Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Вижте какво открих !!!
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- krokibg
- учете се от него
Вижте какво открих !!!
Колеги,вижте какво открих и заснех за вас.Това е лодка,която се згъва на две и е точно колкото едно ремарке.

Някой ползвал лие такова чудо или поне да се е качвал на него.Вижда ми се доста интелигентно направена,но как е на вода е проблема.
П.П Маркони,продавай прасчо и това мисля че е лодката за тебе.Става и за ремарке,да си събираш багажерията вътре и палатката

Някой ползвал лие такова чудо или поне да се е качвал на него.Вижда ми се доста интелигентно направена,но как е на вода е проблема.
П.П Маркони,продавай прасчо и това мисля че е лодката за тебе.Става и за ремарке,да си събираш багажерията вътре и палатката

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Re: Вижте какво открих !!!
Ами ако земе да са сгъне докато си във водата,,,,,,
ко праим

НИщо , става на подводницаПЕТЪР vasilev написа:Ами ако земе да са сгъне докато си във водата,,,,,,ко праим
![]()
![]()

Туй риболова не е за мен 

- drat
- разбира нещата
Ноев ковчег.ПЕТЪР vasilev написа:Ами ако земе да са сгъне докато си във водата,,,,,,ко праим
![]()
![]()

А тези колеги кефат ли Ви
http://porta-bote-bulgaria.webs.com/

Марко,за мен е само в сънищата Братле.Marco Polo написа:Съндиии... Цените удрят под кръста!
Вие сте млади има още хлеб във Вас.Още колко Прасчовци ще смениш.Marco Polo написа:Не само за теб...

- krokibg
- учете се от него
абе,тия от Порта Боат Луди ли са бе
Точно това му писах и на Кирето,че са толкова лайняни и грозни че не ми се приказва.То,коритото дето храним прасето е по конфортно бе
И сто пъти по евтино.

За тия пари,ще си внеса от Турция,чисто нова,прекрасна лодка току що извадена от калъпа и но от стъклопласт - моторница.Самоче без двигател. Направо не е истина че тия продават този полипропиленов боклук за тия пари
Що се отнася до згъването на тази дето съм я снимал,надявам се че хората които са я произвели са помислили по въпроса и няма да оставят на нас да мислим за това.Ясно е обаче че никой не се е возил на такова нещо и ще си останем неинформирани по въпросите които ни интересуват за нея,жалко

За тия пари,ще си внеса от Турция,чисто нова,прекрасна лодка току що извадена от калъпа и но от стъклопласт - моторница.Самоче без двигател. Направо не е истина че тия продават този полипропиленов боклук за тия пари

Що се отнася до згъването на тази дето съм я снимал,надявам се че хората които са я произвели са помислили по въпроса и няма да оставят на нас да мислим за това.Ясно е обаче че никой не се е возил на такова нещо и ще си останем неинформирани по въпросите които ни интересуват за нея,жалко

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- ще става разбирач
Това е много практично решение за риболовци
Но предполагам че като се иде в КАТ за регистрация там ще гледат
като извънземни.
като извънземни.
Колекционирам лампови радиоприемници
- drat
- разбира нещата
Епа кой те кара да ходиш.натали написа:Това е много практично решение за риболовци
като извънземни.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Та както и аз писах на Любака, само да ви припомня мнението на колегата Simbat, който има porta-bote ---> http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... a&start=30Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:абе,тия от Порта Боат Луди ли са беТочно това му писах и на Кирето,че са толкова лайняни и грозни че не ми се приказва.То,коритото дето храним прасето е по конфортно бе
И сто пъти по евтино.
И мен много ме кефят, но цената е хм...не е за т'ва кризисно време.

Също така да ви примомня, че колегата Smokey беше започнал да прави такава лодка...изчисленията бяха за мноооого тънка себестойност, от порядъка на 200 - 300 лева.
Всеки технически грамотен човек в този форум би могъл да я направи с подръчни средства и в гаражни условия, а след това яко дъмпинг на Porta-bote, и яко кинти.

Та ако има мераклии, можем да подновим изтритата от Марко тема.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- ще става разбирач
Колега,Drat вие мнения ли трупате или толкова си можете
Защото ако това е било шега,е много тъпа и неуместна мисля
Поздрави

Поздрави
Колекционирам лампови радиоприемници
- drat
- разбира нещата
И мнения трупам и съм тъп а и толко си мога.натали написа:Колега,Drat вие мнения ли трупате или толкова си можете![]()
Поздрави

Това,на сериозно ли си го мислиш,че го пишеш.drat написа:И мнения трупам и съм тъп а и толко си мога.натали написа:Колега,Drat вие мнения ли трупате или толкова си можете![]()
Поздрави

-
- разбира нещата
[quote="Л.ВИЧЕВ- krokibg"]Колеги,вижте какво открих и заснех за вас.Това е лодка,която се згъва на две и е точно колкото едно ремарке.
А цената знае ли се ? Доколкото опасенията на някои колеги -какво би станало, ако се сгъне докато е на вода -от снимките се вижда, че пантите са в обратна посока, така че това е невъзможно. Ако се скъсат тогава става много кофти
Иначе е много добро решение
А цената знае ли се ? Доколкото опасенията на някои колеги -какво би станало, ако се сгъне докато е на вода -от снимките се вижда, че пантите са в обратна посока, така че това е невъзможно. Ако се скъсат тогава става много кофти