до фиххера

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: до фиххера

Мнение от ivan_yo »

CARP-MK написа:мола администратора на сайта да истрие моя ник и всички мои мнения във форума
ПС. Понеже си прекалено зает сам си истрих мненията ,така да останалото нема да ти отнеме много време :винк:
КАКВО ТИ ПУКА ПЪК НА ТЕБЕ КОЛКОВА :!: :wink: Я ИМ ТЕГЛИ ЕДНА ДЪЛГА :wink: та и но 200м. окол куки :wink: ЗА МЕН ВАЖНО Е ДА ПИШЕШ НА КИРИЛИЦА А НЕ ОТ КАДЕ СИ.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

ivan_yo написа:
CARP-MK написа:мола администратора на сайта да истрие моя ник и всички мои мнения във форума
ПС. Понеже си прекалено зает сам си истрих мненията ,така да останалото нема да ти отнеме много време :винк:
КАКВО ТИ ПУКА ПЪК НА ТЕБЕ КОЛКОВА :!: :wink: Я ИМ ТЕГЛИ ЕДНА ДЪЛГА :wink: та и но 200м. окол куки :wink: ЗА МЕН ВАЖНО Е ДА ПИШЕШ НА КИРИЛИЦА А НЕ ОТ КАДЕ СИ.
Е , ако наистина това е причината за сръднята...баси, нямам думи...
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Хм,от наблюденията ми до сега форума напускат членове,които са си разменяли постове на лична основа с Жоро Гоцов.Нищо лично,просто статистика...
Последно промяна от Николай Ангелов на Сря Дек 21, 2005 3:56 pm, променено общо 1 път.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

CARP-MK би ли ми казал точната причина която те кара напускаш форума, ако искаш може и на ЛС
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

ХмммммЪм ! От опит зная че крайните решения предизвикани от моментна нервоза не водат на добро . Те , оня ден тъй си помислих от раз че ми стегат обувките и си изрезах ноктите на краката та сега сите папуци ми лопат :cry:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

Жоро Гоцов написа:
..а и на него нали му е през уя..:idea: ...поне така се изрази ....или не си го довидял ???
:D :D :D
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Жоро,не съм те обидил с нищо и няма за какво да ти се изжинявам :!:
Между другото,човека си пишеше на кирилица,а и му се разбираше,особено на последък.Използвах думата спор,защото тя ми се дойде на ум първо.Наречи го заяждане,ако е по-правилно.
А мнението ми си остава :!: Споменах и : "нищо лично,просто статистика",а сега да добавя - туй си е моя статистика,за да няма повече недоразумения.С това ня целя да обидя теб или някой друг.А мисля,че мога да дам това си мое мнение,защото съм член доста отдавна,преди теб,преди прословутите няколко хиляди нови "потребители" и следя развитието на форума.
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Жоро,CARP-MK си "преведе" поста,но кой ли обръща внимание на такива неща.Така че не съм излъгал :!:И не плюя :!:
Вече смея да твърдя,че ти определено се заяждаш с членове,които не ти допадат по една или друга причина.Аз нямах никакво намерение да те обидя или да се заяждам с теб,а и сега нямам.Доста ясно го написах,и то не веднъж.Сега пред целия форум ме наричаш лъжец,и то без причина :!:Обвиняваш ме че плюя :idea:Е,дай ми пример!Посочи един от постовете ми,в който съм писал глупости,или лъжи,или оплювам някого!
А сега за последното ти обвинение,че лъжа: аз съм KARAMEL,смених си ника,защото исках да си напиша името.Да,може и да не е много похвално,но така реших.
Та така Жоро...май ти ме оплю пред всички,ти ме обиди,не аз теб :!: А ти ми искаше извинение :?: :!: Май не съм аз този,който трябва да се извинява...
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Жоро,ти май не четеш внимателно.Жоро,не си мисли,че се опитвам да настроя членовете срещу теб.А за моята "стакмистика" - не е ли така?А и това не насочено срещу теб!Какво те засегна?Посочи ми къде те обвинявам и за какво?Някъде да съм написал,че членовете се махат заради теб,или че CARP-MK го прави заради теб?Да прочете някъде,че ти го заяде?Също така не съм коментирал неговите и твоите постове.
Не съм лъжец,не съм обидил никой от членовете,не целя да злепоставя никого,и до сега не съм го правил!
Весела Коледа и на теб,и на останалите!
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Добре,тогава ще го нарека така: "размяна на постове на лична основа".Дано това да не те засегне,ще го променя и в най-горния си пост.
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Съжаляв Жоро,ама не пише че ти ги гониш,или се махат заради теб :!:
Защо поиска да излезе така,че искам да те "подхвърля на кучетата"?
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Ооо,не Жоро,повече няма какво да променям.Това,че съм използвал неподходяща дума,не ти даде правото да се заядеш с мен.
А ти също използва името ми :!:
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Жоро,как да ти го обясня?Мисля,че дори думата "спор" е различна от:"махат се заради теб" или "ти ги изгони" ...Защо продължаваш да търсиш "под вола теле" :?:
За последен път ти казвам,че не съм искал да те обидя,не съм искал да се заям с теб, и не съм го направил(каквото и да твърдиш) :!: :!: :!:
Но мнението ми си е мое и няма да си го променя...пък ти си мисли каквото искаш.От "ялова крава теле изкара".Като не разбираш от дума си е твоя работа...
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Да,не си се заял...да,ама не.Май ти ме нарече лъжец,а?
Ако държиш ти да си "капакът на тенджерата",моля,заповядай.Завърши ти.Не съм очаквал такова отношение и поведение за човек с твоите претенции.Аз няма какво повече да напиша по този въпрос.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”