Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Feeder изпълнения - 2
- Николай Неделков
- учете се от него
Feeder изпълнения - 2
Feeder изпълнения - 2 е продължение на вече заформилата се сага:
<<<Лобошки FEEDER изпълнения>>>
И мястото отново е същото

стръвта отново е същата , начина на риболов отново е същия , почти всичко отново бе същото , само тоя път немаше СРЪПСКО
Иначе бях решил утре и други ден да маам гащи на БАРАЖО , ама поради назависещи от мен и другите пичове обстоятелства , нещата взеха , че пропаднаха
Та днес реших да поцъкам малко на Лобош , щото сряда и четвъртък ги отписах от към риболов.
Към 6:00 бях на линия , ама тоя път от жегата ли , от друго ли , някак си не даваша добре , е към 9-10 се пооправиха нещата де
Та цъкам си аз караконджули на фидерчето и изведнъж чувам нещо да шумоли от към горичката , ама се чува и едно:
"ТУПУР-ТУПУР-ТУПУР"
все едно дива свиня ходи из храсталака
Обръщам се и си изкарах и малкото акъл дето ми е останал. Гледам някакви черни , дълги косми и вече очаквах да видя бивните , ама то взеха че се появиха едно стадо СВИНЬЕ , матер им полюбим

5-6 парчета беха , тамън като за във фурната с ябълка у устенцата
За мое разочарование , след това се появи и едно супер огромно ято корморани:

Ама бързо се разкараха и ме оставиха на спокойствие.
Този път жегата беше непоносима и едвам издържах до 11:30 и почнах да събирам , че много ме напече , а и кълването почна да намалява драстично.
Ето ми и улова:

Поне сега намерих кой да ме снима с рибите , а не да се мъча с автоснимачката:

А и другото различно тоя път е ,че реших да ходя с GOLF-a , а не с Вектрата и на тръгване от язовира , при вида на ПЕРНИШКАТА МАШИНА , цяло стадо коне се подплашиха

все пак те бяха само десетина а аз бях с GOLF 2 с регистрация PK - 500 коня
<<<Лобошки FEEDER изпълнения>>>
И мястото отново е същото

стръвта отново е същата , начина на риболов отново е същия , почти всичко отново бе същото , само тоя път немаше СРЪПСКО

Иначе бях решил утре и други ден да маам гащи на БАРАЖО , ама поради назависещи от мен и другите пичове обстоятелства , нещата взеха , че пропаднаха

Та днес реших да поцъкам малко на Лобош , щото сряда и четвъртък ги отписах от към риболов.
Към 6:00 бях на линия , ама тоя път от жегата ли , от друго ли , някак си не даваша добре , е към 9-10 се пооправиха нещата де

Та цъкам си аз караконджули на фидерчето и изведнъж чувам нещо да шумоли от към горичката , ама се чува и едно:
"ТУПУР-ТУПУР-ТУПУР"
все едно дива свиня ходи из храсталака

Обръщам се и си изкарах и малкото акъл дето ми е останал. Гледам някакви черни , дълги косми и вече очаквах да видя бивните , ама то взеха че се появиха едно стадо СВИНЬЕ , матер им полюбим

5-6 парчета беха , тамън като за във фурната с ябълка у устенцата

За мое разочарование , след това се появи и едно супер огромно ято корморани:

Ама бързо се разкараха и ме оставиха на спокойствие.
Този път жегата беше непоносима и едвам издържах до 11:30 и почнах да събирам , че много ме напече , а и кълването почна да намалява драстично.
Ето ми и улова:

Поне сега намерих кой да ме снима с рибите , а не да се мъча с автоснимачката:

А и другото различно тоя път е ,че реших да ходя с GOLF-a , а не с Вектрата и на тръгване от язовира , при вида на ПЕРНИШКАТА МАШИНА , цяло стадо коне се подплашиха

все пак те бяха само десетина а аз бях с GOLF 2 с регистрация PK - 500 коня

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Feeder изпълнения - 2

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Всичко хубаво, ам ащо ти е толкова голям кеп, като не го пълниш

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Още няма възглавничи за кеп!chirusa_bg написа:Всичко хубаво, ам ащо ти е толкова голям кеп, като не го пълниш![]()

Никич другия път в кофата с възглавничката.Поздрави за излета

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Псолютно елегантно...

- indalo
- фен клуб-скобар
Ей не се удържаш. Стана си фидер специалист и това си е. А като чета и не ти е било скучно.. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добре е,поне е спокойно а не като в неделя.
На радибош излизат и по едри.
На радибош излизат и по едри.

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Във Фидера е истината!!!
Готин репортаж! 

Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
- Николай Неделков
- учете се от него
chirusa_bg написа:Всичко хубаво, ам ащо ти е толкова голям кеп, като не го пълниш![]()
За да ловя пипируди за Макарена

Слави , а на Радибош не минава ли оня селския бег да търси ТАКСА-ПАРКИНГ

Предния път и тука имаше тупалки , ама сега нещо се бяха покрили на сянка от жегата

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво! Дано третата серия да е дори по-силна 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ми незнам,в неделя не е минавал,но аз го познавам,той е много готин човек,ако някога се засечем може да ви запозная,хич не е лош,даже е много народен човек,той е рибар също,това го прави защото той ходи само там,за да има място.Оня ден беше ли минал някой за някаква такса си мисля че нямаше да си тръгне.Аз със слизането си познах един колега и без да ме е видял в гръб му поисках билета и веднага наоколо всичко ме погледна,беше страшно.
Само едно не ми хареса,без да убиждам наще столичани,ама както на нас вдигат гражданската така и на тях билета да вдигнат,беше фраш с тях и едни по тъмни бг субекти,значи нямам думи колко чувала риба се изнесе,поне един тон за целия бряг,не е добре това.
Само едно не ми хареса,без да убиждам наще столичани,ама както на нас вдигат гражданската така и на тях билета да вдигнат,беше фраш с тях и едни по тъмни бг субекти,значи нямам думи колко чувала риба се изнесе,поне един тон за целия бряг,не е добре това.
-
- ще става разбирач
Практикувал съм повечето видове риболов, но фидера ми допада най-много
! Поздравления, Ники, чудесен риболов и супер репортаж 

Никога не пия карал!