Въпрос относно фидер.

Модератор: sapuna

foreigner
новобранец
новобранец

Въпрос относно фидер.

Мнение от foreigner »

Здравейте. Обмислям да си закупя фидер и видях в един магазин, че продават на добра цена VEGA Odessa. Фидера е с 3 връха и става за плувка, блесна и за дъно. Въпроса ми е, има ли хора, които имат този фидер или друг подобен, и ако може да ми обяснят кой връх за какво се ползва..
Самия фидер с трите му върха:
http://img197.imageshack.us/img197/5214/odessa.jpg

Благодаря предварително на отзовалите се!
Изображение
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Re: Въпрос относно фидер.

Мнение от ceco65 »

Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=913

Страшно изделие са направили :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Според мен, това не е фидер, а по-скоро някакъф мелез за риболов от лодка; ей тука виждам върхове "лайт", "медиум" и "хеви"- така ги "дават" по каталог де :D 8) Това нещо, ако се ползва като въдица "куивър-тип", по-скоро е със строй и параметри на пикер от колкото на фидер :idea: 8)
Изображение
Gulf
новобранец
новобранец

Мнение от Gulf »

Избягвай да купуваш такива универсални въдици.Като искаш фидер,купи си фидер.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Това според мен, по скоро е специализиран прът за риболов от лодка с пилкери, кастамастери, шадове, туистери... и други тежки "помпещи"варианти :idea: По-вероятно е останалите "функции" на пръта да са написани по сайтовете с търговска цел :idea: :idea: :idea:
Изображение
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

Това не е фидер колега . Ида е прав - това е въдица за риболов от лодка , но разбира се , може да се ползва и за дънен риболов. Върховете са доста по-твърди от тези на фидер въдиците и не са така чувствителни.
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Гледах тия дни в един от тукашните магазини две подобни пръчки на един Съветско -Китайски конгломерат: SIWEIDA; до толкова ме изкефиха като изработка( три метрови с изцяло метални макародържачи и връхни водачи на гъсто) , че ако имаха вариант 3.30, сигурно щях да се разпиша с две бройки- за всякакви "дънни" изпълнения, вкл. и за хранилки "метод"; препоръчвам на тролещите да се поогледат за този вид пръти; цената им е около 80+ лева/бр. Между другото, мярнах и три фидера на същата фирма- 3.30/3.60/3.90, които на първо четене също ми харесаха :idea: Цената на фидерите също беше около осемдесетте лева. И за да не съм "валат" си тръгнах с една директна петичка( пак тяхна, и пак изпълнение на ниво, 45лв.), за душанските уклеи :oops: :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”