Закъсняло откриване ама какво...+ видео релииз

Модератори: bobopeli, sapuna

strijok
учете се от него
учете се от него

Закъсняло откриване ама какво...+ видео релииз

Мнение от strijok »

Поради това, че сме много работни, не успяхме да открием на датата и въпреки, че в петък се разбрахме подготовката бе светкавична и на ниво. Осигурихме 40 кила царевица, захранки, пелети и куп други гевезелъци за рибата като не забравихме и за нашето благополучие :wink: .
И така, къде 19.30часа потеглихме за любимото ни местенце а именно яз. Ясна поляна. Поради късния час на пристигането и необходимостта от по-скорошно сядане на масата не остана време за снимки, но пък тъй като сме много експедитивни дори и успяхме да захраним. Запознахме се с колеги от Царево - Стоян и Иван с неговия син който предполагам дълго ще помни този риболовен излет.
Както си му е реда - ставане в 05.30ч., захранване, сутрешен тоалет и ... тъй като нямаше кафе, какво ... бираааа :P . Аз заседнах до водата под чадъра и наблягах на животворната течност а Заргански сви в ръкава да търси некви риби на мача и директния. При поредното отпиване от бирата в ушите ми прозвуча оня противен но толкова дългоочакван писък на сигнализатора и познайте какво стана - разсипах си бирата по пътя :lol: - последва 5-6 минутна борба. През това време Заргански бе дошъл и вече бе във водата с кепа, въпреки че на два пъти рибата се опита да го удоши с кордата на третото приближаване я отнесе кат сиганче кебапче. Тъй като ми е първия амур който хващам го пуснахме, но във живарника :P . Преди това задължителния фотосеанс
Изображение
Изображение
Изображение
Естествено адреналина така бе скочил та чак за мааалко да се зашия с куката при зареждането на артилерията. Бях доволен от себе си, защото на два-три пъти се наложи да помагам на макарата TEBEN, тъй като аванса засичаше и всички се смяхме отсърце. Докато се шегувахме и коментирахме едвали ни идваше наум какво ще се случи :shock:
Заргански презареди
Изображение
и отиде при мача и директния, пък аз отново наблегнах
Изображение
И о боже - ДЕЖАВЮ всичко се повтори, а не бяха минали и 40мин. :shock:
Този път бе последната пръчка на Заргански и за малко да събера останалите три докато я стигна :D
Ники дойде, пое си рибата, която се оказа доста борбена и не пожела близа 10мин. да си поеме въздух и накрая си я вкара в кепа като по учебник.
Изображение
Изображение
Изображение
Вече бяхме на седмото небе, толкова слука за толкова кратко време не ни се беше случвало.
Но още не бяхме видели нищо :shock:
Нямаше и 20 мин. и Николай пак се наложи да бяга през глава, добре че пак аз се намирах на обичайното столче с обичайната бира :lol: :lol: :lol:
Този път отпора беше подобаващ и въпреки че стоях неподвижен рибата бягаше като дявол от тамян :mrgreen: . Николай ме заподозря, че и правя физиономии за да я плаша, но не след дълго и тя влезна в кепа :wink: . Ето и снимки:
Изображение
Изображение
Изображение
Малкия на адаша и той позира
Изображение
Накрая казал на баща си - Аз ще събера 300 лева и ще си купя такива въдици :D . Определено ще стане риболовец от него много е запален и буден, ходи пита разпитва, радвам се като видя такива деца.
Та, вече бяхме пуснали жълто по гащите :lol: и се бяхме наточили за още подвизи, но нали знаете - щастието идва и си отива, та и рибите така направиха - захранване, презареждане, захранване, презареждане и нъцки. Но вече беше без значение дали ще хванем още риба, ние си бяхме постигнали своето - ОТКРИХМЕ подобаващо :D
В събота надвечер ни дойдоха на гости Каридата със своята благоверна, които моментално погнаха белевиците и слънчаците на дирекните. Вечерта хапнахме пийнахме и аз си легнах рано, главата ми беше като камбанария - дали от бирата дето наливахме цял ден или от слънцето :lol: незнам.
За съжаление клипчетата с релийза още не са готови в vbox7, вероятно утре всичко ще е наред и ще ги кача и тях.
Знам че ще има колеги които ще питат колко тежат рибите - за съжаление Заргански бе оставил кантарчето в Бургас, а и аз имам едно старо от на Сталин времето. Три пъти теглих рибата в къщи три пъти ми дава различни кг. и се отказах. Килограмите не са важни, важно е удоволствието от хващането, по-голямо е когато пуснеш рибата, е никак не е малко и когато си хапваш рибка :lol: :lol: :lol:
Надявам се не съм бил досаден, но исках да се похваля :)
Ето и РЕЛИЙЗ, ето другия - ЦЪК
Последно промяна от strijok на Пон Юни 15, 2009 7:29 am, променено общо 1 път.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Re: Закъсняло откриване ама какво...

Мнение от Добата© »

перфектен излет браво
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Прекрасен риболов на прекрасно място.Това си е постижение от секъде.Радвам се за вас и успеха. :smt023 :smt038 :smt038
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
kudrav82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kudrav82 »

Абе то късно ама с успех.евала колега,хубав излет и добри рибета :smt023
и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Добри дошли и на двама ви в дебрите на амура!Няма отърване след първата такава риба! :lol:
Браво пичове! :smt023
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
bobi_rad
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bobi_rad »

Доста добьр излет :prayer: :smt023
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Хубав излет и риба сте хванали.Поздрави за Бургаската група.
Изображение
Където качеството е от значение!
Bully

Мнение от Bully »

Поздравления за амурите и репортажа. Живот и здраве, другата седмица съм там.
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

:D :smt038 :smt038
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от vesko_bs »

Голямо откриване сте си спретнали.Прекрасни риби. :prayer:
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Е на това казвам откриване :lol: какви прекрасни диви риби :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
flyester
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от flyester »

Браво колега супер амури :smt023
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Поздравления пичове :D . Страхотен излет :smt023
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:D :D :D

Ванкаааа ща убия,макар,че първи научих за прекрасните амури така ме разтрои с тез снимки и репортаж,че направо ми иде да тегла за Бургаз :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”