Да открием заедно...

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

For
ще става разбирач
ще става разбирач

Да открием заедно...

Мнение от For »

Днес минах край Марица. Красива е нашата Марица. Дар от Бога е.
Докато жадно, закачливо я оглеждах, тя взе, че проговори: ....ей, къде са..къде – тихо, чувствено нашепна тя и продължи: къде са добрите хора, твойте приятели...кажи им, че ми липсват – цяла вечност не сме се виждали...ще ги чакам...Заедно се съберете и кръшната ми снага навестете...щедра ще съм и доволна - край брегове сластни радост да им даря..и вече неразделни да сме...
Тъй рече – приятели - нашата Марица. От дядо знам – а той бе мъдър човек – че няма по-голям грях от този на жена хатъра да пречупиш. За туй, реших да ви споделя за заръката...ще ни чака нашата Марица....

:idea: Неделя май за всички ще е най-угодно да я навестим. Ей така - тя нас да види ние нея да съзрем...Заедно любов и радост да си дадем...

Думайте и да го сътворим, че инак грях ще да е...
injpetkov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: Да открием заедно...

Мнение от injpetkov »

:smt023 :smt023 :smt023
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

На 6 ти съм на свтаба на 7 ми на Марица :)) от понеделник няколко дена на Антона !
Каде ще е на Марица ?
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

alcora:
На 6 ти съм на свтаба на 7 ми на Марица ) от понеделник няколко дена на Антона !
Каде ще е на Марица ?
alcora, където го решим. Най-добре някъде по-близо до Пловдив.
:!: Съвместно да открием и то с всички салтанати - риболов, барбекю, раздумка и :drinkers: !
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Поляни , сянки и равни места за малките масички :)) май това всичко го има на запад от краварника / моста на Марица на околовръстното / :)
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Ех, жалко, ще пропусна. Петък заминавам за яз. Кърджали и ще съм там до неделя вечер.
Непременно ще ви досаждам някой път на Марица, че излетите там са ми малко и не познавам добре похватите за риболов на реката.
Пожелавам ви приятни и хубави моменти на цялата компания.
Изображение
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

Поляни , сянки и равни места за малките масички ) май това всичко го има на запад от краварника / моста на Марица на околовръстното /
:smt023 Струва ми се най-подходящо! Нека да споделят и останалите :wink: !
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от borislavvasilev »

Много се извинявам но няма да мога да дойда ще сме на Ивайловград :drinkers: :drinkers: :drinkers: на цялата компания и на слука
Изображение
БАЙ-100-ЯН
4i4o djek
новобранец
новобранец

Мнение от 4i4o djek »

Браво Коце,знаех си че ще предложиш нещо подобно.Аз не съм мн.добър на Марица имам само един кефал 1.360кг.и около 20кг мряна за целия сезон,но за купона съм готов :D Само да уточним мястото и съм там.Може да взема и Чушката, той не че ги хваща ама може да :drinkers: повече от мен.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Аз съм за както съм казал преди няколко дена само искам да видя дали ще откривам на язовир и ако не ще дойда с вас 8)
Изображение
Без риболов няма любов !
bobi_rad
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bobi_rad »

4i4o djek написа:Браво Коце,знаех си че ще предложиш нещо подобно.Аз не съм мн.добър на Марица имам само един кефал 1.360кг.и около 20кг мряна за целия сезон,но за купона съм готов :D Само да уточним мястото и съм там.Може да взема и Чушката, той не че ги хваща ама може да :drinkers: повече от мен.
Успех от мен дано откриете сезона подобаващо :lol: :lol:
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

For написа:Днес минах край Марица. Красива е нашата Марица. Дар от Бога е.
Докато жадно, закачливо я оглеждах, тя взе, че проговори: ....ей, къде са..къде – тихо, чувствено нашепна тя и продължи: къде са добрите хора, твойте приятели...кажи им, че ми липсват – цяла вечност не сме се виждали...ще ги чакам...Заедно се съберете и кръшната ми снага навестете...щедра ще съм и доволна - край брегове сластни радост да им даря..и вече неразделни да сме...
Тъй рече – приятели - нашата Марица. От дядо знам – а той бе мъдър човек – че няма по-голям грях от този на жена хатъра да пречупиш. За туй, реших да ви споделя за заръката...ще ни чака нашата Марица....

:idea: Неделя май за всички ще е най-угодно да я навестим. Ей така - тя нас да види ние нея да съзрем...Заедно любов и радост да си дадем...

Много хубаво си го написал. :smt038 :smt038 :smt038
Изображение
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

НИКИ ДОНЧЕВ написа:
For написа:Днес минах край Марица. Красива е нашата Марица. Дар от Бога е.

Много хубаво си го написал. :smt038 :smt038 :smt038
Ама кви думи Коце човек ще каже че си писател а не риболовец!!!Пожелавам ви наслука и много готино откриване,и дано да се видиме скоро!Успех :smt023 :smt023 :smt023
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

И аз ще ОТКРИЯ на МАРИЦА, ама в долното и течение :wink:

п.п. Някой друг път може би, желая Ви приятни емоций край реката!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”