Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Made by diletant
Модератор: emo vasilev
Made by diletant
Амбициран от челния опит на съветските другари от време на време и аз си изработвам примамки /без да претендирам за авторство на моделите/

Технологията е описана тук:
http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... N%26um%3D1
Мисля че това е един от малкото начини да имаме голямо количество евтини и добре работещи примамки

Технологията е описана тук:
http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... N%26um%3D1
Мисля че това е един от малкото начини да имаме голямо количество евтини и добре работещи примамки

-
- разбира нещата
Re: Made by diletant
Това 'сичкото си го надялкал ти
, цар !!!

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- krokibg
- учете се от него
Браво,много точни копия,на най-работещите воблери за сом по реките ни 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Че те направо,като от магазина.
Доста труд си вложил в тях,като гледам и дано да ти се отблагодарят подобаващо. 

TICA FAN
Времето за направа на 1воблер е едва 15-на минути /изключвам времето за изготвяне на матриците/.SONY написа:Доста труд си вложил в тях...
Всъшност правя примамки по посочения метод повече от година и вече са улавяли всички видове маришки хищници.
Не. Това са копия на съществуващи модели и мисля че би било некоректно от моя страна да ги продавам -пък и във всеки магазин има оригиналите.monilom написа:Мислиш ли да продаваш...
Последно промяна от diletant на Сря Юни 17, 2009 4:33 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
убийствени са 

В линка , който съм посочил е описано всичко, но явно руският език се оказва пречка . Формата/ калъп, матрица / е от силикон , отлива се от смола /епоксидна/ боядисването -с акрилни спрейове, лак -полиуретанов.
Дано да стане с яхтен лак (той е за дърво ама :S ) иначе гледам моделчетата сомски, дано да има репортажи 
И лопатката ли е от смола?

И лопатката ли е от смола?
кьоркефали
Да, но не е проблем да я изработваш от плексиглас или поликарбонат и да я монтираш допълнително.chopara написа:И лопатката ли е от смола?
Направих един калъп в момента от силикон, воблерчето сам го намазал с масло че да се отлепи лесно, остава да изчакам да изсъхне, има ли някаква тънкост в правенето на калъпа или просто покричаш половината воблер със силикон.
кьоркефали
-
- ще става разбирач
Колега,ако не те затруднява драсни набързо/ама на български/-как точно,с какъв силикон.
Направи го по нашенски.
Благодаря
Направи го по нашенски.
Благодаря
Колекционирам лампови радиоприемници
междодругото какви са цените на епоксидната смола за да си направя сметка за калъпите
кьоркефали