Яз. с. Аврен

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Яз. с. Аврен

Мнение от irsh »

Здравейте колеги, преди няколко дни на една запивка стана въпрос за язовирите на с. Аврен - Варненско. Информацията, която получих е от преди 2-3 г. Някой знае ли има ли риба или пък случайно да е ходил тази година? Въпросът ми е най-вече към Вероника, доколкото разбирам тя ходи по него край. Ще бъда много благодарен на Вероника, а и на всички други колеги, които могат да дадат някакво инфо за там. Предварително благодаря.
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

Хей здрасти, май беше се забила в морския риболов. Там хората са опасни тия дето им викат гларуси, майтап бе. Това което знам, че малкия язовир след селото в дясно има риба, но е много обрасъл с тръстика. Имам някъкво инфо за големия,че е гърмян с бомби и, че няма никаква риба. Не ми се вярва много, но след като се провери тогава може да се каже със сигурност. Аз знам за два язовира, а ти ми говориш за четири. Къде се намират другите два?
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

Днес не ми се ходи защото довечера има рибарска среща, но в най-скоро време ще отида до там иначе ще ме яде отвътре пустото му любопитство
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

Пише се само,че във Фишинг мания. Тази вечер в 19.30ч. Хей, други Варненци за пръв път ли чуват за Аврен, никой ли не може да даде инфо :!: :wink:
Аватар
Dean Iwanow
новобранец
новобранец

аврен

Мнение от Dean Iwanow »

и аз съм вийдал 4е има и съм 4ужал туй онуй ама не съм сигорен затожа не коментирам.Сега се мъ4а да намеря някое 6тукле
:D
djifera
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

Наслука, дано ти провърви :wink:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Чувал съм за селото даже имам вила на едно от селата в Авренската област ама за езерото или за язовира квото е незнам нищичко !
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
old navy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от old navy »

Аве колеги някои знае ли каде годе долу се намира!!!
А относно това 4е там имало 4 язовирчета единстения които е в раиона и на които сум ходил 1000 пьти е ВЕНЕЛИН!!!!! :twisted:
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

Ходих и видях 2 яз. Като минаваш през селото и погледнеш надясно
се вижда големия яз. , а след като подминеш последната къща се вижда и един по малък пак в дясно. След Аврен е Садово и там има язовир и чак след това Венелин
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Имам вила на с.Садово и съм запознат с язовирите там на Садовския язовир риба няма на Венелин само казват че има ! Да има много таранка и от време на време некое шаранче аз съм ходил над 10 пъти без успех или амурче може или толстолоб аве незнам защо но там рибата не се обажда се едно изобщо няма ! На с.Круша което пак е в окръга са язовирите на ПОДА около 15-16 са но само 1 е за спортен риболов и всяка зима за никулден източват язовира и пребират рибата и няма големи риби най големите са до 2,5 килограма !

А за този прословут вече Авренски язовир не съм чул нищичко трябва да разпитам !
За бракониерите само слънчаци :lol: !
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

Стига с тая Круша. Добре че миналата година пуснаха 2000 бр шарани по непотвърдена информация взети от Мировци, а доколкото знам за Никулден е извадено всичко. Калканчо, ти май само там ходиш :?:
Как успявате в тая тиня да хванете нещо , евала :lol:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

А Аврен да ли е замръзнал сега,че......... :roll: :wink:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

Не знам Камене, когато ходих да ги оглеждам не беше замръзнало, преди 10-12 дни. За в момента нямам идея :?: :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”