Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Мало Бучино
Модератор: sapuna
Мало Бучино
Добър ден.Може ли да дадете някаква информация за яз.Мало Бучино каква е цената на пръчките (има ли отстъпка за деца тъй като ние сме още такива
) каква риба се лови и на какво и най-вече има ли смисъл да отидем.Благодаря предварително на всеки отзовал се. 

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Мало Бучино
На Мало Бучино не е за деца, ходете на Суходол да хванете по някоя каракуда, ще се изкефите повече, входа е 7 лева, рибата до 3 килограма не се плаща. 

нямам живарник
а на пръчка ли е 7 лева или само вход и колко си пръчки искаш ?hristotihov написа:На Мало Бучино не е за деца, ходете на Суходол да хванете по някоя каракуда, ще се изкефите повече, входа е 7 лева, рибата до 3 килограма не се плаща.
Аз предполагам,че е на въдица(както междувпрочем на повечето язовири),но нека някой колега да ви отговори.

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Една пръчка е 7 лева, две пръчки са 12 лева, или за две прчки ти правят 2 лева отстъпка. 

нямам живарник
- CERRUTI
- сериозен играч
Колегата Тихов ви е дал много добър съвет,като алтернатива Суходол е много по добре от М.Б. за вас....аз пък бих ви посъветвал ако не ви се дават пари и ако искате да си направите кефа ходете на Волуяк 

-
- разбира нещата
Волуяк е по-добрият вариант и с такси да отидете,пак сте на далавера.Носете си жито,хранете и ловете с него.На захранката се събират много кубинки.
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!