора се обръща на обратно и се налива докато изтече. Не се пали без вода щото тия п...си са направили турбинката на водната помпа от гума и ако не се охлажда с вода гумата се вулканизира за корпуса на помпата и става 100 тина лв. ремонтче .
ПП. Тоя ради се оказа несериозна работа , съжалявам че си е имал лични проблеми , но след уговорка с клиент от предния ден, сериозноя майстор , ще си направи труда ако не може да дойде лично , да изпрати някой от помощниците си , Работа по тел. за 15-20 сек. Въртях се от 11 до 12 ч пред заключената врата , телефона не отговаря , в 12,15 го избрах , и след като го попитах спомня ли си за уговорката , ми отговори "ти нещо караш ли ми се " . Влизам му в положението , имал си е проблеми , караше някого за "пирогоф" , но и аслед като го чаках още един час , да дойде ми заяви че си имал работа и може да ми обърне внимание чак в сряда , и то след като се бяхме разбрали за вторник предварително , а аз взимам двигателя са един ден и вечерта трябва да го върна ако не го искам , явно си има достатъчно работа в момента , е колегата му от Панчерево , прибра 50-те лв. за да запали моторетката за час , час и половина . Ми какво да ви кажа при ради няма да стъпя повече , а вие си правете сметката като се уговаряте с него .
Последно промяна от zmejsky на Вто Юни 02, 2009 5:15 pm, променено общо 5 пъти.
zmejsky написа:Обадих се на човека от долни Лозен , но имал много работа , и може да помогне чак след понеделник .
Стопанския двор се пада в долни Лозен , като на последната спирка на автобуса се завива на ляво и се спускаш на долу , доколкото си спомням.
А сега дали може малко да съдействате тъй като го взех вече ище се опитам да го запаля сам . Двигателя по първи впечатления е двутактов 2 цилиндъра 8 кс . освен двутактово масло в горивото , къде още се налива масло , разбрах че някъде трябва да се налее и в редуктора но не можах да открия пробка. Какво масло се налива , двигателно или диференциално и колко , каксе мери до къде да се налее . Може ли за малко да се запали без да е потопен във вода или е опасно .
"този майстор- Ради-0889430649,бил някъде в района на Захарна фабрика" човека е в долни Лозен вече.
здравей марко е абсалютно прав ,
не знам за кви пари си го взел но не ги хвърляй.Съдейки от въпросите които задаваш явно ти е за сефте ,първо сменя се редукторното масло то е специално и не става от друго ,второ разбери пропорцията на маслото в бензина иначе ще цапа свещите казах свещи та се сетих смени ги и ако си решил все пак да го палиш никога на сухо намери стойка или нещо друго на което да закрепиш мотора срежи варел или бидон и го напълни свода така че мотора да се потопи до хоризонталтата планка на ботуша
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз имам проблем с моторетката.
Не ще да пали кошницата дърта. Ако запали върви като часовник
Та къде мога да отида да се оправи проблема без да ми разбазикват целия мотор и да стане максимум за две седмици.
Става въпрос за мотор Ямаха
Не ще да пали кошницата дърта. Ако запали върви като часовник

Та къде мога да отида да се оправи проблема без да ми разбазикват целия мотор и да стане максимум за две седмици.
Става въпрос за мотор Ямаха

- MITKO70
- кандидат преподавател
Това го уточнихме малко по на горе ,колегата даде точно инфо,аз имах само ориентировъчно ,тогава беше там .Важно е ,че го знаеме къде е при нужда.zmejsky написа:"този майстор- Ради-0889430649,бил някъде в района на Захарна фабрика" човека е в долни Лозен вече.