Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

НИКОЛАЕВКА
Модератор: Кърцата
НИКОЛАЕВКА
НЯКОЙ ИМА ЛИ ПРЯСНА ИНФО ОТ ТОЗИ ЯЗОВИР
-
- вече хвърля и на тежко
Re: НИКОЛАЕВКА
По не потвърдена информация язовира не дава кой знае какво. Дори май нищо не дава. Въртят разни филмчета по Хоби-канала, но подочух, че са снимани в затворена част от язовира, на която иначе не допускат риболов. Все пак колега щом си решил, не е лошо да отидеш и провериш на място какво е положението. Ще си направиш излет, а пък дай боже и да е успешен. Пробвай
!!!

Благодаря колега
-
- ще става разбирач
Успех в предстоящия излет ! 

Не е чак толкова зле. Плюса на затворената зона е в това, че е спокойно, че няма шум и простотии. В един и същи ден бяхме две групички, едната на затворената, другата на отворената част (в тихата, по-трудно достъпна зона). Резултатът беше 1:1(но не по една риба - просто равен резултат).
Но си носете репеленти - има доста кърлежи.
Добавено: То май навсякъде шумотевицата и пиянските изпълнения гонят рибата.... После в язовира нямало...
Но си носете репеленти - има доста кърлежи.
Добавено: То май навсякъде шумотевицата и пиянските изпълнения гонят рибата.... После в язовира нямало...
-
- вече хвърля и на тежко
Работата е там, че затворената зона е забранена. Сега разбирам, че май не е така. Ако си сигурен в това, моля сподели начина за достъп. Предварително благодаря. А, че рибата е рядка се е потвърждавало не веднъж. Не говоря за по някоя перка или таранка. Вккрайна сметка пробата е най сигурната информация. Отново успех на всички колеги!spasov написа:Не е чак толкова зле. Плюса на затворената зона е в това, че е спокойно, че няма шум и простотии. После в язовира нямало...
Затворената зона наистина е забранена. Веднъж съм попадал там, но с покана. Когато съм бил по околните места, в затворената зона рядко се мяркат хора - такива са моите наблюдения.
- андрей дончев
- новобранец
Колеги преди седмица бях на язовира на сто метра след плиткача точно срещу двете сгради под дърветата,хванах едно шаранче към 1,5 кг и пет сносни таранки-всичко на суха царевица.Лошото е че раците страшно са се активизирали.Най-много за петнайсетина минути изгризват царевицата-няма спасение!
На плувка до мен ловяха червеноперки една след друга и от време на време таранка.Самият факт че хванах 8 рака на дънните и още толкова щипки ме изнерви.следващия път ще пробвам с чеснова царевица.
На плувка до мен ловяха червеноперки една след друга и от време на време таранка.Самият факт че хванах 8 рака на дънните и още толкова щипки ме изнерви.следващия път ще пробвам с чеснова царевица.
Така е още по-сигурно да привлечеш рацитеандрей дончев написа:...следващия път ще пробвам с чеснова царевица.

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Голяма напаст са раците.Има колеги от форума дето са му намерили цаката на тизи язовир,ама не споделят нищо
Камене...кажи си 

Напаст, казвате? Може би да...
Но направете една норма раци на човек, после вечерта ще ви питам напаст ли са

Но направете една норма раци на човек, после вечерта ще ви питам напаст ли са

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
tqnkata написа:НЯКОЙ ИМА ЛИ ПРЯСНА ИНФО ОТ ТОЗИ ЯЗОВИР
Колега, преди две седмици бяхме там с нощувка (следобед от 5 до 10 на другия ден) На каква ли стръв не хвърляхме .. нямахме удар, а на пружините само таранки излизаха, но да не забравяме , че тогава все още рибата хвърляше хайвер.
Интересното беше , че и на кепчетата нямаше раци

колеги от два дни търся информация за някой язовир където за сносна такса може човек да си начеше крастата.има различни мнения.реших да отида днес на николаевка.Аз от там съм бил винаги доволен с малки исключения.затова реших да заложа на него пак.тръгвам за там.като се вврна утре ще ви кажа как е и аз.но все пак човек трябва да вярва само на себеси.
Колеги, някой скоро да е ходил на яз. Николаевка?