Въпрос към колеги от Варна

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

tatkoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Въпрос към колеги от Варна

Мнение от tatkoogi »

Здравете! Имам един въпрос по-скоро към колегите от Варна и областа. По пътя за Бургас, веднага след село Рудник,на разклона за Дюлино има прекрасно водоемче с неясен за мен статут. Минавайки от там си задавам въпроса, знаели някой дали е частен или е без стопани. Дали има някаква риба въобще в него или е опоскан. И най-вече може ли да се лови на него. Между другото никога не съм засичал там колеги. Поне от пътя не съм виждал никой. Предварително благодаря, успех на всичи колеги!
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Въпрос към колеги от Варна

Мнение от Венцислав Чанков »

Привет,погледни в "Информация за водоемите",темата е "с.Юнец",няма много сведения ама това е :oops:
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Въпрос към колеги от Варна

Мнение от svilen_sa6kov »

Вьпросното водоем4е е за напояване и няма нито една риба.Колегата ми ходил да го разу4и и тои ми каза, 4е водата се то4и от някакви шахти и отива за напояване и е хвьрлял на какво ли не но нито едно кьлване.Месни хора са му казали да не тьрси там риба,защото такава няма :D Това е информация от трето лице, аз тоя язовир само сум го виждал.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”