Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Голям Беглик
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Язовир Голям Беглик
Здравейте колеги,
Нов съм във форума и питам за първи път
В края на следващия месец(юли) ще ходя за 4-5 дена на язовир Голям Беглик(Бившия Васил Коларов).
Може ли някой, който има повече опит от този язовир да сподели, каква риба има как и на каква стръв се лови.
Излизал костур на червей.Това добре.Ама някой хващал ли е нещо друго там,къде по точни и как?
Благодаря предварително ако някой реши да сподели информация.
Нов съм във форума и питам за първи път

В края на следващия месец(юли) ще ходя за 4-5 дена на язовир Голям Беглик(Бившия Васил Коларов).
Може ли някой, който има повече опит от този язовир да сподели, каква риба има как и на каква стръв се лови.
Излизал костур на червей.Това добре.Ама някой хващал ли е нещо друго там,къде по точни и как?
Благодаря предварително ако някой реши да сподели информация.
Re: Язовир Голям Беглик
здравеи колега,виждам че ше ходиш юли месец тогава рибата там е хвърлила хаивера и селови успешно.язовира изобилства от бабушки има доста кефал,костури,и при късмет балканки .търсиш дълбочина над 3м.доста бял за за захранка и ако искаш да ловиш бабушки качествена захранка плюс сладка царевица за кефалите.успех
- borislav58
- сериозен играч
Вярно с оригинала послушаи колегата.shark77 написа:здравеи колега,виждам че ше ходиш юли месец тогава рибата там е хвърлила хаивера и селови успешно.язовира изобилства от бабушки има доста кефал,костури,и при късмет балканки .търсиш дълбочина над 3м.доста бял за за захранка и ако искаш да ловиш бабушки качествена захранка плюс сладка царевица за кефалите.успех
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Вярно си е дето колегата ти е писал,дава и от лодка на дърпане едри кефали и костури.На слука!
Абсолютно точна информация.Няколко пъти съм бил на този язовир и винаги на плувка си се обаждаше предимно бабушка ( след обилно захранване ).Иначе може да се гони и хубав костур на рибе.shark77 написа:здравеи колега,виждам че ше ходиш юли месец тогава рибата там е хвърлила хаивера и селови успешно.язовира изобилства от бабушки има доста кефал,костури,и при късмет балканки .търсиш дълбочина над 3м.доста бял за за захранка и ако искаш да ловиш бабушки качествена захранка плюс сладка царевица за кефалите.успех
Успех и дано имаш слука!

TICA FAN
-
- новобранец
Мерси за отговорите.
Задължително ще пробвам това което сте ме посъветвали!

Задължително ще пробвам това което сте ме посъветвали!

За този язовир искат ли билети?
Някъде бях чул, не за Батак, трябват, но за Васил Коларов не?
- Invader
- научил се да хвърля
За всички водоеми в България се изисква билет от ИАРА, а на някои и от СЛРБkons написа:За този язовир искат ли билети?