Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ВАРДАР-Macedonia
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ВАРДАР-Macedonia
Начаках в риболовното магазинче в града ми, пиавици(истинска редкост тук)и без да му мислиме,с колегата ги взехме всичките 30 броики и отпраштихме до Вардаро(на 30 км от Струмица)Редко хода там,главна причина е заштото Вардаро е много замрсен,но този пат бехме решени да пробваме за сомче.Пристигнахме вчера накам 6 следобед и Вардар ни посрешна е така

Наместихме се брзо,сложихме пиавиците,и по некои грозд червеи и зачакахме да се стемни.Сложихме си светештите ампули на плувките,метнахме и по некоиа на дно,и зачакахме.Не мина много и започнаха да излизат едни мушмороци от 300-400 грама.Но брзо беха испраштани по татковците и дедовците

И така 7-8 пати на мене и колегата,когато отведнаж удар на днната като от учебник.Един пат се сви до земиата,докато тичах и втори пат,преди да ми падне в рацете и трети пат до земиата.Засичане (стрв две пиавици)и тука е,но не за долго.След 10-15 секунди се откача,не ми е на чисто как се случи,на голема кука.
Това беше в десет и половина.
В 12-30 повторно удар и излиза ето това соме
Брза фотосесиа

Брзо след него идва и брат му

И това е се,пак арно штото нивото на реката много варираше.Прво спадна за 20-30 см,и след това нагло порасна за 50 см.

Наместихме се брзо,сложихме пиавиците,и по некои грозд червеи и зачакахме да се стемни.Сложихме си светештите ампули на плувките,метнахме и по некоиа на дно,и зачакахме.Не мина много и започнаха да излизат едни мушмороци от 300-400 грама.Но брзо беха испраштани по татковците и дедовците

И така 7-8 пати на мене и колегата,когато отведнаж удар на днната като от учебник.Един пат се сви до земиата,докато тичах и втори пат,преди да ми падне в рацете и трети пат до земиата.Засичане (стрв две пиавици)и тука е,но не за долго.След 10-15 секунди се откача,не ми е на чисто как се случи,на голема кука.

Това беше в десет и половина.
В 12-30 повторно удар и излиза ето това соме

Брза фотосесиа

Брзо след него идва и брат му

И това е се,пак арно штото нивото на реката много варираше.Прво спадна за 20-30 см,и след това нагло порасна за 50 см.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Re: ВАРДАР-Macedonia
Браво Никола. Ловкаш ги всякъкви , като се почне от уклея , та до сомовете 

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Никола, добър риболов.
Малките сомчета са големи симпатяга, за батковците дума да няма.
ПП. А каква добра идея ми даде за следващия ми риболов ....
Малките сомчета са големи симпатяга, за батковците дума да няма.
ПП. А каква добра идея ми даде за следващия ми риболов ....
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
Никола още щом видях Вардар - Македония ми стана ясно , че следва перфектен излет и репортаж.Браво на компанията 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хммм маи може нешто да се измислиchirusa_bg написа: А каква добра идея ми даде за следващия ми риболов ....

Macedonia

- indalo
- фен клуб-скобар
Браво Никола. Пак си на ниво, както винаги. Те такова чудо не съм ловил, веднъж пробвах на Струма, ама фанах щъркел. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
добър риболов с тръпка и емоции,а имаш ли представа дали сома е хвърлил хайвера ,защото тук по струма нее.
-
- разбира нещата
браво за излета колега 

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Поздравления Никола...Кво и е на реката бре..Га нема Грапа,мое да си пиеш и от нея.. 

Много поздрави-македонецо от Струмица-там имам рода-3 братчеда до парка-много убав парк имате с естради го помним-преди 20 г 

Риболовци.
- Бисо
- сериозен играч
Попови прасета/Рачец/,немате ли си,мисля,че на тях може де дръпнете и некой татко,ма и така не е зле.Браво
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Отличен репортаж и снимки! Другият път, дядовци сомове! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!