Шарени рибки :)

Модератори: bobopeli, sapuna

olderon
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Шарени рибки :)

Мнение от olderon »

Здравейте драги колеги. От много време исках и аз да Ви зарадвам с някое риболовно приключение, но все не ми се отдаваше да се справя с прикачането на снимки :) Сега благодарение на г-н barutchiata © се надявам на успех.
От много време ловя предимно пъстърва на блесна. Харесва ми съчетанието на риболов и екстремни преходи. По някога се сещам за онова предаване 'Оцеляване на предела" по сателитните канали. Пък и природата в този риболовен пояс е прелестна. За съжаление тази прекрасна риба намалява все повече и вече рядко ми се отдава да хвана мерни риби през последните години. Винаги нося фотоапарат и никога не взимам риба, освен ако няма смисъл от това. Една или няколко малки рибки били те и в нормата няма да ме нахранят. Нека порастнат още, пък все някой ще зарадват. Аз оставам достатъчно доволен като се прибера и ги видя на монитора.

Снимките които виждате са от тази събота. Не съм се и надявал на тези красавци. Очаквах да са доста по малки.
Реката е в Родопите и е пределно малка. Границите в които става за ловене не са повече от 3/4 км. По нагоре става съвсем малко поточе.
Това за мен е поредното доказателствво, че тази красива риба живее и трябва да се търси във всяка една планинска рекичка, колкото и малка да Ви се струва. Появява се от нищото в едва двайсетина см. дълбочина. Следва мощен удар и полет над водата. Не е нужно да Ви казвам колко треперех от вълнение.

Силно се надявам да съм Ви зарадвал с моят съботен излет. Пожелавам успех и незабравими преживявания на всички в този прекрасен спорт. И нека си остане точно това...

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последно промяна от olderon на Пон Юни 08, 2009 12:36 am, променено общо 1 път.
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Re: шарени рибки :)

Мнение от jporlando »

Евала,колега за прекрасният ти излет сред природата на Родопите и за слуката,която те е споходила с тези невероятни пъстърви!!!
Браво и за това,че си ги пуснал и ,че мислиш позитивно в полза на рибите :prayer: :smt023 Желая ти все така успешни излети изпълнени с красота :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
olderon
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: шарени рибки :)

Мнение от olderon »

Благодаря. Тия обаче точно ги пуснах в багажника. Просто нямаше кaк. Пък са ми и толкова вкусни :D
jokolino
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Шарени рибки :)

Мнение от jokolino »

Браво. :smt023 :smt023 :smt023
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Шарени рибки :)

Мнение от borislavvasilev »

:smt023 :smt023 :smt023