Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

лодки втора употреба
Модератор: bobopeli
лодки втора употреба
Kolegi mozhe li nqkoi da mi kazhe kakvi ceni sa naduvaemite lodki vtora upotreba.Az si mislq 4e s motora sa okolo 600 lw. , no ne sym siguren.Shte sym blagodaren da me orientirate v cenite.
Napred i nagore.
Колега Nero , добре дошъл !!!!!
За 600 лв. лодка + мотор , шанса да се придвижваш на гребла е 99% ...
:):)
Артикули , произведени на изток от черно море не са за предпочитане , изключая японските ..
:(:(
Бръкни малко по дълбоко в кесийката /или банков кредит/, и без това парите ни отиват във фонд "КК" /кръчми и к..../
Не забравяй спасителните жилетки , не са екстра , а базово оборудване ..
Екстра е климатика/чадър,тента/ , при температури над 25 градуса ..
Виж ми в галерията моят ефтин и функционален комплект за около 2000 лв.
1. Лека алуминиева лодка /30 кг./ със алуминиева скара на дъното ..Готовност за експлоатация 30 сек.
2. Мотор /нов/ около 1300 лв..... Ееееееее , вече стана на 8 г. /проблеми = О/
3. Сонар
И сигурно си чул какво казват сърбите и "македонците"...... "МЕРАК СЕ ГАСИ СО ПАРЕ"

A руска надуваема лодка втора употреба е значително по опасна от жена , втора употреба
Весели празници на всички форумисти !

За 600 лв. лодка + мотор , шанса да се придвижваш на гребла е 99% ...

Артикули , произведени на изток от черно море не са за предпочитане , изключая японските ..

Бръкни малко по дълбоко в кесийката /или банков кредит/, и без това парите ни отиват във фонд "КК" /кръчми и к..../

Не забравяй спасителните жилетки , не са екстра , а базово оборудване ..

Екстра е климатика/чадър,тента/ , при температури над 25 градуса ..

1. Лека алуминиева лодка /30 кг./ със алуминиева скара на дъното ..Готовност за експлоатация 30 сек.

3. Сонар
И сигурно си чул какво казват сърбите и "македонците"...... "МЕРАК СЕ ГАСИ СО ПАРЕ"

A руска надуваема лодка втора употреба е значително по опасна от жена , втора употреба

Весели празници на всички форумисти !

На платено не одим !
А колко струва твоя ЕВИРУД втора употреба? Дай малко инфо и за тез костури че ми хареса стената на банята ти!!!
)))

http://www.fishingzone.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/FishingZone" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/FishingZone" onclick="window.open(this.href);return false;
- ribaria1
- ще става разбирач
ЗНАЧИ ДА СЪ ВКЛЮЧА В РАЗЯСНЕНИЯТА-ВТОРА УПОТРЕБА МОТОРКИ
СТРУВАТ ГОРЕ ДОЛУ ПО СТОТАЧКА /лева/ НА КОНСКА СИЛА .
МОЖЕ ДА СЛУЧИШ НА СТОКА , МА МОЖЕ И ДА СЕ БЕЛОСВАШ В НЯКОЙ
ГОТИН ВЯТЪР. ОСОБЕНО АКО СИ ЗЕМЕШ НЕКОЙ "ВЕТЕРОК"-руско високо качествено.ПА ЗА НАДУВАЕМА ЛОДКА ВТОРА РЪКА САМО АКО Е ОТ МНОГОПЛАСТОВИТЕ , АМА ТЕХНИТЕ ЦЕНИЧКИ СИ ГИ БИВА И В ДВАТА ВАРИАНТА. МОЯ СЪВЕТ Е ДА СИ ЗЕМЕШ ИЛИ АЛУМИНКА ИЛИ НЕЩО ОТ ТИЯ ПЛАСТМАСОВИТЕ ТА ДА ТИ Е МИРНА ГЛАВАТА.
ЩОМ СИ МЕРАКЛИЯ - ДАВАЙ СМЕЛО..- ИЗКУСТВОТО ИСКА ЖЕРТВИ/както е казал поета/ .....

СТРУВАТ ГОРЕ ДОЛУ ПО СТОТАЧКА /лева/ НА КОНСКА СИЛА .
МОЖЕ ДА СЛУЧИШ НА СТОКА , МА МОЖЕ И ДА СЕ БЕЛОСВАШ В НЯКОЙ
ГОТИН ВЯТЪР. ОСОБЕНО АКО СИ ЗЕМЕШ НЕКОЙ "ВЕТЕРОК"-руско високо качествено.ПА ЗА НАДУВАЕМА ЛОДКА ВТОРА РЪКА САМО АКО Е ОТ МНОГОПЛАСТОВИТЕ , АМА ТЕХНИТЕ ЦЕНИЧКИ СИ ГИ БИВА И В ДВАТА ВАРИАНТА. МОЯ СЪВЕТ Е ДА СИ ЗЕМЕШ ИЛИ АЛУМИНКА ИЛИ НЕЩО ОТ ТИЯ ПЛАСТМАСОВИТЕ ТА ДА ТИ Е МИРНА ГЛАВАТА.
ЩОМ СИ МЕРАКЛИЯ - ДАВАЙ СМЕЛО..- ИЗКУСТВОТО ИСКА ЖЕРТВИ/както е казал поета/ .....

ЖАЛНА ВИ МАЙКА-РИБИИИ....
sampo написа:Колега Nero , добре дошъл !!!!!
За 600 лв. лодка + мотор , шанса да се придвижваш на гребла е 99% ...:):)
Артикули , произведени на изток от черно море не са за предпочитане , изключая японските ..:(:(
Бръкни малко по дълбоко в кесийката /или банков кредит/, и без това парите ни отиват във фонд "КК" /кръчми и к..../![]()
![]()
![]()
Не забравяй спасителните жилетки , не са екстра , а базово оборудване ..![]()
![]()
![]()
Екстра е климатика/чадър,тента/ , при температури над 25 градуса ..![]()
![]()
3. Сонар
И сигурно си чул какво казват сърбите и "македонците"...... "МЕРАК СЕ ГАСИ СО ПАРЕ"![]()
A руска надуваема лодка втора употреба е значително по опасна от жена , втора употреба![]()
Весели празници на всички форумисти !![]()
А еднодръвки стават ли? Или от шперплат?