Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Риболовен протест.
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- ivelin_1976
- разбира нещата
Re: Риболовен протест.
Как няма да се запъват като магарета, като ще следват съкращения в редиците им!!! Дано новият министър /след изборите/ помисли малко и за нас риболовците.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- учете се от него
Подкрепям изцяло протеста:

Андрей Слабаков оглави протеста на любители- риболовци
Иван Ласкин ще води митинга им на 17 юни
Хиляди запалени риболовци от цялата страна ще излязат на митинг пред Министерството на земеделието и горите на 17 юни от 11:00 часа, водени от Иван Ласкин и Андрей Слабаков. Въдичарите искат само едно - да упражняват хобито си. Кинорежисьорът бе избран единодушно за председател на комитета, в който влизат и други известни личности от културния и обществен живот у нас.
Риболовците протестират срещу влошените условия за любителски риболов, липсата на реален стопанин във водните обекти, категоризирани само за любителски риболов, ширещото се безогледно бракониерство и неприлагането на Закона за рибарството и аквакултурите.
Инициативният комитет вече е провел разговори със сдружения, клубове и ловно-рибарски организации от цялата страна, които ще ги подкрепят. Вероятно към митинга ще се присъединят и някои еко организации. Въдичарите са възмутени от безхаберието на държавните чиновници, които вече две години бавят процедурата по възлагане на управлението на рибните ресурси. Те искат и бърз отговор на въпроса къде потъват средствата, предвидени за зарибяване на водните обекти.
Във водоемите, предвидени за любителски риболов цари безстопанственост и хаос, бракониерството се развихря в невероятни мащаби, безогледно се унищожават рибните ресурси, създавани с десетилетия от парите на любителите риболовци. Все повече и по-нагло бракониерите шетат из язовирите и ловят с мрежи тонове риба, въпреки наложените в Закона забрани.
четвъртък, 4 юни 2009

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Най-вероятно и ще присъствам.
п.п. Предлагам темата да се напише с главни букви.Нека се набива на очи.
п.п. Предлагам темата да се напише с главни букви.Нека се набива на очи.

-
- вече хвърля и на тежко
А ние дето не можем да присъстваме , как да покажем , че сме за протеста /защото съм много за , ама 17-ти е работен ден и .... / ?
напълно подкрепям протеста,крайно време беше да се направи нещо по този вапрос.И не само рибарите да подкрепят този протест,а и хората,които се интересуват от аквакултурата на БЪЛГАРИЯ
Fly fishing

- Моряка
- кандидат преподавател
Подкрепям и се надявам да се включат много от нас(повече от някои по-женски теми за подкрепа)Това не касае отделен рибар или рибарка,а всички нас. 

А сега де? 

-
- кандидат преподавател
100% съм там със Жигата/Андрей/
-
- новобранец
- Обратна връзка:
И аз ще бъда там.Аз съм Риболовец и Ловец,но този скапан ЗРА е направен само за чиновниците и бракониерите.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
И аз ще дойда.Ама имам една идея,която е следната:3-4 часа преди протеста да направим една хайка за бракониери по близките обекти и после като мечки пред нас на протеста.Вързани голи и с халка на носа.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз съм там! Трябва да изразим мнението си, трябва да сме активни и да опазим природните богатства и в частност, водоемите на България! Аман от безстопанственост!!!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Както някой беше казал някога, и аз бях там, и аз видях и чух, и аз участвах редом с други колеги!
За съжаление, според мен не беше много масово мероприятие, надявам се следващото такова да бъде в пъти по-масово! Всички НИЕ, въпреки че е делничен ден и сме на работа, трябва да сме активни, нещата зависят И от нас!
А що се отнася до Кърцата, лично от мен за пореден път искам да изкажа едно ОГРОМНО БЛЯГОДАРЯ!!! Блягодаря ти, Кърца, че взе дейно участие и доказа на господина - чиновник, че нещата не са съвсем както той ги обяснява...
За съжаление, според мен не беше много масово мероприятие, надявам се следващото такова да бъде в пъти по-масово! Всички НИЕ, въпреки че е делничен ден и сме на работа, трябва да сме активни, нещата зависят И от нас!
А що се отнася до Кърцата, лично от мен за пореден път искам да изкажа едно ОГРОМНО БЛЯГОДАРЯ!!! Блягодаря ти, Кърца, че взе дейно участие и доказа на господина - чиновник, че нещата не са съвсем както той ги обяснява...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Току що дадоха,нашите уважавани колеги.Кърцата и Jechev
Шапка Ви свалям.

Шапка Ви свалям.