Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Магазин за лодки
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Магазин за лодки
Здравейте!Пьрво се извинявам ако темата не е в подходящия раздел,но този ми се видя най-удачен!Искам да попитам има ли магазини за лодки(надуваеми) в гр.Плевен ? Ако има такива,ще помоля да напишите адресите на който се намират магазините! Благодаря предварително ! 

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Магазин за лодки
Здравей колега,да има магазин за лодки в Плевен,намира се след кино освобождение посока гарата срещу онова кафе магурата поне така се казваше докато живеех в Плевен.Магазина се намира от дясната страна на булеварда доста голям и добре зареден спортен магазин беше.Успех!!!
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
Мерси колега! Жив и здрав!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Мерси колега за линка който ми даде,но аз тьрся лодка на по достьпна цена и не ми влиза в употреба голяма лодка,трявва ми двуместна надуваема лодка за да ми е практична и удобна. 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
340$ ти е най-евтиния вариант от онези лодки, т.е. - около 500 лв. за пвц лодка с твърдо дъно...и това ако не е оферта, а?DiE HarD написа:Мерси колега за линка който ми даде,но аз тьрся лодка на по достьпна цена и не ми влиза в употреба голяма лодка,трявва ми двуместна надуваема лодка за да ми е практична и удобна.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!