абе, я кажете к'во правим тая събота и неделя

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Пътник

абе, я кажете к'во правим тая събота и неделя

Мнение от Пътник »

Вижте сега, наближава петък, трябва да се ходи на риба, готов съм да чуя всякакви идиотски и неидиотски съвети и предложения стига да ми помогнат да ХВАНА РИБААА. Аз от известно време нищо сериозно не съм хващал, лошото е, че това явление ме забавлява...
Аре казвайте къде да ходя... :evil: :twisted: :evil:
ГОСТ

Мнение от ГОСТ »

В МЕТРО ИМА СПЕЦИАЛЕН ЩАНД ЗА ГОЛЕМИ РИБИ ИДИ ТАМ И СИ НОСИ ПАРИ НА ТОВА КЪЛВЕ В МОМЕНТА
Гост

Мнение от Гост »

това не ме кефи, аз в метро не ходя и риба всъщност не ям. прдпочитам телешки стек...
виждам че и вие нищо не знаете, явно закъсвацията е голяма...
е, аз все пак някъде ще ида... дано да е на късмет...
Аватар
Vangellys
новобранец
новобранец

Мнение от Vangellys »

Тази събота почва лова - отиваме на лов к'во да правим. Като не ни връзва на риба ще се пробваме там :D
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Абе от кой регион си бе човек?Ако те интересува от Пловдивски,иди на с.Скутаре,северно от него има 3 рибарника.Отиваш на най северния,който е непосредствено зад Правата вада.Вчера бях там и донесох 2 щарана и две каракуди,като последните бяха по 700-800гр.Наслука колега.
Аватар
niklas
новобранец
новобранец

Мнение от niklas »

Пич, като ти платим уловената риба, ако изобщо има такава ще ни сервираш ли по едно кафе. Много плоска реклама, бе брато... Давай го малко по-скромно. То, 1е трябва да се печели - трябва, ама се иска повечко тарикатлък. Айде, всичко добро!
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Има само един начин да се увериш NIKLAS-като отидеш там,щом не вярваш.Водоема е нов,а колкото до плащането-3лв е входа,каракудата-безплатно и 3лв.шарана.За това,което хванах съм платил 12лв.Какво ще кажеш ?Пиша ти минути,преди да тръгна натам и ако се намерим там,ще си поговорим кой ще черпи кафето.
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

яз. "Мечка"

Мнение от genov_eng »

Честити Рождество, колеги!
Днес ходих до с. Искра, Пловдивско по други работи. По пътя видях, че на яз. "Мечка" има около 50-60 коли. За първи път виждам такова нещо там. Нямах време да проверя, но явно "излиза". На слука!
Гено Генов
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”