Има ли нещто около Варна?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
standox
новобранец
новобранец

Има ли нещто около Варна?

Мнение от standox »

Колеги някой скоро да е хващал някоя риба около Варна, че ми ръждясаха макарите?
Най вече въпроса ми е към Вероника тъй като и тя е по варненските риби. :)
Работата е за хора, които не могат да ловят риба
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Поолденото хващане беше на 12 ноември 2 шарана по 2 кила и половина ама към 3 килограма отиваха и едно около 150-200 грама на яз.Пода на 25-30км от варна пътя е много хубав до там само последните 3 километра са гадни но те са толкова близко до язовира че от вълнение не усещаш дупките ако не си го чувал язовира е след село Круша май така беше и е много добре зарибен!
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Galin Dimov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

варна

Мнение от Galin Dimov »

Този язовир е круша , за който говори колегата:)истинско чудо е че е хванал риба!защото както четах някаде из този форум хранят рибата навътре и шанса за успех е мн малък!аз съм ходил мн пъти там и не съм се връщал с кой знае какъв улов!около варна почти на всеки водоем ,който е платен има мн риба,но има и по 1 тон храна всеки ден ,поне лятото когато най- мн се ходи за риба!не хранят рибата примерно ниаколко дена за да може някой да направи добар улов!почва да се носи веднага слух че там има мн риба ! и ние запалянковците ходим ли ходим!ако чуем малко по касно и отидем те пак са я нахранили както си му е реда:) и така с нашите легенди носим язовирите на ръце!това лято обиколих къде ли не,но най гадно ме излагаха на левски,ако някой е ходил:)добре че беше един ов4ар да ми каже че преди седмица са изтралили всичко!а иначе собственика си заложи главата че там е пълно с риба!е взеха ми 10лв ама не е там работата!НЕ ХВАНАХ И РИБА-ПАК НАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА НА ВСИЧКИ!
Galin Dimov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Galin Dimov »

EI ZABRAVIH DA OTGOVORIA NA TEMATA NA FORUMA:NE SAM 4UVAL DA KALVE NIAKADE V MOMENTA!I 4ESTNO ME SAMNIAVA VE4E DA IMA NE6TO PO TOVA VREME NA GODINATA!AKO NIAKOI ZNAE NE6TO DA SPODELI I 6TE OTIDEM DA VIDIM DALI 6TE HVANEM NE6TO!PAK AKO NE HVANEM...........PONE 6TE SI PO4INEM OT ZABARZANOTO NI EJEDNEVIE!:)
Аватар
standox
новобранец
новобранец

Мнение от standox »

Благодаря, Ви колеги и колежки! И аз не знам нищо интересно. А за пода и за шаран по Коледа едва ли ще тръгнал. Весели празници !
Работата е за хора, които не могат да ловят риба
Аватар
old navy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от old navy »

Колеги времето е отврат.Вчера ми казаха че са вадили на НОЙ калканчета .Били много ама дребни но чесно казано не ми се вярва калкан по това време.Ако някои е чувал нещо подобно да сподели.

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”