с. Бъдеще Стара Загора

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Радо Троев
ще става разбирач
ще става разбирач

с. Бъдеще Стара Загора

Мнение от Радо Троев »

Колеги някой ходил ли е на канала в с. Бъдеще ? Един колега ми каза, че в момента бил пълен с вода и трябвало да има риба.. :roll: някой ако знае нещо по въпроса, да е ходил там и т.н. , моля да сподели
п.с. още една седмица и може да ида да го видя, но ми трябва инфо за там, че не го знам даже къде се намира в селото :roll:
Изображение
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Re: с. Бъдеще Стара Загора

Мнение от MITAKA_STZ »

koлега канала пресича пътя за с Петрово м/у бъдеще и с Ястребово посока Димитровград или за Гълъбово след селото ,но много е разбит пътя през селото. В момента пълнят оризищата и за това е пълен.По добре иди на канала на ВЕЦ към Богомилово че това е същия канал. :idea: :idea: :idea: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Радо Троев
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: с. Бъдеще Стара Загора

Мнение от Радо Троев »

Ясно, мерси колега :drinkers: ... не се бях замислял, че това е същият канал до Богомилово :idea: ... ходих там преди забраната, но беше салбо.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”