Слаковци

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Слаковци

Мнение от MiTaKa™ »

Колеги , дайте малко инфо за Слаковци някой скоро ходил ли е ,тръгнал ли е шарана и дали е зарибявано скоро . Днес мисля да напрвя една палатака с бащата и ще ми трябва малко нова информация :wink:
Изображение
Аватар
MuTaKa
фен клуб-скобар

Re: Слаковци

Мнение от MuTaKa »

MiTaKa™ написа:Колеги , дайте малко инфо за Слаковци някой скоро ходил ли е ,тръгнал ли е шарана и дали е зарибявано скоро . Днес мисля да напрвя една палатака с бащата и ще ми трябва малко нова информация :wink:
в сайта пише , че е зарибавано с сомчета по 700гр. ама ако имате някаква др информация дайте защото и аз мисля с бащами днес да ходиме там на палатка... :roll:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Адашче ако идваш дай да се запознаем ния ще бъдем сигорно с КИА такси или с БМВ е36 :wink:
Изображение
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

колеги какви ги вършите.От днес е отворен сезона,а вие ще ходите да плащате на тия мошенници.Не вярваите на саита :smt039
Velikana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Velikana »

Аз отдавна съм го "отлюспил" този гьол...прав е голегата там с тия мошенници не ми се разправя... :evil:
Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Като цяло съм доволен от Слаковци , имал съм доста успешни излета , неуспешните са по-малко . Самия язовир ми харесва и кръчмата до него , съшо и за палатка е много добре , Миналото лято беше по-слабо от 2007 , но и доста народ разбраха за него. Хубавото там е че доста често зарибяват и може да се нощува , на мен ми допада не се сещам за по-добър от платените :)
Изображение
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Аз днес се прибрах от там,много народ,лудница,и редки риби-сомета по 0.300-0.400 и някое друго шаранче.
Наблегнахме на откриването,кръчмата верно е хубава,ама цел ден немога да се оправим сега......... :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”