Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.сопот
Модератор: sapuna
-
- новобранец
яз.сопот
здраво колеги.
В събота ще отскоча до яз.сопот имате ли инфо за него
не съм ходил там от миналата година
ще ловя към плевенската база.

- akoto13
- ще става разбирач
Re: яз.сопот
В момента Сопот е доста понапълнен и може би затова рибата се е дръпнала навътре. От един месец никой не се е похвалил с добър улов включително и аз. А го познавам добре. Успех.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
-
- разбира нещата
Става ли за риболов от лодка,спининг,тролинг...?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- akoto13
- ще става разбирач
Става ли за риболов от лодка,спининг,тролинг...?
За всичко изброено е ОК
За всичко изброено е ОК
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Имали някой прясно инфо за сопот спаднал ли е и намаляли скапания треволяк ?
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Колеги понеже съм ходил одавна като малък,каде може да се ло ви на Сопот и каде не?
http://imageshost.ru/links/fc2777318c16 ... 9d660bf69a
http://imageshost.ru/links/fc2777318c16 ... 9d660bf69a
Последните 4 дни не съм ходил до язовира но се беше създала илюзия че водораслите са изчезнали.Това не е вярно.От проливните дъждове нивото на водата се покачи с 70-80 см.и водораслите затова не се виждат.По са малко от към с.Г.Желязна при каменистите брегове на "паткарника"и"дядовия Банчов залив "но дали ще има свободно място не мога да кажа.Все пак всичко е проба.НА СЛУКА.
-
- разбира нещата
Току що се връщам от там. Лових между 18 и 20 часа. Място до стената от западния край близо до мястото дето се влива рекичката. На рибета (на място с рачилото се хващат) излизат прилични костури с добра интензивност. Колегата до мен беше хванал с две въдици с по две куки около 4 кг. за 4 часа на рибета. Моя колега на гол телескоп хващаше малки каракудки и ги пускаше обратно. Според мен костура си заслужава и мисля че излиза по целия язовир. Истина е че водораслите не се виждат но са си там под водата. Когато хвърля и не ми клъвне 5-10 мин вадя и познайте - водорасли.
Има доста хора и лодки но не успях да поразпитам колегите по язовира как е на другите места.
Ако се ходи за костур се получава перфектен риболов.
ПП. Утре ще звъня на ИАРА от 12 човека до мен само 2 (+ аз и колегата ми) хващахме на въдица с кукички всички други (предимно местни) ловяха с парашути и дори деца на по 10 години имаше. Ако някой ходи в близките дни да пише дали има парашутисти за да разбера дали е имало ефект от обаждането ми на ИАРА.
Има доста хора и лодки но не успях да поразпитам колегите по язовира как е на другите места.
ПП. Утре ще звъня на ИАРА от 12 човека до мен само 2 (+ аз и колегата ми) хващахме на въдица с кукички всички други (предимно местни) ловяха с парашути и дори деца на по 10 години имаше. Ако някой ходи в близките дни да пише дали има парашутисти за да разбера дали е имало ефект от обаждането ми на ИАРА.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Не вярвам да има някаквъв ефект така си е от край време ей го на и на река вит до гложене даже се виждат от пътя масово ловят с парашути и срекмета.creativ написа:Току що се връщам от там. Лових между 18 и 20 часа. Място до стената от западния край близо до мястото дето се влива рекичката. На рибета (на място с рачилото се хващат) излизат прилични костури с добра интензивност. Колегата до мен беше хванал с две въдици с по две куки около 4 кг. за 4 часа на рибета. Моя колега на гол телескоп хващаше малки каракудки и ги пускаше обратно. Според мен костура си заслужава и мисля че излиза по целия язовир. Истина е че водораслите не се виждат но са си там под водата. Когато хвърля и не ми клъвне 5-10 мин вадя и познайте - водорасли.
creativ написа: ПП. Утре ще звъня на ИАРА от 12 човека до мен само 2 (+ аз и колегата ми) хващахме на въдица с кукички всички други (предимно местни) ловяха с парашути и дори деца на по 10 години имаше. Ако някой ходи в близките дни да пише дали има парашутисти за да разбера дали е имало ефект от обаждането ми на ИАРА.
Колега звъни на 0887212399 Човека се казва Йордан Найденов и е от ИАРА
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
- Диканаров
- кандидат преподавател
Креатив, както Бобир писа:- д-р Найденов е правилният човек! Лично имам впечатления, как реагира на подадена информация за бракониерство. Реагира незабавно! Дори да са някъде другаде в акция, след приключването и идват и по сигнала. Той и неговите сътрудници не са както на други места в страната ни чиновници. За тях няма ден или нощ при сигнал. Неотдавна правиха поредното зарибяване с отрасъл зарибителен материал и са особено ревниви към уловените маломерки. Просто трябва да им помагаме. Също така колегите от Троян са инициатори на зарибявания с шаранчета и амур и също помагат срещу браконери. Ако си видял мрежи или серкмеджии звъни по тел. и може да се окаже, че не си сам там!
Имаш ли нашият телефонен указател? 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!