Голямото приключение- ден 2

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Голямото приключение- ден 2

Мнение от chirusa_bg »

След http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=25210

Приключението продължава....

В игри и закачки съботния ден отмина, а с него си заминаха рибоците, слънцето и водата.
Както често става, след много хубави моменти се появява и някой облак, да разхлади настроението :)
Този път облачето се изрази в това, че хотелчето, в което бяхме отседнали „ Вила Сони” ненадейно затвори врати и ни остави бездомни в събота вечер :shock: , какво да се пряви- криза :evil:
Седнах с клошара Цецо на чешмата в селото и завикахме неволята с пътна карта в ръка. Почудихме се, помислихме и решихме, че тъй и тъй сме на 200км от креватчетата си, вместо да ревем по-добре да хванем по някоя риба. Риба много има в тоя край, ама ние решихме да дърпаме шарани, тъкмо да пробвам щечето и на едри рибоци.
Избрахме си язовира на Бодрово и залакатушихме по селските пътища в търсене на вода, ама с гъсти шарани :lol: Пристигнахме на язовирчето точно на смрачаване. Собственика ни посрещна радушно, а като чу че идваме чак от София за неговите шарани се развесели искрено и ни продаде по една биричка. Сигурно ни гонеше носталгия по дама, щото пихме „Ариана” :drinkers:
Запазихме си места на брега и се отдадохме на заслужен отдих в новата квартира. Изображение . Тук условията бяха прекрасни, а склада съвсем близо, тъй че всичко ни беше под ръка :lol: Нощта беше много ветровита и целия багаж спа при нас :smt003 , а на сутринта изпуснах да снимам Цецо, перверзно гушнал тръбата със въдиците.
Нямахме подготовка за шарани, /неделя трябваше да ловим отново дребни риби някъде около вилата/ и въпреки предупрежденията на колегите, заложихме на захранката, с надеждата, че едрите рибоци ще разбутат милионите дребосъци.
Получи се труден риболов, но пък се запознахме с колега от форума и си говорихме глупости цял ден :D
Извадихме по 1 шаранче, аз откачих 2 риби, а едно торпедо ме пощади и не ми строши въдицата. От шараните толкова, въпреки че аз упорствах за тях през цялото време. Цецо пък след като се разписа с шаран се отдаде на каракудите, който тук са прилични и много борбени.
Това е от мен, ето ги и снимките :wink:

Старт
Изображение

И той спа навън,
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
А ето ги и на Цецо клиентите
Изображение

Изображение

Ами това е, снимка за чао и обратно към бетона.
Изображение
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
mladenov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Голямото приключение- ден 2

Мнение от mladenov »

добър излет :)
Аватар
stoj40doc
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stoj40doc »

:smt038 :smt038 :smt038
LONG LIVE ROCK AND ROLL
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Чируз ми питай бе батко,че ще одите там,трябваше да мините маааалко на ляво от караваните,там в едни върбички :idea: зареден с много плувки и кукички.
Ма щом сте доволни и ний сме доволни :smt023
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Супер е излета . Колкото до кучето - много е откачено , а пък Честъра каза , че го знаел от пале и са си дружки. :D
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Може да е откачено, ама не е лудо :wink: Знаеш ли как хубаво яде кюфтета :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

chirusa_bg написа:а на сутринта изпуснах да снимам Цецо, перверзно гушнал тръбата със въдиците.

Знаех си аз,знаех сиии..не напразно са притеснявах. Как мое Цецо да ти спи :ANAL: с въдиците,па после да ти ловат риби..

П.п. Добре си прекарвате вий...Браво Изображение
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Браво пак бре маистори :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Браво момчета :smt023 :smt023 :smt023 :prayer: колата Ви пълна почти кат на шаранджия :wink:
нищо че сте ловили малки риби за стръв :oops: като пораснете ша почнете и големите :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Абе странна работа,един гушнал кучето ,другия въдиците...................,на това какво му се вика :roll: :lol: :wink:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Браво бе ,трябваше и там да му ударите по една баня. :lol: Инак гледам от към шаран е било слабичко,ма поне сте начесали едра каракуда. :smt023
TICA FAN
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Em1l »

:smt023 :smt023
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
nasko_merlina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_merlina »

браво момчета :supz: :supz: :supz:
rumceiss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rumceiss »

Браво, момчета! Добър излет :)... само не разбрах как така спахте немили-недраги под звездите във вятъра? :shock: Който ви е оставил така трябва да е доста... знам ли и аз как да се изразя- беден ми е речника :P ...
виж там отпусни му нещо.... :D
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

:smt023 :smt023 :D кефите ме
Изображение Изображение Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”