Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

до фиххера
Модератор: sapuna
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: до фиххера
КАКВО ТИ ПУКА ПЪК НА ТЕБЕ КОЛКОВАCARP-MK написа:мола администратора на сайта да истрие моя ник и всички мои мнения във форума
ПС. Понеже си прекалено зает сам си истрих мненията ,така да останалото нема да ти отнеме много време :винк:

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Е , ако наистина това е причината за сръднята...баси, нямам думи...ivan_yo написа:КАКВО ТИ ПУКА ПЪК НА ТЕБЕ КОЛКОВАCARP-MK написа:мола администратора на сайта да истрие моя ник и всички мои мнения във форума
ПС. Понеже си прекалено зает сам си истрих мненията ,така да останалото нема да ти отнеме много време :винк:![]()
Я ИМ ТЕГЛИ ЕДНА ДЪЛГА
та и но 200м. окол куки
ЗА МЕН ВАЖНО Е ДА ПИШЕШ НА КИРИЛИЦА А НЕ ОТ КАДЕ СИ.
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хм,от наблюденията ми до сега форума напускат членове,които са си разменяли постове на лична основа с Жоро Гоцов.Нищо лично,просто статистика...
Последно промяна от Николай Ангелов на Сря Дек 21, 2005 3:56 pm, променено общо 1 път.
CARP-MK би ли ми казал точната причина която те кара напускаш форума, ако искаш може и на ЛСCARP-MK написа:мола администратора на сайта да истрие моя ник и всички мои мнения във форума
ПС. Понеже си прекалено зает сам си истрих мненията ,така да останалото нема да ти отнеме много време :винк:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
ХмммммЪм ! От опит зная че крайните решения предизвикани от моментна нервоза не водат на добро . Те , оня ден тъй си помислих от раз че ми стегат обувките и си изрезах ноктите на краката та сега сите папуци ми лопат 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Жоро,не съм те обидил с нищо и няма за какво да ти се изжинявам
Между другото,човека си пишеше на кирилица,а и му се разбираше,особено на последък.Използвах думата спор,защото тя ми се дойде на ум първо.Наречи го заяждане,ако е по-правилно.
А мнението ми си остава
Споменах и : "нищо лично,просто статистика",а сега да добавя - туй си е моя статистика,за да няма повече недоразумения.С това ня целя да обидя теб или някой друг.А мисля,че мога да дам това си мое мнение,защото съм член доста отдавна,преди теб,преди прословутите няколко хиляди нови "потребители" и следя развитието на форума.

Между другото,човека си пишеше на кирилица,а и му се разбираше,особено на последък.Използвах думата спор,защото тя ми се дойде на ум първо.Наречи го заяждане,ако е по-правилно.
А мнението ми си остава

- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Жоро,CARP-MK си "преведе" поста,но кой ли обръща внимание на такива неща.Така че не съм излъгал
И не плюя 
Вече смея да твърдя,че ти определено се заяждаш с членове,които не ти допадат по една или друга причина.Аз нямах никакво намерение да те обидя или да се заяждам с теб,а и сега нямам.Доста ясно го написах,и то не веднъж.Сега пред целия форум ме наричаш лъжец,и то без причина
Обвиняваш ме че плюя
Е,дай ми пример!Посочи един от постовете ми,в който съм писал глупости,или лъжи,или оплювам някого!
А сега за последното ти обвинение,че лъжа: аз съм KARAMEL,смених си ника,защото исках да си напиша името.Да,може и да не е много похвално,но така реших.
Та така Жоро...май ти ме оплю пред всички,ти ме обиди,не аз теб
А ти ми искаше извинение
Май не съм аз този,който трябва да се извинява...

Вече смея да твърдя,че ти определено се заяждаш с членове,които не ти допадат по една или друга причина.Аз нямах никакво намерение да те обидя или да се заяждам с теб,а и сега нямам.Доста ясно го написах,и то не веднъж.Сега пред целия форум ме наричаш лъжец,и то без причина

А сега за последното ти обвинение,че лъжа: аз съм KARAMEL,смених си ника,защото исках да си напиша името.Да,може и да не е много похвално,но така реших.
Та така Жоро...май ти ме оплю пред всички,ти ме обиди,не аз теб

- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Жоро,ти май не четеш внимателно.Жоро,не си мисли,че се опитвам да настроя членовете срещу теб.А за моята "стакмистика" - не е ли така?А и това не насочено срещу теб!Какво те засегна?Посочи ми къде те обвинявам и за какво?Някъде да съм написал,че членовете се махат заради теб,или че CARP-MK го прави заради теб?Да прочете някъде,че ти го заяде?Също така не съм коментирал неговите и твоите постове.
Не съм лъжец,не съм обидил никой от членовете,не целя да злепоставя никого,и до сега не съм го правил!
Весела Коледа и на теб,и на останалите!
Не съм лъжец,не съм обидил никой от членовете,не целя да злепоставя никого,и до сега не съм го правил!
Весела Коледа и на теб,и на останалите!
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Жоро,как да ти го обясня?Мисля,че дори думата "спор" е различна от:"махат се заради теб" или "ти ги изгони" ...Защо продължаваш да търсиш "под вола теле" 
За последен път ти казвам,че не съм искал да те обидя,не съм искал да се заям с теб, и не съм го направил(каквото и да твърдиш)
Но мнението ми си е мое и няма да си го променя...пък ти си мисли каквото искаш.От "ялова крава теле изкара".Като не разбираш от дума си е твоя работа...

За последен път ти казвам,че не съм искал да те обидя,не съм искал да се заям с теб, и не съм го направил(каквото и да твърдиш)

Но мнението ми си е мое и няма да си го променя...пък ти си мисли каквото искаш.От "ялова крава теле изкара".Като не разбираш от дума си е твоя работа...
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка: