Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз. с. Аврен
Модератор: sapuna
Яз. с. Аврен
Здравейте колеги, преди няколко дни на една запивка стана въпрос за язовирите на с. Аврен - Варненско. Информацията, която получих е от преди 2-3 г. Някой знае ли има ли риба или пък случайно да е ходил тази година? Въпросът ми е най-вече към Вероника, доколкото разбирам тя ходи по него край. Ще бъда много благодарен на Вероника, а и на всички други колеги, които могат да дадат някакво инфо за там. Предварително благодаря.
Хей здрасти, май беше се забила в морския риболов. Там хората са опасни тия дето им викат гларуси, майтап бе. Това което знам, че малкия язовир след селото в дясно има риба, но е много обрасъл с тръстика. Имам някъкво инфо за големия,че е гърмян с бомби и, че няма никаква риба. Не ми се вярва много, но след като се провери тогава може да се каже със сигурност. Аз знам за два язовира, а ти ми говориш за четири. Къде се намират другите два?
- Dean Iwanow
- новобранец
аврен
и аз съм вийдал 4е има и съм 4ужал туй онуй ама не съм сигорен затожа не коментирам.Сега се мъ4а да намеря някое 6тукле

djifera
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Имам вила на с.Садово и съм запознат с язовирите там на Садовския язовир риба няма на Венелин само казват че има ! Да има много таранка и от време на време некое шаранче аз съм ходил над 10 пъти без успех или амурче може или толстолоб аве незнам защо но там рибата не се обажда се едно изобщо няма ! На с.Круша което пак е в окръга са язовирите на ПОДА около 15-16 са но само 1 е за спортен риболов и всяка зима за никулден източват язовира и пребират рибата и няма големи риби най големите са до 2,5 килограма !
А за този прословут вече Авренски язовир не съм чул нищичко трябва да разпитам !
А за този прословут вече Авренски язовир не съм чул нищичко трябва да разпитам !
За бракониерите само слънчаци
!