Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

потребители ?
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
...Veronika написа:Уважаеми потребители,
от 01.09.2005 действа строг контрол над коментарите . Всяко мнение, което не е съобразено с Правилата на сайта и форума, ще бъде премахнато.
Това означава, че ще бъдат изтривани съобщения, които не са написани на кирилица, офф-топици, безсмислени коментари, глупави въпроси , и други подобни. Системните нарушители на правилата ще бъдат санкционирани. Обиди и заплахи към други потребители ще бъдат наказвани много строго!
С последния ред съм съглсен!
Кво значение има кой как изглежда на ватора?Veronika написа:Cougar, имах дори около 5 случая когато ме питаха тая на аватара коя е, и то от хора които ме познават на живо? Е на живо и за риба не се налага да се реша и гримирам толкова , та и за това не могат ме познаят някой.
...мда , всъщност може и да има...ако не изглежда както трябва, няма да му пишеме...и това го има...
а колкото до цензурката, като замирише на нея, работицата не отива на добре...според мен трабва да се трият само мнения, които обиждат или дразнят останалите потребители.
- Cougar
- ще става разбирач
Чак пък да не могат да познаят.....това не мога да го повярвам...нали ти гледах и риболовните снимки....1 към 1, но на аватора си по като за бал...или вечря на свещи с бяло вино, а по-малко като за риболов.Veronika написа:Cougar, имах дори около 5 случая когато ме питаха тая на аватара коя е, и то от хора които ме познават на живо? Е на живо и за риба не се налага да се реша и гримирам толкова , та и за това не могат ме познаят някой.

А.....голямо значение има........за менМунчо написа:Кво значение има кой как изглежда на ватора?

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър