Платформа-лизинг?

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
brankov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Платформа-лизинг?

Мнение от brankov »

Здравейте колеги търся магазин или сайт от който мога да взема платформа на изплащане че заради тази криза има други наред приоритетни неща и не искам да се карам с жената :). Гледах сайта на Видракс ма тази тяхната ми се вижда нестабилна дето е за 160 лева аз съм 120 кг :) ,та реших (силно казано "реших")да зема малко по скъпа ма немога да отдела парите на куп. Ма трябва да намера начин да зема че акъла ми е се платформа та платформа .....Давайте предложения че ме е хванала безсъница вече :oops: .Мерси предварително :wink:
п.п. Само да уточна че Видракс,Колмик и Филстар съм ги прегледал
Дните прекарани на риба Господ не ги брои...
петко стоянов

Re: Платформа-лизинг?

Мнение от петко стоянов »

Братле,кризата си има и хубава страна :wink: ,оглеждай се във форума-100% ще излезе някоя платформа на добра цена!И с колегите можеш да се разбереш за цената :wink:
koki

Мнение от koki »

Привет,
В сайта на филстар пише ,че предлагат риболовно оборудване на лизинг... :D а те платформи имат...
Поздрави!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Почти навсякъде в по-големите магазини,предлагат вече и риболовно оборудване на лизинг.Друго е въпроса,че сега с тая криза е малко затегнато положението и много режат.По-добре се огледай за нещо запазено втора употреба.
TICA FAN
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”