Тец 2

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Beatles
новобранец
новобранец

Тец 2

Мнение от Beatles »

Първо добър ден, колеги искам до питам какви са условията на теца изобщо ,защото никога не съм ходил има ли платено кое е свободно за риболов.Знам че има и някакъв язовир.Овчарица той отделно ли е?

Ще съм ви изключително благодарен!
Аватар
Tabaliov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Тец 2

Мнение от Tabaliov »

Тец 2=Овчарица като е разделена от стена на топло и студено на топлото 10 лева е таксата риба не се плаща на студеното трябват връзки :) за скендерите друг да обеснява че не съм запознат :)
jordan_fena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jordan_fena »

Привет колега,
точно яз. Овчарица е мястото за риболов. Плаща се 10лв за 24часа. Риба има всякаква, можеш да вземаш до 3кг риба или единичен екземпляр с по-голямо тегло.Маломерните риби се връщат,избягвай да ги задържаш, щото после големи разправии с охраната. Предполагам си виждал много теми тука във форума с много риби и майсторите на рибите :D Аз лично много харесвам този водоем, единствено не ми харесва мръсотията, която е по брега му, но за това сме си виновни ние рибарите. Не дават да се влиза с надуваема лодка по никакви причини. Ако искаш да си храниш можеш да влезеш с вътрешна гума, дюшек и т.н, но с лодка - не. Предполагам че рибата вече се е дръпнала в дълбокото - това значи да не се ходи много навътре по ръкава. Но за това има по-компетентни от мен като Илийката Sneg и Митака Sapuna, които пъповете са им хвърлени на този водоем :D :mrgreen: . Те могат и най-добре да ти обяснят за стръв, тъкъми и т.н За мене най-добрата стръв е царевица, но всеки сам си преценява.
Дано съм ти бил полезен.
Beatles
новобранец
новобранец

Мнение от Beatles »

Е господ само големи риби да ви дава! :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”