Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Не всичко е риболов !
Модератор: sapuna
- emo vasilev
- сериозен играч
Не всичко е риболов !
От доста време се канех да направя една визита в Македония , но все не оставаше време .
Тъкмо нещата се подредиха и крадлива ръка посегна на свидетелството ми за правоуправление на автомобил - пак проблеми , ама тоя път бях твърдо решен - отиваме !
Натоварихме се на колата и отпраших към Златарево , предварително се бях разбрал с Никола (nikola polizovski )да ни чака от другата страна .
Безпроблемно минахме границата ( нали бяхме пешоходци) и се срещнахме с приятелчето !
Качихме се в неговата кола и потеглихме за Струмица .
Първото нещо , което ни показа беше затворената му текстилна фабрика (тук ще се отклониме малко от темата , но съм сигурен , че си заслужава )
Та иде реч за следното -
Приятеля ни има текстилна фабрика , която в момента е затворена и за съжаление не работи , та молбата ми е , ако някой се занимава с такъв бизнес или може по някакъв начин да помогне ще сме му благодарни .
Това е част от това , което произвежда Никола

Това са мострите на платовете , ако има някой от София мога лично да му ги донеса да ги види .

Качеството е перфектно - памука се внася от Гърция .
След това тръгнахме из Струмица - тихо , спокойно и чисто градче .
Първо влязохме в един огромен търговски комплекс да пийнем по кафе.

Отбихме се да видим малкия Лука и съпругата на Никола и отново тръгнахме из града .

И се започна -
Ги обиколиме сите кръчми во Струмица
го испиме сичкото пиво во кръчмите -

Опитахме от техните специалитети -

Видяхме се и с Боре и Ташко -

после отново обиколка -

Време беше за последно македонско кафе в двора на Никола и да поемаме обратно към БГ.

Те го Коко с пазача на къщата -

За сега на трупчета , ама скоро ще влязат в употреба-

Разделихме се по живо , по здраво -

Та в заключение да кажа няколко думи -
Очарован съм от гостоприемството на приятелчето и семейството му ( живи и здрави да сте всички ), както и от красотата и спокойствието на Струмица !
Въпреки проблемите , които имах с откраднатите документи съм доволен , че успяхме да отидем до Македония и да се видим с Никола.
Тъкмо нещата се подредиха и крадлива ръка посегна на свидетелството ми за правоуправление на автомобил - пак проблеми , ама тоя път бях твърдо решен - отиваме !
Натоварихме се на колата и отпраших към Златарево , предварително се бях разбрал с Никола (nikola polizovski )да ни чака от другата страна .
Безпроблемно минахме границата ( нали бяхме пешоходци) и се срещнахме с приятелчето !
Качихме се в неговата кола и потеглихме за Струмица .
Първото нещо , което ни показа беше затворената му текстилна фабрика (тук ще се отклониме малко от темата , но съм сигурен , че си заслужава )
Та иде реч за следното -
Приятеля ни има текстилна фабрика , която в момента е затворена и за съжаление не работи , та молбата ми е , ако някой се занимава с такъв бизнес или може по някакъв начин да помогне ще сме му благодарни .
Това е част от това , което произвежда Никола

Това са мострите на платовете , ако има някой от София мога лично да му ги донеса да ги види .

Качеството е перфектно - памука се внася от Гърция .
След това тръгнахме из Струмица - тихо , спокойно и чисто градче .
Първо влязохме в един огромен търговски комплекс да пийнем по кафе.

Отбихме се да видим малкия Лука и съпругата на Никола и отново тръгнахме из града .

И се започна -
Ги обиколиме сите кръчми во Струмица
го испиме сичкото пиво во кръчмите -

Опитахме от техните специалитети -

Видяхме се и с Боре и Ташко -

после отново обиколка -

Време беше за последно македонско кафе в двора на Никола и да поемаме обратно към БГ.

Те го Коко с пазача на къщата -

За сега на трупчета , ама скоро ще влязат в употреба-

Разделихме се по живо , по здраво -

Та в заключение да кажа няколко думи -
Очарован съм от гостоприемството на приятелчето и семейството му ( живи и здрави да сте всички ), както и от красотата и спокойствието на Струмица !
Въпреки проблемите , които имах с откраднатите документи съм доволен , че успяхме да отидем до Македония и да се видим с Никола.
Re: Не всичко е риболов !
Едно от най-хубавите неща във форума е създаването на нови приятелства! 

Няма нищо по-хубаво от приятелството,виждам,че визитите на съфорумците зачестиха към Македонията и съм сигурен,че Никола ще е първият на следващата НС.
-
- сериозен играч
rumci написа:Едно от най-хубавите неща във форума е създаването на нови приятелства!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Какво друго да кажа,освен че прво МИТЕВ а след него и Емо с семеиството,много приатно ме изненади с визитата си
Мисла че само истински приател може да се обади от толкава дистанциа и да каже -Никола,решил сам и ти идвам на гости
Лично аз това го считам за велика доблест,шото имам и "приатели" на 100-200 метра от мене,па не мога да ги вида.Па и аз да си почна по ред
За први пат дочаках Емо без прчките
и правец-Струмица.
В фабриката го занесох не да му се плача
туку да види жена му ,асортимента ни и да си избере нешто за у дома
В между време му изнаказах и за проблемите,които виарвам че много от Вас ги задобиха с таканаричаната глобална криза.И му казах че от асортимента немам по Блгариа,та ако може нека ги разработи
От там се поразходихме по Струмица.За разочарование на сапругата на Емо,сички магазини беха затворени,но така е при нас в недела
Но крчмите и кафенетата си работеха
та остана достатачно време за СКОПСКО ПИВО
Не ни усетих кога помина цел ден.Разговорите за големите риби хич не ни липсваха,ловехме даже и от крчмата
Уговорихме се през средата на иули да направиме един риболов по Грцко,уговорихме и оште една визита на Струмица през некои работен ден,за да може сапругата на Емо максимално да се отпусне
и с приателски поздрави се разделихме до нови срешти.
Приателството с Емо и момчетата с които ходиме по риба,ако не е толкова старо и отдавна , за мене си е тврдо и силно като да ги знам момчетата цел живот.
Емо и компаниа-радвам се че Ве познавам

В фабриката го занесох не да му се плача

В между време му изнаказах и за проблемите,които виарвам че много от Вас ги задобиха с таканаричаната глобална криза.И му казах че от асортимента немам по Блгариа,та ако може нека ги разработи

От там се поразходихме по Струмица.За разочарование на сапругата на Емо,сички магазини беха затворени,но така е при нас в недела

Уговорихме се през средата на иули да направиме един риболов по Грцко,уговорихме и оште една визита на Струмица през некои работен ден,за да може сапругата на Емо максимално да се отпусне

Приателството с Емо и момчетата с които ходиме по риба,ако не е толкова старо и отдавна , за мене си е тврдо и силно като да ги знам момчетата цел живот.
Емо и компаниа-радвам се че Ве познавам

Последно промяна от Nikola Polizovski на Вто Юни 23, 2009 2:19 pm, променено общо 1 път.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
От където и да го погледнеш, печеното си е печено...Евала на Никола.. 

- dimitar_
- сериозен играч
Мен във форума ме задържат такива хора като вас , едва ли съм си мислил , че една "клавиатура" ще ми намери толкова приятели !
Поздрави на вас и вашите семейства за приятно изкараните дни , живи и здрави да сте !!!
Поздрави на вас и вашите семейства за приятно изкараните дни , живи и здрави да сте !!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Веч-на, друж-баааа!

В риболова има забрани, докато за приятелствата няма граници!

Друже Ни'кола, трябваше да накараш Емо да ти метне едни шишове.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Пичове сте еи ..
Маскари!!!
Що се не обадихте бре!
Щех и аз да дойда да опитам македонско пиво

Що се не обадихте бре!
Щех и аз да дойда да опитам македонско пиво
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ааа шишовете са таксани за средата на следваштиа месец,некаде по ГрцкоGODzillata написа:Друже Ни'кола, трябваше да накараш Емо да ти метне едни шишове.

Macedonia

Само лична карта ти трябва МаркониMarco Polo написа:Дааа, май ще трябва да си правя паспорт...
Браво, момчета, по-хубаво от това - няма!![]()

Иначе евала и на двама ви Никола

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Skorpi
- сериозен играч
Браво добре сте си изкарали аи едно добро приятелство остава след такива приятни спомени 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Приателството е наиважно!!!Skorpi написа:Браво добре сте си изкарали аи едно добро приятелство остава след такива приятни спомени
Macedonia

-
- и господ не е толокова добър
Супер сте 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.