Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Драконовска гилотина
Модератор: emo vasilev
Драконовска гилотина
Бях си взел едни клещи на Рапала да държа пущините с тях докато откачам.
Кефих им се много,плуваха ако ги изтървеш,лекички,пластмаса,няма и ръжда която да мори
гуменетката,че после няма измиване.Ноо до тука с хвалбите.Есента изтърваха един змей и авера с подута ръка до китката.Болница три дена, да не одари камбаната и подпис на своя глава свобода.
Дойде и моят час.По същия начин изтърваха, ковна ма точно по най работния пръст.
Болката беше неописуема,бях пред портите на ада,риболова приключи на момента за мен.
Спаси ме може би това че изсмуках отровата и бях в отвъдното около пет,шест часа.
Реших да променя нещата.
Трябваха ми,Ламарина нераждавейка 2мм. Електрожен,два електрода,нераждавейка,дрелка.
Работа 20мин. (единия електрод се правят остриетата.)

Не съм ги пробвал още,предполагам че ще вършат работа.
Кефих им се много,плуваха ако ги изтървеш,лекички,пластмаса,няма и ръжда която да мори
гуменетката,че после няма измиване.Ноо до тука с хвалбите.Есента изтърваха един змей и авера с подута ръка до китката.Болница три дена, да не одари камбаната и подпис на своя глава свобода.
Дойде и моят час.По същия начин изтърваха, ковна ма точно по най работния пръст.
Болката беше неописуема,бях пред портите на ада,риболова приключи на момента за мен.
Спаси ме може би това че изсмуках отровата и бях в отвъдното около пет,шест часа.
Реших да променя нещата.
Трябваха ми,Ламарина нераждавейка 2мм. Електрожен,два електрода,нераждавейка,дрелка.
Работа 20мин. (единия електрод се правят остриетата.)

Не съм ги пробвал още,предполагам че ще вършат работа.

-
- сериозен играч
Re: Драконовска гилотина
Колега,как така те апат змиите,ловиш ли ги или по време на риболов ги настъпваш или нещо такова?По принцип не съм от страхливите и обикновено си газя до шията в трева,коприва и драки по шорти без да виждам къде стъпвам,ама кат ти прочетох темата ,та се замислих нещо.Относно шипката,която си направил не е ли прекалено къса?

LynyrdSkynyrd написа:Колега,как така те апат змиите,ловиш ли ги или по време на риболов ги настъпваш или нещо такова?

не си ме разбрал или аз не съм го написал както трябва.
Обикновено тъка се получава когато аз пиша.

-
- сериозен играч
-
- новобранец
- Обратна връзка:
що не ги зашеметяваш като ги удряш по-главата с тесла
така правеха вчера в предаването "На риба и лов"
малко грубо ми се вида,ама..по-безопасно май

-
- научил се да хвърля
- явор филипов
- научил се да хвърля
Колега,миналата година и аз имах среща с този "звяр".Болката наистина е неуписуема.Наложи ми се да греба 2-часа докато стигна брега.
Но тази година си реших проблема.Познат ми подари заваръчни ръкавици.Нимат грешка.Хващаш,стискаш и нямаш грижи.Е, в началото малка се притеснявах, но след няколко опита разбрах че няма шанс да я пробйи.
Но тази година си реших проблема.Познат ми подари заваръчни ръкавици.Нимат грешка.Хващаш,стискаш и нямаш грижи.Е, в началото малка се притеснявах, но след няколко опита разбрах че няма шанс да я пробйи.
- недялко радков
- ще става разбирач
Абе аз с голи ръце си ги хващам,на едно реке като ме видя екипажа как ги събирам(помагах им при сортирането на рибата)се изуми...Викат внимавай,че ако те чукне ще се възбудиш качествено
!Аз като ги хвана на въдица ги настъпвам по главата и вадя куката,след това хващам за опашката,хвърлям в кофата и чистя като умре,като внимавам къде пипам.
На вкус са превъзходни приготвени панирани на филета или цяла

На вкус са превъзходни приготвени панирани на филета или цяла

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Старите рибари си имат винаги едно здраво шило да боднат рибата и да я извадят ако е заклещена-много пцуваха когато трябваше да вадят отровните.За тия бесни рибоци лодката е иделен терен да боцнат и тоя уред е идеален -няма лабаво.Само ми се струва че шиповете може да бъдат по-малко,но по-дълги,ще си направя щот имам неръждавейка.Обикновенно ги тепам със сопа,настъпването все пак не е сигурно,прекалено са бесни.Много добро решение,поздравления.