Мещица...

Модератори: bobopeli, sapuna

HTeem
новобранец
новобранец

Мещица...

Мнение от HTeem »

Markony написа:Поради моето огромно желание да отрикрия риболовния сезон на свободен водоем (на близко разстояние) със семейството се отправихме към горепосочения язовир.
По принцип водоема е известен като плажа на Перник, но пък е достатъчно голям и за всички има място.
Пристигнахме късно около 9.30 часа, разпънах първо фидера и хвърлих на "класическа" захранка качамак и стръв царевица. Последва разпъване на мача и поднасянето на един брой кастер+бял цръвек.
Докато наглася цялата дандания бях благо запитан нормално ли е върхът на фидера да се клати по този начин :lol: (кът на Геле аватара). Последва засечка и на брега пристигна един брой караконджул около 600 гр.. Филмчето продължи горе доло през половин час в същия сценарии. Общо 5 бр убави караконджули на фидера и 2 бр. на мача + 5-6 мерни кленчета пак на мача на царевичка (всякъкви черволяци бяха упорито пренебрегнати от рибите).
Ноооо, това беше откриването на фрии водоем, в 16.00 ч. мина един младеж да обобщи, че от утре започват да събират такса риболов в размер на 5 BGN за 1 бр. пръчка! Последва въпрос от моя стана дали случайно не са зарибили някъква рибка - на кото най-невъзмутимо ми отгориха с твърдо "НЕ", но в края на месеца щели да пуснат 3 тона шаран :lol: (по дяволите до края на месеца има повече от 20 дни).
Искам и аз да си взема водоем с добра популация на риба и да започна да си събирам такса :!:
Скапана работа д'ба!

Поздрави и наслука по свободните водоеми докато ги има 8)
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мещица...

Мнение от Златев »

:smt023 :smt023 :axe:
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

Какви 5лв. да им е.а п.....а майчина нали беше на ловното тоя язовир.Господ да ги убие проклетите арендатори :axe:
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Язовира от миналата година е взет, но досега никой не събираше такси и не се грижеше за него, но явно нещата се променят. Жалко.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

От кой е взет ? :D
pero64
новобранец
новобранец

Мнение от pero64 »

най вероятно от некоя пернишка мутра
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Батко Емо написа:От кой е взет ? :D
Добре де, не е взет, а е даден за стопанисване. :) Незнам точно на кой, мисля че е някаква жена.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”