Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Липса на каракудки за стръв в Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
- bigfish133
- ще става разбирач
Липса на каракудки за стръв в Пловдив
Здравейте ,колеги! Живея в Пловдив и имам следният проблем: Днес 2 часа обикалям по магазините да търся каракуди за стръв и никъде не мога да намеря. В един магазин в кючука на ул.Пере Тошев има но са дребнички и не са много подходящи за щука. Ако някой от града е купувал скоро или знае къде може да има моля за инфо! Благодаря предварително!
- bigfish133
- ще става разбирач
Re: Липса на каракудки за стръв
То там изобщо продават ли? В аквариума им съм виждал само една щука. Ако мислиш че ще има веднага тръгвам!valmet написа:При Карфиците провери ли?
- bigfish133
- ще става разбирач
Re: Липса на каракудки за стръв
Ей за там въобще не се бях сетил. Тръгвам веднага,благодаря колеги!SONY написа:При Данчо в ГагаринНа бул.Дунав.
Re: Липса на каракудки за стръв в Пловдив
Винаги е зареден с каракудки и симеончета.От към стръв магазина почти няма равен,нищо че не впечатлява кой знае колко с размери и голям избор на такъми.Стръвта му винаги е на добро ниво.
Поздрави и големи бели рибоци с каракудките! 

TICA FAN
-
- разбира нещата
То и щуката вече я няма май,но провери,стръвта не я държат в аквариума под щанда 

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- bigfish133
- ще става разбирач
Уф ,точно се връщам и от двата магазина - при Данчо очакват утре ,а при Румен са свършили. Щуката си е още там
. Ако мога да закова и аз 2-3 такива утре ще съм много щастлив
. Ще разчитам на дребните каракудки от Кючука пък квото стане. Наслука!!!

-
- разбира нещата
Наслука колега,съжалявам че не си намерил,но щуката иска ли да вземе и на дребно ще удари! 

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Знам, че въпроса е обсъждан многократно, но така и няма еднозначен отговор.
Спешно ми трябват каракудки за стръв и никъде из града няма, омръзна ми да обикалям по магазините като муха без глава и от всякъде да ме гледат магазинерите с насмешка като ги попитам за каракудки.
Та, ако някой знае от къде по това време на годината (знам ,че като захладнение каракудки се намират много по-лесно) мога със сигурност да си закупя каракудки за стръв (за щука) без значение цената да пише - ще съм много благодарен.
Ако не поне ,ако знае от къде мога да си ги наловя лесно сам(някъде из Пловдив или близо) пак да пише....
Спешно ми трябват каракудки за стръв и никъде из града няма, омръзна ми да обикалям по магазините като муха без глава и от всякъде да ме гледат магазинерите с насмешка като ги попитам за каракудки.
Та, ако някой знае от къде по това време на годината (знам ,че като захладнение каракудки се намират много по-лесно) мога със сигурност да си закупя каракудки за стръв (за щука) без значение цената да пише - ще съм много благодарен.
Ако не поне ,ако знае от къде мога да си ги наловя лесно сам(някъде из Пловдив или близо) пак да пише....
Риболовец,а не рибар съм аз!!